Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Preakness Stakes Picks 2021

Selecții Preakness Stakes 2021

Acesta este locul pentru2021 Alegeri Preakness Stakes| ||639! This year, ten horses will go 1 3/16 miles, and a $1 million purse is at stake. Find out the best bets, and where to be the race online, right here.

Acesta este locul pentru2021 Preakness Stakes alegerile! Preakness este a doua etapă aAmerican Triple Crown și este una dintre cele mai mari curse de cai pursânge ale anului. Anul acesta, zece cai vor parcurge 1 3/16 mile și este în joc o pungă de un milion de dolari.

Deși unii fani vor avea voie laPreakness this year, it will be far fewer than in previous years. Pimlico Race Course is limiting attendance to 10,000 fans. Fortunately, you can enjoy the thrill of the Preakness no matter where you are by parind online Preakness Stakes la una dintre cele mai bune case de pariuri sportive online!

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Câmpul2021 Preakness, cuantrenori și jochei Preakness, precum și linii oficiale de dimineață, este următorul: | ||1135

  1. Ram - D. Wayne Lukas/Ricardo Santana, Jr. (30-1)

  2. Keepmeinmind - Robertino Diodoro/David Cohen (15-1)

  3. Medina Spirit - Bob Baffert/John Velazquez (9-5)

  4. Comerț aglomerat - Chad Brown/Javier Castellano (10-1)

  5. Midnight Bourbon - Stev e Asmussen/Irad Ortiz, Jr. (5-1)

  6. Rombauer - Michael McCarthy/Flavien Prat (12-1)

  7. Franţa Go De Ina - Hideyuki Mori/Joel Rosario ( 20-1)

  8. Onoare neînfrânată - Todd Pletcher/Luis Saez (15-1)

  9. Asumarea riscurilor - Chad Brown/Jose Ortiz (15-1)

  10. Concert Tour - Bob Baffert/Mike Smith (5-2)

  Franco Go De Ina Pentru a câștiga Preakness Stakes
  20/1
  Sports Interaction

  Deși acestea sunt cotele pe linia dimineții, acestea pot fi modificate pe măsură ce cursa se apropie. Pentru a vă asigura că aveți cele mai bune cote la calul dvs. Preakness, asigurați-vă căînscrieți-vă pentru o casă de pariuri sportive online de încredere. În felul acesta, poți bloca cele mai bune cote la fel ca la un cazinou din Las Vegas sau pe Facebook, dar din confortul și siguranța propriei case.

  HorseSports InteractionPowerPlayBetway
  Tur de concert2,82TBATBA
  Medina Spirit3,02TBATBA
  Midnight Bourbon6,92TBATBA
  Asumarea riscurilor9,00TBATBA
  Rombauer11,00TBATBA
  Comerț aglomerat13.00TBATBA
  Turn de concert To win the Preakness Stakes
  5/2
  Bodog

  Predicții Preakness

  În ciuda controversei care iese din Kentucky Derby, atât Medina Spirit, cât și colegul său de concert Tour Tour vor avea voie să participe la Preakness Stakes în așteptarea rezultatelor unui test de droguri înainte de cursă. Antrenorul lorBob Baffert a câștigat un record de șapte ediții ale Preakness și s-a descurcat deosebit de bine cu caii care au ieșit din victoriile din Kentucky Derby.

  Medina Spirit. Pentru pentru a câștiga miza Preakness
  9/5
  Bodog

  Deficiența Preakness

  Medina Spirit, care a trecut primul firul în Kentucky Derby, are multă viteză timpurie și este foarte joc când este provocat în față. Acest tip de stil de avangardă joacă bine în Preakness Stakes și, în general, laPimlico. Cu toate acestea, nu va avea o perioadă ușoară în avans.

  Colega lui de grajdTurn de concert, atras de departe, a dat dovadă de ritm în toate cele patru începerile lui. Favoritul greu din Arkansas Derby (G1), Concert Tour a slăbit târziu, așa că trebuie să demonstreze că se poate întoarce și că poate rămâne în călătorie. Cu toate acestea, el are unele influențe solide de rezistență aproape în timpul reproducerii sale, cu Street Sense și Tapit.

  Midnight Bourbon, al șaselea în Kentucky Derby, este de asemenea de așteptat să arate viteză. . El a trebuit să se retragă din ritmul de derulare din Derby după ce a avut probleme devreme, dar stilul său mai natural îl face înainte. Este un cal consecvent care încearcă mereu din greu și tinde să alerge la compania lui și să lovească tabla în toate cele trei pregătiri pentru Derby de la Fair Grounds.

