Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Boxing Betting Picks: Where Is The Value In Paul-Woodley II?

Pariuri la box: Unde este valoarea în Paul-Woodley II?

Tommy Fury a ieșit și avem acum revanșa pe care nimeni nu a cerut-o Jake Paul contra Tyron Woodley. Aceasta este o continuare a luptei lor jenante din august, în care Paul l-a învins pe Woodley, în ciuda faptului că a ajuns la o lovitură de a fi eliminat. Senzația de pe YouTube transformată în boxer cu călcâi îi oferă lui Woodley, care promite că va termina treaba, un alt crack. Are vreo valoare să pariezi din nou această luptă ciudată?

A fost un apel strâns pentruJake Paul (4-0-0, 3 KO) and all his backers when he last fought Tyron Woodley (0-1-0). Cu toate acestea, în această revanșă, linia s-a mutat spre Paul într-un grad mai mare. Notoriu pugilist i se oferă acum aproximativ 73% șanse de a câștiga această luptă.

Aceasta este o mișcare abruptă, având în vedere că aproape a terminat primul meci. Dar aici sunt tendințele liniilor după cele mai recentecote de pariuri la box. Vom detalia unde este valoarea pariului într-orevanșă care ar putea fi mai mult la fel.

LuptătorSports InteractionBetwayPowerPlay
Jake Paul1.401,361,40
Tyron Woodley2,683,253.10
 • Data/Ora: Sâmbătă, 12 decembrie, 21:00 ET
 • Locul: Amalie Arena| ||683
 • Location: Tampa, FL, Statele Unite
 • Difuzare: Showtime PPV

Paul vs Woodley II : Main Card Rundown

Înainte de a se înfrunta Paul și Woodley, aceștia au uncartonașă în cinci lupte plină cu câteva lupte puternice. În co-principal este revenirea luiAmanda Serrano (41-1-1, 30 KO), regina de necontestat a greutăților ușoare și, probabil, cea mai mare boxeră de astăzi. Ea își apără curele împotriva contestatoarei spaniole,Miriam Gutierrez (14-1-0, 6 KO).

Acesta și multe altele includ o luptă între fostele vedete de baschet și fotbalDeron Williams (0-0-0) șiFrank Gore (0-0-0), respectiv. Iată cartea principală Paul-Woodley II:  

 • Cruiserweight: Jake Paul vs Tyron Woodley
 • Campionatul femeilor la categoria uşoară: Amanda Serrano (c) vs Miriam Gutierrez
 • Super Mijloc: Anthony Taylor vs Chris Avila
 • Gree: Deron Williams vs Frank Gore
 • Cruiserweight: J'Leon Love vs Marcus Oliveira
 • Greutate welter ușoară: Liam Paro vs Yomar Alamo

Tu pot găsi cotele de pariere pentru majoritatea acestor lupte dintop online sportsbooks disponibile pentru România. Noiam revizuit aceste cele mai bune case de pariuri sportive din 2021.

Tyron Woodley: Poate el să termine treaba?

Pentru Tyron Woodley, totul este despremântuire... și poate o pungă mare de bani. Fostul campion UFC i-a avut pe toți, pariori sau spectatori deopotrivă, să-și smulgă părul cândl-a legănat pe Paul doar ca să se uite la el. "Aruncă un pumn, Tyron!" ar fi strigătul comun pentru oamenii care au fost arși de acest luptător mereu frustrant.

Tyron Woodley. Ai primit revanșa, acum TREBUIE să câștigi împotriva lui Jake Paul. E acum ori niciodată. Te rog, câștigă-l pe Tyronpic.twitter.com/qy42AHBb0i

— Conor sobervat 🥃 (Fan lui Conor McGregor) (@SobervatedConor)6 decembrie 2021

Woodleycu un pumn greu și a primit atât de obișnuit să termine sau să rănească adversarii doar cu unul. Chiar și în cariera sa la UFC, Woodley a înșirat cu greu combinații. Arată bine la antrenamentele de lovire, dar pe ring, face potouri între concursurile lungi de holbare.

Dacă Woodley urmează să încaseze ca fiind cel3,10 defavorabil, va trebui să fie mai activ. Da, cel mai probabil este un luptător în acest moment. Dar „puterea este ultimul lucru care trebuie” și nu are nevoie de multe lovituri pentru a-l zgudui pe Paul.

Dacă l-a rănit deja pe Paul în primul lor meci, Woodley poate oferi încrederea de care are nevoie pentru a fi mai agresiv în ring. Totuși, are un dezavantaj de mărime și atingere și va trebui să fie atent la tăierea distanței pentru a ajunge înăuntru pe Paul, care poate lovi el însuși puternic.

Per ansamblu, Woodley are mai multă valoare acum datorită liniei sale unde se află. Dar chiar dacă ar avea de două ori premiul,un pariu pierdut este un pariu pierdut.

Jake Paul: Ce nu te omoară...

Te face mai puternic. Și acest lucru este potrivit pentru Paul, care va intra și el la acest eveniment cu mai multă încredere după ce a gustat puterea lui Woodley și a trăit pentru a spune povestea. Paul nu ar fi rezervat această revanșă dacă ar fi știut că există șanse mari să piardă meciul.

Umbrit de nesăbuința și nădejdea lui este adevărata sa perspicacitate în box. Sigur, Paul nu va învinge boxerii de nivel înalt din lume, dar el încăcrește ca boxer. Va învăța din greșelile sale împotriva lui Woodley și va fi un boxer mai bun. El a arătat mai bine în fiecare dintre ultimele patru lupte ale sale și ne așteptăm ca această progresie să continue aici.

Paul a suferit prea multe daune în ultima sa luptă împotriva lui Woodley. Dar el era încămai activ dintre cei doi. Își va întări apărarea și va lupta cu o luptă mai tehnică, oricât de greu este să crezi ce scriem aici.

Darbanii noștri sunt pe Pavel, nu atât pentru că suntem extrem de încrezători în priceperea lui. În plus, este un fade pentru Woodley, care nu a putut apăsa pe trăgaci de când Paul a fost chiar relevant ca luptător de premii.

Paul nu este nici pe departe un boxer de elită. Dar în această luptă, el ar trebui să fie suficient de bun pentru asă-l țină pe Woodley răvășit în timp ce îl învinge pe scorecards mai convingător. Pariați pe Paul, dar mai bine, așteptați totalurile rundei șipariți peste.

Jake Paul Pentru a-l învinge pe Tyron Woodley
1,40
Sports Interaction

Pariază pe box și intră online Bonusuri de pariuri

Așa cum am descris în recenziile noastre de pariuri sportive, un avantaj de a vă înscrie la aceste case de pariuri sportive de top online esteobținerea de oferte de bonusuri de pariuri online. Multe cărți se vor potrivi cu până la 200% din prima depunere. Înscrieți-vă la câte doriți pentru a obține cele mai bune cote de box și pentru aobține bonusurile de depunere.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive