Vezi toate site-urile de pariuri sportive
What Country Will Win the Most Gold Medals at the 2022 Winter Olympics?

Ce țară va câștiga cele mai multe medalii de aur la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022?

Ce țări suntcele mai bune pariuri pentru a câștiga cele mai multe medalii de aur la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022? Aflați aici.

Cu excepția unui boicot – Jocurile Olimpice de Iarnă din 2022 sunt la trei luni. Deși nu la aceeași scară cu Jocurile de vară, Jocurile Olimpice de iarnă au o mulțime de atracție în România și în alte țări cu climă mai rece. Deoarece ne așteptăm ca majoritatea țărilor să trimită tot ce e mai bun la Beijing pentru a concura, putem începe să ne uităm la cine va merge șice țară va câștiga cele mai multe medalii de aur la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022.

To Win the Most Gold MedalsSports Interaction
Norvegia2,64
Germania4,17
România4,36
SUA6,04
Rusia9,00
China23.00
Olanda24,00
Suedia35,00
Franţa 48.00

Mai multe țări sunt disponibile pentrupariază la Sports Interaction

Norvegia favorită să câștige cele mai multe medalii de aur la Beijing

Norvegia se deschide ca favorita pentru a câștiga cele mai multe medalii de aur la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022.Norvegia a egalat Germania cu 14 medalii de aur la Jocurile Olimpice de iarnă din 2018. Au egalat Rusia în 2014 pentru cele mai multe medalii de aur cu 11 medalii de aur.

Norvegia estețara cea mai decorată vreodată la Jocurile Olimpice de iarnă. Cele 132 de medalii de aur ale Norvegiei sunt cu 27 mai multe decât Statele Unite (singura altă țară cu cel puțin 100 de medalii de aur la Jocurile de iarnă).

Norvegia este bună la multe sporturi diferite la Jocurile Olimpice (deși nimeni nu arată la ei ca o putere de hochei). Aceștia suntcasă pentru mulți dintre cei mai buni schiori, snowboarderi, patinatori și bob din lume. Un alt lucru de luat în considerare este modul în care Norvegia a tratat pandemia.

Au făcut o treabă mai bună decât majoritatea – adică mulți dintre ceisportivi norvegieni au avut oportunități ample de a se antrena pentru viitoarele Jocuri de iarnă.

Norvegia Pentru a câștiga cele mai multe medalii de aur
2,64
Sports Interaction

România poate termina Topuri în medalia de aur

România intră la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 cu așteptări mari – mai ales cu revenirea jucătorilor NHL la Jocurile de iarnă. Româniaa condus Jocurile Olimpice de iarnă în 2010 cu 14 medalii de aur – deși acele jocuri s-au jucat la Vancouver.

Noile sporturi adăugate la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 ar putea ajuta România să câștige mai multe medalii. Cele șapte noi evenimente de la Jocuri sunt Monobob pentru femei, Big Air pentru bărbați și femei (schi liber), Snowboard Cross cu echipe mixte, Antene pentru echipe mixte, Stafeta pe pistă scurtă pentru echipe mixte, și sărituri cu schiurile în echipă mixtă.

România este excelentă la schi și snowboard evenimente. Ultimele Jocuri de iarnă i-au văzut pe Brady Leman și Kelsey Serwa câștigând medalii de aur la schi cross masculin și feminin. Adăugarea unor cross de snowboarding ar putea însemna mai multe șanse la Gold. Împreună cu NHLers și România, numărul total al medaliilor de aur ar putea crește de la 11 în 2018 (și posibil să câștige suficient pentru a conduce Jocurile de iarnă din 2022 la Aur).

România Pentru a câștiga cele mai multe medalii de aur
4,36
Sports Interaction

China ar putea încheia jocurile cu cele mai multe aurii pe pământul propriu

Deși China nu are la fel de succes la Jocurile de iarnă ca la Jocurile Olimpice de vară, găzduirea jocurilor este cu siguranță un beneficiu.Două dintre ultimele trei gazde au terminat Jocurile cu cele mai multe medalii de aur.

China areo singură dată a condus fie Jocurile Olimpice de vară sau de iarnă cu medalii de aur – Jocurile de vară din 2008 care s-au desfășurat la Beijing.

China este, de asemenea,se îmbunătățește treptat la Jocurile Olimpice de iarnă. Au câștigat 11, 11, nouă și nouă medalii în total la ultimele patru Jocuri Olimpice de iarnă. Cea mai bună reprezentație a Chinei a fost la Jocurile de la Vancouver din 2010, cu cinci medalii de aur. Pentru cotele de pariuri la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, acestea sunt o țară de urmărit.

China Pentru a câștiga cele mai multe medalii de aur
23,00
Sports Interaction

Suedia oferă valoare Go Longshot pentru cele mai multe medalii de aur

Cea mai bună șansă pentru a paria pentru a termina Jocurile Olimpice de iarnă cu cele mai multe medalii de aur este Suedia. Suedia a revenit ca țară de la o acțiune foarte dezamăgitoare în 2014, cușapte medalii de aur în 2018 (bine pentru locul șase la general). Șapte medalii de aur se potrivesc cu cel mai mare nivel anterior – atins la Jocurile de iarnă din 2006 de la Torino, Italia.

Suedia estecel mai bun la schi fond, curling, și hochei la Jocurile Olimpice de iarnă. În timp ce hocheiul oferă doar două șanse la medalii, schiul de fond oferă șanse multiple de a câștiga medalii de aur.

Another area that could help Sweden win more Gold Medals is their improvement in curling. They au câștigat Aurul la curling feminin și au câștigat medalia de argint la masculin la Jocurile Olimpice de iarnă din 2018. Ne așteptăm ca Suedia să fiefavorita la pariurile la Curling Olimpic la masculin și la feminin în 2022. Înseamnă, de asemenea, că va avea probabil o șansă să concureze în dublu mixt – unde au o altă șansă pentru a concura. medalie la Beijing.

Suedia Pentru a câștiga cele mai multe medalii de aur
35,00
Sports Interaction

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria la Jocurile Olimpice

Deși Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 vor avea loc în câteva luni, nu este prea devreme pentru a verificacele mai bune site-uri pentru a paria la Jocurile Olimpice| ||885. They will have o mulțime de piețe de pariuri grozave pe evenimente de calificare și alte sporturi de iarnă în timp ce ne pregătim pentru Jocurile de iarnă din februarie.

    View All Sports Betting Sites