Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2019-20 College Football Playoff Free Picks and Predictions

Alegeri și pronosticuri gratuite ale playoff-ului de fotbal universitar 2019-20

Colegiul 2019-20 e Football Playoff va oferi cu siguranță o mulțime de emoție și jocuri grozave. Care echipă va ajunge să câștige Campionatul Național?

În ceea ce s-a dovedit a fiunul dintre cele mai dramatice sezoane de fotbal universitar din ultimii ani, doar patru echipe rămân în căutareacâștigă campionatul național. Așa este, LSU, Ohio State, Clemson și Oklahoma sunt toate gata să încerce și să stea singuri în vârf.

Totuși, înainte de a ajunge în finală,semifinalele playoff-ului de fotbal universitari vor fi jucate la sfârșitul acestei luni. Nr. 1 LSU va lupta cu nr. 4 Oklahoma, în timp ce nr. 2 Ohio State și nr. 3 Clemson vor fi gata de război. În timp ce pe hârtie LSU poate fi cea mai bună echipă, nu excludeți nici una dintre echipele aflate încă în vânătoare.

Clemson și Dabo Swinney au câștigat campionatul național anul trecut și știu ce este nevoie pentru a face treaba cu șansele stivuite împotriva lor. Oddsmakers s-au gândit că Alabama va ajunge la titlu anul trecut în fața lui Clemson, dar după cum știm cu toții, asta nu s-a întâmplat.

Deci, cene rezervă acest CFP? 

 

Nu. 1 LSU vs. 4 Oklahoma: 28/12/19 la 4:00 PM ET

Ed Orgeron și Tigrii caută să încheie ceea ce a fost una dintre cele mai bune campanii we've seen from LSU in its history. The team cruised to an SEC championship win over Georgia and took down Alabama in Tuscaloosa in the same campaign. 
 
Acesta este genul de succes la care majoritatea echipelor nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Cu toate acestea, doar pentru că sunt favoriți masivi de 13 puncte față de Oklahoma Sooners, asta nu înseamnă că Lincoln Riley și grupul său nu vor fi pregătiți să întoarcă capetele. Dacă cineva știe cum să intensifice atunci când presiunea este asupra lui, acesta este fundasul Jalen Hurts.
 
Transferul în Alabama este acum cu Sooners și are OU înapoi în playoff. Pentru asta a plecat din Alabama. Pentru oportunitatea de a conduce o echipă în „finala patru” și de a concura pentru un copil. Va trebui să facă jocuri atât cu brațul, cât și cu picioarele, pentru ca Sooners să aibă o șansă.
 
Oh și pentru Oklahoma, apărarea sa va trebui să încerce cumva să-l conțină pe Joe Burrow. Favorita trofeului Heisman și alegerea numărul 1 proiectată în draftul NFL 2020 a avut un sezon senzațional. În acest an, Burrow a aruncat pentru 4.715 de yarzi și 48 de touchdown-uri. Acestea sunt statistici de tip joc video.
 

LSU Tigers Pentru a-i învinge pe Oklahoma Sooners
1,21
Betway

 

Coordonatorul defensiv al Oklahoma, Alex Grinch, va avea mâinile pline încercând să efectueze jocurile potrivite pentru a-l menține pe Burrow liniștit. Din nefericire pentru fanii din Oklahoma, credem că Burrow și restul infracțiunii vor fi pur și simplu prea greu de gestionat, așa că alegem LSU pentru a trece la jocul pentru titlu.
 
 

Nu. 2 Ohio State vs No. 3 Clemson: 28/12/19 @ 8:00 PM ET

Dacă credeai că LSU vs. Oklahoma va fi bun,așteaptă doar până mai târziu în ziua când Justin Fields și Ohio State Buckeyes se vor înfrunta pe Trevor Lawrence și Clemson Tigers.

Fields și Lawrence sunt doi dintre cei mai buni fundași din țară, infracțiunile lor dând coșmaruri apărării adverse în fiecare săptămână. Pentru Buckeyes, au, de asemenea, un alergător de prim rang în JK Dobbins și, probabil, cel mai bun jucător din fotbalul universitar în pas-rusher Chase Young.

Tânărul este în conversația despre trofeul Heisman, în ciuda faptului că este un jucător defensiv. Asta vă spune cât de incredibil a fost toamna aceasta.

Ohio State Buckeyes| ||758 To beat the Clemson Tigers
2,11
PowerPlay

Clemson, campionii naționali în apărare, înscrie-l pe acesta cu două puncte favorite.Totuși, credem că OSU își va face treaba și va prelua LSU pentru toate bilele.

Cine va fi încoronat campion național la începutul lunii ianuarie?

După cum ați citit mai sus, anticipăm o confruntare nr. 1 vs. 2 în Campionatul Național Joc în acest sezon,cu LSU și Ohio State întâlnindu-se în confruntarea la titlu pe 13 ianuarie la Superdome din New Orleans. Sincer, nu contează unde se joacă acest joc; suntem cu toții în LSU.

Tigrii au fost cea mai bună echipă din țară pe tot parcursul anului și și-au dominat adversarii în fiecare weekend. Ohio State este fără îndoială un program de elită, cu jucători superstar. Totuși, ceea ce Ed Orgeron și Co. au reușit să realizeze anul acesta nu poate fi uitat.

LSU Tigers Pentru a câștiga Campionatul Național
2,15
Bet365

Tocmai au a avut senzația de campioni, cu jucători de ambele părți ale mingii cumpărând de la început antrenorul O și planul personalului său. LSU campionii naționali 2019-20? Mai bine crezi.