  Franța Go de Ina este wild card. Deși a arătat multă viteză în Japonia, viteza în străinătate nu tinde să fie la fel de puternică ca cea americană și este posibil să nu fie suficient de rapid chiar și cu unele lucrări la poartă înainte de Preakness. În plus, France Go de Ina a avut probleme la începutul derby-ului din Emiratele Arabe Unite (G2) și a fost scos din competiție după acel start slab.

  Preakness Longshots

  Comerț aglomerat șiAsumarea riscurilor ambele reprezintă hambarul Chad Brown. Între cele două, Crowded Trade atrage mai mult. Chiar dacă încă nu a câștigat o cursă de mize, a lovit tabla atât în ​​Gotham (G3) cât și în Wood (G2). Viteza sa tactică și poarta interioară relativă îl pot ajuta să facă o călătorie și să nu aibă prea multe de făcut până târziu.

  Ram a tras șina, care a fost un post excelent în această întâlnire. la Pimlico. Cu toate acestea, el se confruntă pentru prima dată cu mize și trebuie să se îmbunătățească brusc. Antrenorul său D. Wayne Lukas a supărat Preakness cu Oxbow în 2013, dar chiar și el avea mult mai multă experiență împotriva cailor buni decât are Ram și chiar și cel mai bun post s-ar putea să nu ajute suficient.

  Rombauer arăta ca o apropiere adâncă în Blue Grass (G2), dar a arătat un stil mai tactic în ultima cursă. Asta ar trebui să-l ajute să facă o excursie mai bună la Pimlico, iar Michael McCarthy este un antrenor de pe coasta de vest, care este la fel de perspicace atunci când expediază pentru curse de mize în altă parte. El are elementele unui lovitor în viață.

  Keepmeinmind șiOnoarea nestăpânită sunt cei care închid adânc. Închizătorii adânci rareori câștigă Preakness. Uneori pot alerga pe treptele inferioare ale trifectelor sau superfectelor, iar Unbridled Honor are destule avantaje pentru a continua să se îmbunătățească și să fie atractive pentru pariurile exotice din interiorul cursei care se pot răspândi dedesubt. Dar, o victorie poate fi prea mult de cerut.

  Ram Pentru a câștiga mizele Preakness
  30/1
  Betway

  Parierea online la Preakness

  Dacă nu sunteți unul dintre cei 10.000 de fani norocoși care vor fi la fața locului pentru Preakness, puteți avea în continuare o experiență grozavă de pariuri cu cei mai buni cote! Creați un cont de pariuri online cu una sau mai multe dintre cele mai bune case de pariuri sportive. Ei vor oferi cote Preakness live, precum și bonusuri și reduceri grozave pentru jucătorii Preakness.

  Lăsațirecenziile noastre de pariuri sportive să vă ajute să-l găsiți pe cel mai potrivit pentru dvs. și apoi să fiți gata sămizele Preakness Stakes 2021 cu încredere!

  Expert Preakness Picks

  Medina Spirit va fi favorita în Preakness și, având în vedere recordul lui Bob Baffert cu câștigătorii Derby-ului în Preakness, el trebuie să-și imagineze. Cu toate acestea, el nu este singura opțiune.Crowded Trade a atras bine și are viteză tactică bună și ar trebui să ofere o valoare bună în grupul de câștig. Midnight Bourbon și Rombauer au, de asemenea, un oarecare atracție exotică

  • 5 dolari de câștigat/loc/emisiune - #4 Crowded Trade

  • Cutie exactă de 1 USD - #3 Medina Spirit, #4 Crowded Trade , #5 Midnight Bourbon

  • Cutie superfectă de 20 cenți - #3 Medina Spirit, #4 Crowded Trade, #5 Midnight Bourbon, #6 Rombauer, #8 Unbridled Honor

  2021 Preakness Undercard Alegeri

  2021 Ziua Preakness include, de asemenea,alte opt curse de mize pursânge pe undercard. Întreaga zi este plină de oportunități grozave de pariere, așa că țineți cont de acești cai în timp ce jucați cartea!

  • Cursa 1 - 100.000 USD Sir Barton S. - #1 The King Cheek

  • Race 3 - $200,000 Chick Lang S. (G3) - #3 Hemp

  • Cursa 6 - 150.000 USD Gallorette S. (G3) - #3 Flyy Lady

  • Cursa 8 - 100.000 USD James W. Murphy S. - #7 Charles Chrome

  • Cursa 9 - 100.000 USD Skipat S. - #2 Casual

  • Cursa 10 - 100.000 USD Jim McKay Turf Sprint S. - #4 The Critical Way

  • Cursa 11 - 150.000 $ Maryland Sprint Match Seria S. (G3) - #1 Laki

  • Cursa 12 - 250.000 $ Dinner Party S. (G2) - #8 Bye Bye Melvin| ||1423