Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 Queen's Plate Picks

Selecții Queen's Plate 2021

Cea mai interesantă cursă a anului din România,2021 Queen’s Plate, urmeazăduminică, 22 august la pista de curse Woodbine! Cursa i-a atras pe 13 dintre cei mai buni copii de trei ani crescuți în România, care au concurat o milă și un sfert pe Woodbine Tapeta pentru o poșetă de 1.000.000 de dolari și un loc etern înRomânia curse de cai istorie.

Cursa este șiprima bijuterie a Triplei Coroane România. Seria continuă cu Prince of Wales Stakes pe cursul de pământ din Fort Erie pe 14 septembrie și se încheie cu Breeders' Stakes peste iarba de la Woodbine pe 3 octombrie.

Parierea Queen's Plate is și mai interesant atunci când profitați la maximum de bani. Aceasta include să vă gândiți cu atenție lacasurile sportive în care plănuiți să faceți pariul. Alegerea calului potrivit este și mai plină de satisfacții atunci când joci la o casă de pariuri sportive de încredere cu unbonus mare la pariuri Queen's Plate.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  2021 Cote și informații Queen's Plate

  Acum că ați aruncat o privire la cele mai bune casete de pariuri sportive pentru plasarea pariurilor dvs. pe Queen's Plate online, este timpul să cunoașteți domeniul de cai care vor disputa Queen's Plate.

  Queen's plate odd

  Queen's Plate Hors. es

  Acesta esteterenul oficial pentru Plata Reginei 2021 inclusiv posturi, antrenori, jochei și linii de dimineață:

  1. Safe Conduct (Phillip Serpe/Irad Ortiz, Jr.) - 5-1

  2. Harlan Estate (Kevin Attard/Kazushi Kimura) - 12-1

  3. Haddassah (Kevin Attard/Gary) Boulanger) - 10-1

  4. Take a Chance (Catherine Day Phillips/Keveh Nicholls) - 20-1

  5. HC Holiday (Kevin Attard/Luis Contreras) - 15-1|| |1165

  6. Munnyfor Ro (Kevin Attard/Justin Stein) - 9-2

  7. Riptide Rock (Sid Attard/David Moran) - 6-1

  8. Continuați să măcinați (Tino Attard/Rafael Hernandez) - 4-1

  9. Du-te la control (Breeda Hayes) /Sahin Civaci) - 30-1

  10. Dance Some Mo (Graham Motion/Patrick Husbands) - 12-1

  11. Avoman (Don MacRae/Antonion Gallardo) - 8-1|| |1189

  12. Tidal Forces (Gail Cox/Emma-Jayne Wilson - 12-1

  13. Derzkii (Carlos Grant/Jason Hoyte) - 30-1

  Acestea sunt dimineața oficială linii eliberate de pistă. Cu toate acestea, nu sunteți garantat că veți obține acele cote în ziua cursei. În schimb, modalitatea de a obține cele mai bune cote de pariuri online Queen's Plate este să vă faceți un cont la o case de pariuri sportive de încredere, să urmați cotele și să plasați pariurile tale când poțiblocați o suprapunere pe calul vostru Queen's Plate.

  [Cote Queen's Plate - masa România]

  Free Queen's Plate Handicapping

  #6 Munnyfor Ro intră ca calul de bătut. Ea vine în Queen's Plate dintr-o victorie puternică în Woodbine Oaks și kee ps, călărețul puternic Justin Stein în călcat. Puicile au un record recent foarte puternic de-a lungul istoriei Queen's Plate, iar forma ei îmbunătățită o face o concurentă puternică, pe măsură ce debutează pentru prima dată împotriva bărbaților.

  Munnyfor Ro își face cea mai bună treabă ca un apropiat, și stilul respectiv. ar trebui să se potrivească acestei curse. Chiar dacă aleargă târziu, nu are nevoie de o prăbușire completă pentru a alerga bine. Cu atât de mulți cai în Plata Reginei din acest an cărora le place să fie aproape de lider, Munnyfor Ro ar trebui să obțină câteva fracțiuni sincere și ar trebui să poată alerga puternic până târziu.

  Deși#7 Riptide Rock se întinde foarte mult, de la șase stadii până la zece, există toate motivele pentru care poate face un spectacol puternic. El a arătat în ultima victorie a indemnizației că se poate descurca frumos cu Tapeta. Și, între forma sa în două viraj la Oaklawn și pedigree-ul său excelent la distanță, el poate fi un adevărat concurent la mile și un sfert.

  Tipul de pândire la mijloc# 8 Keep Grinding este linia preferată a dimineții. Este puțin îngrijorător faptul că îl pierde pe călărețul obișnuit Justin Stein în favoarea lui Munnyfor Ro. Cu toate acestea, el primește un înlocuitor excelent în Rafael Hernandez. Keep Grinding a jucat o secundă bună la mizele deschise data trecută și poate reuși să revină la performanță maximă și să câștige de pe locul trei din pauză.

  queen's plate betting odds

  Queen's Plate Longshots

  #10 Dance Some Mo este un cal de preț cu o mulțime de motive să-l placă în Plata Reginei. Antrenat de Graham Motion, el își face debutul în compania de mize. Cu toate acestea, de la o companie deschisă de alocații, acesta nu va fi cel mai mare pas înainte în clasă. Și, el este crescut excelent pentru această călătorie, fiind de unchiul Mo și descendent dintr-o familie care a fost excelentă în farfurie, cea a Dance Smartly și Dancethruthedawn.

  Dans Some Mo a demonstrat suficientă viteză tactică pentru a fă o călătorie bună de la poarta lui relativ exterioară. De asemenea, este bine să-l vedeți pe Patrick Husbands la bord; Husbands este un jocheu Woodbine cu experiență, care a câștigat deja două plăci Queen în timpul ilustrei sale cariere.

  O altă lovitură lungă cu șanse mari de a se îmbunătăți este#12 Tidal Forces. Though he has tables to turn on several of these foes who beat him in the Marine (G3) last out, he has only raced three times so he is lightly enough raced to improve. He is tactical enough to work out a trip from the outside gate. He also has a nine-furlong win already as well as a strong distance pedigree, being by Malibu Moon from the close female family of the long-winded turfer Irish Mission.

  Queen's Plate Expert Pics

  Iată cele mai bune pariuri pentru Plata Reginei de duminică 2021:

  • Câștigă de 20 USD: #6 Munnyfor Ro

  • Câștigă/Loc/Emisiune de 5 USD:| ||1242 #10 Dance Some Mo

  • $5 Exacta Box: #6 Munnyfor Ro, #7 Riptide Rock, #10 Dance Some Mo

  • $1 Trifecta Box: #6 Munnyfor Ro, #7 Riptide Rock, #10 Dance Some Mo, #12 Tidal Forces

  • $1 Superfecta: # 6 Munnyfor Ro, #7 Riptide Rock, #8 Keep Grinding #10 Dance Some Mo, #12 Tidal Forces