Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2022 Australian Open Men's Props - Novak Djokovic Favoured?

Recuzită masculină 2022 de la Australian Open - Novak Djokovic favorizat?

Novak Djokovic rămâne favorita pentru a merge după un alt Grand Slam. De data aceasta esteAustralian Open de la Melbourne. Poate el să câștige din nou?

The Australian Open nu are loc mai mult de o lună, dar există deja intrigi considerabile.Novak Djokovic este favoritul evident. Cu toate acestea, este posibil să existe o încrețitură care ar putea pune un nor întunecat pe acesterecuzită de tenis. Una dintre marile probleme cu Australia și Victoria în special este că se pare că nu se vor acorda scutiri medicale. Dacă cineva nu este complet vaccinat, atunci nu este bine.

Acum, cu toată această incertitudine, ce ar putea face asta cu Grand Slam de deschidere? Sincer, ar putea întoarce totul cu susul în jos sau sub.

Recuzita Australian Open: Presupunând că Novak Djokovic joacă

Deci, Novak Djokovic este pe lista generală de înscrieri. Asta înseamnă doar că încă nu s-a retras oficial. Pe baza faptului că el se află pe lista pentru aranjarea Sydney, presupunem că este un da. Iatăcotele pentru Australian Openrecuzite pentru concurenții err favoriți.

Recuzită masculină de la Australian Open 2022Sports InteractionBetway
Novak Djokovic2,262,10
Danill Medvedev3,343,25
Alexander Zverev4,555,00
Rafael Nadal8,2610,00
Stefanos Tsitsipas12,0012,00
Andrey Rublev14.0021.00
Dominic Thiem16.0019.00
Denis Shapovalov25.0034.00

Cele mai recente cote de teniscele mai recente pentruturneul masculin|| |704 are available. Again, it is time to discuss the elephant in the room. It makes sense since this has been a prevalent problem in the United States. Even in the NFL, a few players got suspended for fake vaccination cards and Evander Kane did in the NHL as well. 

Este timpul să vorbim despre da, Novak Djokovic.

Problema vaccinării Novak Djokovic

Este greu de crezut că trebuie să discutăm despre asta, dar aici suntem. Există o cantitate considerabilă de mister dacăNovak Djokovic este vaccinat sau nevaccinat. Sincer, nimeni nu pare să știe și puțini par să înțeleagă pe deplin regulile de scutire medicală.

Unii au spus că nu există lacune. Alții bănuiesc că există cu siguranță. Este o chestiune care face obiectul unei dezbateri considerabile. Din nou, atât de multe se bazează pe întreg acest „nor” care a fost aruncat pesteAustralian Open. Nu există nicio îndoială că Djokovic este favorit dacă joacă. Sârbul poate să nu fie o alegere copleșitoare, dar el depășește șansele.

Pur și simplu. indiferent de ce se va întâmpla în cele din urmă, Djokovic va avea o țintă considerabilă pe spate. Nu este nimic nou pentru tânărul de 34 de ani.

Din nou, oficialii guvernamentali au fost neclintiți luni și luni în privința acestui lucru. Cu toții vom afla destul de curând desprenumărul unu mondial și probabil despre alți jucători.

Evaluarea șanselor lui Novak Djokovic la Australian Open

Deci,Novak Djokovic este cel mai bun jucător de pe această suprafață de teren dur. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care este favoritulAustralian Open. De asemenea, se pare că problema lui la umăr este de domeniul trecutului. Djokovic se îndreaptă și pentru cel de-al 21-lea său Grand Slam, care ar rupe egalitatea în trei dintre el, Rafael Nadal și Roger Federer. Genunchiul lui Federer pur și simplu nu-l va lăsa să joace tenis în acest moment și se crede că Nadal nu este o amenințare în Australia.

Turneul pentru Djokovic se rezumă la trei lucruri din perspectiva tenisului. Există tragerea, căldura și, firesc, temperamentul lui. Toată lumea știe despre acel temperament (vezi Jocurile Olimpice de la Tokyo). Într-o zi sau o noapte ideală, niciun adversar nu ar trebui să-l poată învinge pe Djokovic pe această suprafață. Poate un Dominic Thiem sau un Rafael Nadal mai tânăr ar putea. Cam asta este.

Dacă nu se învinge, la sfârșitul lunii ianuarie, Novak Djokovic va fi liderul masculin la titlurile de Grand Slam. Djokovic este alegerea noastră pentru a câștiga2022 Masculin Australian Open.

Novak Djokovic Pentru a câștiga Australian Open
2,26
Sports Interaction

Poate oricine să-l provoace pe Novak Djokovic la Australian Open?

Așa cum se spune vechea zicală, un campion poate fi învins în orice zi. De asemenea, aceasta nu face excepție la Australian Open. Se întâmplă supărări. Djokovic se îndreaptă spre titlul „Capra” până la Grand Slam. Ar putea să-și piardă concentrarea? Absolut. Anul trecut, sârbul a trecut cu ușurință prin semifinale și finală.

Totuși, ce se întâmplă dacă unDominic Thiem își recapătă forma 2019-2020? Ar puteaDaniil Medvedev să găsească acel echilibru care i-a scăpat în Finala de anul trecut? Mai bine, poate găsi rezervorul de benzină suplimentar? Aceasta este diferența dintre teren și Djokovic în acest turneu. Căldura este un egalizator grozav, la fel și rezistența necesară pentru a persevera prin ea. Un an în plus îi poate ajuta pe unii dintre acești jucători și poate determina ca uniicote de pariere să se încline puțin mai mult în favoarea cuiva.

La fel de bun ca Stefanos Tsitsipas poate fi, pur și simplu nu pare menit să fie pentru el să câștige în Australia. Medvedev l-a destrămat și doar al treilea set a fost aproape. Medvedev are jocul complet pentru a sta cu Djokovic. Se ajunge doar la credință și încredere.

De asemenea, el l-a învins pe Djokovic la US Open 2020, refuzându-i sârbului Grand Slam. A fost un meci magistral jucat de rus. Sincer, tot acel turneu a fost. Da, Djokovic poate să nu fi fost în cea mai bună formă, dar Medevev se ridică fără îndoială acum.Medvedev este cel mai calificat de pe teren pentru a rezista cele două săptămâni și a ridica trofeul.

Daniil Medvedev Pentru a câștiga Australian Open
3,34
Sports Interaction

De asemenea, pariorii au o mulțime dealegeri gratuite pentru alte sporturi de citit în afară de tenis.

Cine este alegerea noastră pentru a câștiga Australian Open masculin?

În acest moment, alegerea noastră pentru a câștiga turneul Australian Open masculin este Novak Djokovic.

De asemenea, nu uitați că Jocurile Olimpice de iarnă vor avea loc aproape imediat după Grand Slam de deschidere. Se poate consultaCele mai bune cote de pariuri sportive la Jocurile Olimpice.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive