@ITV
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Rugby World Cup 2019 Semifinals Free Picks & Predictions

Semifinalele Cupei Mondiale de Rugby 2019 Alegeri și predicții gratuite

Suntem la doar câteva zile să ne cunoaștem finaliștii Cupei Mondiale de Rugby 2019. Cele două legături sunt bine puse la punct, cudouă emisfera sudicărereprezentanți și doi nordici.

E clar că | ||655Rugby World Cup Odds favorizează echipele sudice, dar aceste jocuri sunt foarte mult în echilibru.

AAnglia puternică| ||660 side who are încă nu a ajuns în treapta a 5-a în turneu și să nu uităm că Țara Galilor era pe locul 1 în clasamentul mondial cu doar câteva luni în urmă. va avea ochii pe marele premiu.

Vor echipele britanice să depășească șansele?

Anglia (3.35) vs Noua Zeelandă (1.35)

Stadionul Internațional Yokohama este locul de desfășurare afirst semifinal și începerea începeriisâmbătă la ora 4:00 EST.

TheAll Blacks p pe o afișare emfaticăîmpotriva Irlandei în semifinale pentru a câștiga 46-14. Ei au marcat 7 încercări împotriva Irlandei, inclusiv una când au scăzut la 14 bărbați.

Nu are sens să te îndoiești de capacitatea celor trei ori câștigători ai Cupei Mondiale. Dacă pot juca la nivelul lor, sunt de neînvins.

Anglia a făcut o afișare pregnantă împotriva australianilor weekendul trecut și a arătat câteva viziuni ale nivelului pe care îl poate atinge această echipă. Au luat jocul cu 40-16, înscriind 4 încercări.

The Toți Negrii sunt considerați pe scară largă ca unul dintre cele mai mari echipe sportive vreodată, din toate sporturile. Au capacitatea de a desprinde echipe, atunci când sunt la cel mai bun nivel, și linia de producție a talentului care se produce an de an.

Noua Zeelandă aua câștigat 15 din ultimele 16 întâlniri, așa că se va simți ca o sarcină monumentală pentru mulți. Dar există un sentiment în aer, că această echipă a Angliei ar putea să facă un pas și să smulgă o victorie.

Așteptați-vă ca Noua Zeelandă să câștige.

Noua Zeelandă Pentru a învinge Anglia
1.35
10Bet

NZ va câștiga prima repriză și Anglia va câștiga definitiv (4,97)

Self antrenorul Noua Zeelandă Steve Hansen este 100% încrezătorcăpitanul Kieran Read va fi se potrivește pentru sâmbătă, după ce partea din spate a ratat antrenamentul de marți.

Aceasta va fi ultima dată când Kieran Read își va căpitan țara la Cupa Mondială. Jucătorul de 33 de ani va fi dornic să-și lase amprenta asupra turneului și va aduna trupele pentru a ajunge mai devreme în această tabără a Angliei.

Anglia a întârziat să înceapă în ultimele meciuri și va trebui să se concentreze pe menținerea All Blacks la distanță în fazele incipiente, în timp ce aceștia intră în fluxul jocului.

Entrenorul Angliei, Eddie Jones, a făcut o declarație săptămâna aceasta, susținând „toate presiunea este asupra lor'. Dar această echipă a Angliei are multă ambiție, capete experimentați și un grup de jucători tineri dornici care pot pedepsi.

O alegere bună de plată;Noua Zeelandă lacâștigă prima repriză șiAnglia lacâștigă definitiv.

NZ va câștiga prima repriză Anglia va câștiga definitiv
4,97| ||788
Bet365

Țara Galilor (3,35) vs Africa de Sud (1,29)

A doua semifinală se va juca pe același stadion, cu excepția jocului care va avea loc duminică la 9:00 BST.

Țara Galilor a ieșit învingător împotriva Franței în ceea ce trebuie să fi fost cel mai tensionat joc pe care l-am văzut în amintirea recentă. Un meci chinuitor de urmărit, care s-a încheiat20-19.

Franţa a coborât la 10 bărbaţi cu jumătate de plecat, dar a reuşit să sape. și să țină Țara Galilor la distanță până la sfârșitul jocului, când Țara Galilor a marcat o încercare și a pus jocul în pat.

Trebuie remarcat că lipsa de penetrare a Țării Galilor împotriva a 14 jucători francezi trebuie rezolvată dacă aceștia urmează să învingă Africa de Sud, care din punct de vedere statistic are cea mai bună apărare din rugby-ul internațional.

CeiSpringboks au câștigatvictorii| ||822 over this Wales side in their ultimele două întâlniri ale Cupei Mondiale. Dar, având în vedere că antrenorul Warren Gatland se apropie de sfârșitul timpului său la conducere, se pare că ar putea rupe tendința.

Țara gazdă și-a făcut țara mândră în acest turneu. Au ajuns în sferturile de finală, înregistrând câteva victorii memorabile pe parcurs, dar nu au avut suficiente pentru a opri armele dinSpringboks backs-ul pierdut. 26-3.

LuațiAfrica de Sud pentru a câștiga.

Africa de Sud Pentru a învinge Țara Galilor
1.29
Spin Palace Sports

Un joc impecabil pentru Wales Fly-half, Dan Biggar 100% precizie de lovitură (5.00)

The Țara Galilor fly-jumătate este o parte cheie a echipei din Țara Galilor și va căuta să-și poarte atacantul echipei Springboks.

Înainte de meciul din sferturile de finală, Biggar a spus „avem două jocuri pentru a ne putea schimba restul vieții”. Fiind Țara Galilor națiunea de rugby care este, nu se va schimba doar viața echipei.

Dan Biggar are o lovitură excelentăkicking| ||878 record pentru clubul său, Northampton Saints, și se mândrește cu o precizie de lovitură de 89% pentru Țara Galilor în 2019, cu32 în 36.

Întrebarea pentru Biggar și această echipă din Țara Galilor este dacă vor avea multe oportunități de a transforma, de a lovi penalty-uri sau de a arunca lovituri de picior.

Credem că fundașii Springboks vor cauza probleme apărării Țării Galilor. toată dimineața și în cele din urmă să fie prea greu de gestionat. Acest lucru va minimiza cantitatea de lovituri pe care le face Dan Biggar, din acest motiv considerăm acest pariu ca un câștigător sigur.

Faceți o pată peDan Biggar pentru a lovi cu 100% precizie.

Dan Biggar 100% Lovitură Record
5.00
Betway