Vezi toate site-urile de pariuri sportive
PGA Championship 2021 Betting Picks & Predictions

PGA Championship 2021 Pariuri și amp; Predicțiile

Cote de parierePGA Championship pentru2021 PGA Championship au fost lansate oficial .

Evenimentul este programat să aibă loc laTerenul oceanic al Kiawah Island Golf Resort din Carolina de Sud, de joi, 20 mai până duminică, 23 mai.

The | ||6472020 PGA Championship was pushed to August due to COVID-19 concerns, iar fanilor nu li sa permis să participe. Anul acesta, însă, turneul a fost permis să aibă loc în luna sa obișnuită, iar câțiva fani norocoși vor putea să privească.

Dustin Johnson și Jon Rahm se deschid ca favoriții din Las Vegas.|| |651 DJ's odds come as no surprise, given that he's been the top-ranked golfer in the world since last August. On the other hand, Johnson nu a fost în vârful jocului său de ceva vreme, deoarece nu a terminat mai sus de 13 în ultimele sale șase turnee.

Jordan Spieth a avut o prezentare impresionantă la US Masters, terminând pe locul trei cu Xander Schauffele. Nu s-a descurcat foarte bine în turneele care au precedat, dar performanța sa le-a reamintit tuturor că are talentul de a câștiga în orice moment.

Fără mai mult, să facem câteva alegeri și predicții. Amintiți-vă,the cotele de pariuri pe golf enumerate mai jos se pot schimba în orice moment deci asigurați-vă că verificați din nou numerele înainte de a face orice pariuri.

Cotele au fost actualizate ultima dată peVineri, 5 mai 2021:

BetwaySports Interaction888 Sport
Dustin Johnson 9.009.009.00
Jon Rahm12.0012.0012.00
Rory McIlroy13,0013,0013,00
Bryson DeChambeau15,0015,0015,00
Brooks Koepka17,0015,0016,00| ||702
Collin Morikawa22.0024.0025.00
Hideki Matsuyama26.00| ||70825.0024.00
 

Selectii și predicții pentru campionatul PGA 2021

Campioatul PGA 2021 ar trebui să fie pentru unii golf grozav, fiind cel mai bun echipament din lume pentru a juca în cel de-al doilea turneu major al sezonului.

Șansele par să favorizeze câteva nume interesantese îndreaptă spre acest evenimentinclusiv Bryson DeChambeau. 

'Bryson-mania' a fost luna trecută la cel mai scăzut nivel istoric caDeChambeau, al cincilea jucător de golf din lume| ||727, had an abysmal showing at Augusta resulting la egalitate pe locul 46 la Masters.

Există motive de optimism , cu toate acestea, deoareceDeChambeau a terminat la egalitate pe locul al patrulea la Campionatul PGA de anul trecutprimul său clasament în top-10 la orice campionat major din cariera lui.

Bryson nu a mai arătat ca el însuși de când a câștigat US Open 2020, iar două finalizări consecutive în afara topului 40 ar putea fi un motiv de îngrijorare. Pe de altă parte, el are două victorii în turnee până acum în acest sezon, iar puterea sa de pe tee ar putea fi avantajoasă atâta timp cât își poate menține acuratețea sub control.

Toate lucrurile luate în considerare,Bryson DeChambeau este o alegere destul de puternică pentru a câștiga campionatul PGA.

Bryson DeChambeau Pentru a câștiga campionatul PGA
15.00
Betway

Selectări și predicții de valoare

Existămulți jucători de golf, cu cote mai mari decât cele așteptate , care ar putea fimerită să pariezi.

Brooks Koepka este cu siguranță unul dintre ei. Nativul din Florida, în vârstă de 31 de ani, are o istorie de performanțe grozave la Campionatul PGA, inclusiv victorii consecutive în turnee în 2018/2019.

Există o cauză. pentru îngrijorare din cauza sănătății sale, deoarece a ratat tăietura de la Masters în timp ce încerca să treacă printr-o accidentare sâcâitoare la genunchiul drept, în urma unei intervenții chirurgicale.Ca urmare, Koepka a decis să joace în siguranță și nu a participat la recentul campionat Valspar.

Toți acești factori au jucat cu siguranță un rol în determinarea cotelor sale actuale la Campionatul PGA. , dar nu îl considerați încă.

Dacă dorești să pariezi pe un jucător de golf mai lung, care are încă șanse decente de câștig, Brooks Koepka este o alegere solidă.

Brooks Koepka Pentru a câștiga campionatul PGA
17.00
Betway

O altă lovitură surprinzătoare este campionul-apărător Collin Morikawa.Cotele de la Vegas nu par să-i favorizeze pe foștii câștigători ai campionatului PGA, ceea ce ar putea fi oportunitatea ta de a găzdui un aluat serios.

CândMorikawa a câștigat 2020 PGA Championship, a fostdoar a doua sa apariție majoră în campionat.De asemenea, a egalat recordul pentru cel mai mic scor înregistrat vreodată într-o rundă finală la un campionat PGAtoate înainte de a împlini 24 de ani.|| |820

His winning ways didn't end there, either. Morikawa a câștigat, de asemenea, Campionatul WGC-Workday 2021 cu trei lovituri în februarie trecut, depășind alți trei jucători de golf la egalitate pe locul doiinclusiv Koepka menționat mai sus.

Având în vederesuccesul său recent la mai multe turnee, este destul de surprinzător să vezi că șansele sale rămân atât de mari. Pe de altă parte, cănu poate însemna decât lucruri bune pentru cei care doresc să parieze pe el.

Când vine vorba de jucătorii de golf cu cote mari pentru PGA Championship, Morikawa este probabil cel mai sigur cel mai bun lucru pe care îl poți face.

Collin Morikawa Pentru a câștiga campionatul PGA
25.00
888 Sport

Dacă sunteți în căutareaun alt jucător de golf cu cote mari, cu o serie recentă de succes, nu căutați mai departe decâtCampionul SUA la Masters 2021, Hideki Matsuyama.

Încrederea lui Matsuyama este la cote maxime de când a fostprimul jucător de golf profesionist japonez care a câștigat un campionat major de golf masculin..

A trebuit să se plaseze în carantină timp de două săptămâni de când s-a întors pentru scurt timp în Japonia și nu va juca în această săptămână. Acestea fiind spuse, se așteaptă să joace la Byron Nelson deci va obține câteva repetări înainte de începerea campionatului PGA.

Toate semnele indică faptul că Matsuyama are o șansă solidă să câștige campionatul PGA.

Hideki Matsuyama Pentru a câștiga campionatul PGA
26.00
Betway

Vă mulțumim că v-ați conectat laalegerile noastre de golf gratuite pentru 2021 PGA Championship.Nu uitați să alegeți furnizorul de pariuri sportive care funcționează pentru dvs. și mult succes cu toate pariurile dvs.! Unele dintre cele mai bune case de pariuri sportive disponibile sunt enumerate mai jos:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive