Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NCAA Football Semifinal Early Picks: SEC Finale?

Semifinala de fotbal NCAA Alegeri timpurii: Finala SEC?

Cu jocurile doar câteva săptămâni distanță,playoff-ul de fotbal al colegiului NCAA începe să se concentreze. Avemalegerile timpurii și mai multe informații.

Este greu de crezut căSemifinalele NCAA de fotbal universitari| ||653 are almost here but yet they are. With 100+ teams battling for just four spots, there has been a lot of chaos this season. For bettors, it has really been one crazy yet bumpy ride. 

Cele două confruntări vin din locații diferite în noaptea de Revelion. Nu vă așteptați ca vremea să joace în mare măsură un factor.#1 Alabama Crimson Tide se confruntă cu numărul 4 Cincinnati Bearcats la Cotton Bowl din Arlington, TX ("Jerry World" - începerea 3:30 PM ET). Apoi, sunt#3 Georgia Bulldogs care se înfruntă cu numărul 2 Michigan Wolverines de la Orange Bowl din Miami, Florida. Acest ultim joc va fi jucat în orele de maximă audiență, imediat după ora 19:30 ET.

La România Sports Betting,moneylines va fi principalul nostru obiectiv aici. . Este distractiv să vezi și multe dintre celelalte numere. S-ar putea să-și găsească drumul în conversația pentru pariorii noștri la un moment dat.

Numerele semifinalelor de fotbal universitar au fost prezentate

Totul este vorba despre acea greșeală de numerologienumere cum se spune. La sfârșitul anului calendaristic, patru echipe vor juca pentru dreptul de a fi numit campioan național. Doar doi pot avansa.Semifinalele de fotbal universitari se așteaptă să fie o experiență pentru toți cei implicați. Acum, cum să profitați la maximum de pariurile dvs. este cu totul o altă întrebare.

A existat puțină mișcare de când au apărut numerele inițiale. Exceptând orice neprevăzut, acestea pot fi cele mai bune șanse pe care le puteți obține cu puțin peste două săptămâni. Să ne uităm la această masă glorioasă.

Semifinale de fotbal NCAA CollegeSports InteractionBetwayBodog
Alabama Crimson Tide1,221,181,19
Cincinnati Bearcats4,695,004,80
Georgia Bulldogs1,341,291,32
Michigan Wolverines3,453,603,55

Again, with these Cote de pariuri la fotbal NCAA, nu vă așteptați la schimbări mari. Protocoalele COVID sunt una dintre puținele variabile care ar putea schimba cu adevărat lucrurile. În afară de asta, așa vedemSemifinalele NCAA de fotbal universitar merg.

Semifinala 1 NCAA de fotbal universitar: Alabama vs Cincinnati

Cele mai bine clasateAlabama Crimson Tide (12-1) intră în acest meci cu o singură înfrângere în fața Georgia Bulldogs la începutul sezonului. Apoi, sunt#4 Cincinnati Bearcats (13-0). Ambele echipe au avut parte de sperie și ambele au depășit multe pentru a ajunge la primaNCAA College Football Semifinal meci.

Nu doare. Alabama că prezintă câștigătorul Trofeului Heisman de anul acesta în Bryce Young. Young a depășit multe pentru a încheia anul cu 43 de touchdown-uri care au trecut împotriva a patru interceptări. Cel mai rău joc al anului a fost împotriva lui Texas A&M la începutul sezonului. El a răzbunat că în Campionatul SEC versus Georgia aruncând pentru 421 de yarzi și trei touchdown-uri.

Alabama te poate răni cu receptorii lor largi. Jameson Williams și John Metchie sunt foarte rapizi și talentați. Cincinnati va avea un timp dificil să încerce să se potrivească cu amândoi. Adăugați Brian Robinson Jr. de pe terenul din spate și aceasta este o amenințare dublă care le va oferi Bearcats potriviri. Dacă Crimson Tide răspândește bine terenul, asta va cauza dureri de cap pe tot parcursul jocului.

Cincinnati nu poate fi trecut cu vederea. Desmond Ridder a avut talentul oportun de a conduce Bearcats în timpul crizei. Bearcats au închis bine echipele. Uită-te la modul în care au împiedicat Notre Dame în cel mai bun moment al sezonului lor. Ridder o poate face și cu picioarele, deoarece a avut șase aterizări prin sol (30 în aer). Alabama a avut probleme cu fundașii mobili. Asta ar putea face lucrurile interesante în aceasta.

Semifinala 1 din NCAA Football

La CSB, luăm Alabama pentru a se retrage în al patrulea sfert și a câștiga. Adâncimea lor ar trebui să uzeze Cincinnati târziu. Alabama la 1.22 este un număr destul de bun.

Alabama Crimson Tide Pentru a învinge Cincinnati Bearcats
1,22
Sports Interaction

De asemenea, amintește-ți unele dintre celecele mai bune site-uri de pariuri NFL disponibile pentru câteva alegeri după semifinalele de fotbal universitar.

Semifinala 2 de fotbal universitar: Georgia versus Michigan

The Georgia Bulldogs se confruntă cu Michigan Wolverines (ambele echipe 12-1) în a doua semifinalăsemifinală de fotbal universitari on New Years Eve. That begins just after 7:30 PM ET. Michigan is the team that has finally made it after years of being denied by Ohio State. They beat their arch rivals then hammered Iowa in the Big Ten Championship 42-3. Arguably, they may have the most momentum coming into this playoff.

Cu toate acestea, Georgia este o echipă care a demonstrat capacitatea de a se întoarce din adversitate. . Singura dată când nu au făcut-o a fost împotriva Alabamei, dar a fost doar un sfert prost care i se putea întâmpla oricui. Acest joc se va reduce la canMichigan controla ceasul. Ei au o medie de 223,8 yarzi pe joc în cursă. Blake Corium și Hassan Haskins sunt esențiali pentru acest joc. Wolverines nu poate câștiga dacă alergarea nu stabilește pasa.

Georgia trebuie doar să uite ce sa întâmplat în repriza secundă împotriva Alabamei. Sincer, probabil că au făcut-o deja. Apărarea lor trebuie să vină în joc după ce a fost incendiată de Crimson Tide. Mediile sezonului lor împotriva primelor zece echipe înainte de acel meci au fost uimitoare. Ei au ținut echipe sub 100 de metri în grabă. Dacă pot ține Michigan sub 150, Bulldogs ar trebui să câștige cu ușurință acest joc.

Apărarea Georgiei ar trebui să fie în cele din urmă diferența. Ofensiva lor este foarte echilibrată și Brock Bowers ar putea avea el însuși un joc de evaziune. Bulldogii ar putea să-l deschidă până târziu.

Semifinala 2 a selecției noastre de fotbal universitari

Luați Georgia pentru a acoperi linia monetară la 1,34 și aruncați un pariu mai mic pe spread care este aproape de atingere.

Georgia Bulldogs Pentru a-i învinge pe Michigan Wolverines
1,34
Sports Interaction

În sfârșit, vezi câteva dintreNBA Picks that are free în timp ce faci pariuri la fotbal la facultate.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive