LeoVegas
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NCAA Basketball Futures -- Gonzaga Favourite

NCAA Basketball Futures -- Gonzaga Favorite

TheNCAA Basketball Futures prezintă câteva echipe cunoscute în timp ce încearcă să se întoarcă laNCAA Basketball Championship. PoateGonzaga să încheie afacerea?

Cu câțiva favoriți ai baschetului din colegiu luptă devreme în competiție,sezonul de baschet NCAA|| |655 is starting to take shape. One of the prime ones is Gonzaga, who advanced to the Final last year before losing to Baylor. Also, there are the Duke Blue Devils and Purdue Boilermakers among some early futures possibilities.

The NCAA Basketball Futures are taking center stage as the Christmas tournaments and conference play beckons. Who may be some contenders early as here at România Sports Betting, we make our early pick. 

2021-2022 NCAA Basketball Futures -- Privind cote

Nu este încă începutul anului 2022 și dejafuture de baschet universitar se actualizează. Pe măsură ce am examinat șansele, oferim un tabel de mai jos cu opt potențiali concurenți favoriți. La urma urmei, la România Sports Betting, nu este niciodată prea devreme să punem puțină acțiune asupra unora dintre aceste echipe de top și să vedem unde ne duce.

Mai multe echipe ar putea câștiga cu ușurință campionatul în acest an. Iată acele cote menționate mai sus.

Cote de campion la baschet NCAABodog
Gonzaga5,50
Purdue8,00
Duke9,00
Kansas15,00
Villanova15,00
UCLA| ||68615.00
Michigan16.00
Memphis16.00

Acum, există unelebonusuri excelente la pariuri online pentru pariorii la baschet la colegiu. Cu majoritatea echipelor cu aproximativ 8-10 jocuri în sezonul lor, șansele încep să se schimbe și să prindă contur. După cum mulți au spus,sezonul de baschet NCAA nu începe până când jocul de conferință nu începe serios. Până acum, trei dintre favoriții de top trebuie să fie Gonzaga, Purdue și Duke. Așteptați-vă că acest lucru se va schimba de câteva ori în următoarele câteva luni.

Gonzaga pare a fi „favoritul” înViituri de baschet NCAA, deocamdată.

Gonzaga Bulldogs And the 2021 -22 NCAA Basketball Futures

The Gonzaga Bulldogs sunt mici favoriți când vine vorba de câștigareaCampionat NCAA de baschet|| |. La urma urmei, au rămas neînvinși anul trecut înainte de a pierde în meciul pentru titlu în fața Baylor Bears. Nu strică faptul că Bulldogs prezintă o tonă de adâncime și un potențialCâștigătorul premiului John Wooden în Drew Timme.

Gonzaga este o echipă care are un echilibru decent încă cu patru jucători însumând peste puncte de două cifre pe joc. Chet Holmgren ar putea fi de fapt jucătorul de pe Bulldogs care are cel mai mare potențial. El a fost cel mai bun recrut sezonul trecut în NCAA. Holmgren este puțin pe partea ușoară la 195 de lire sterline, dar pe măsură ce centrul crește, ai grijă!

Antrenorul Mark Few este unul dintre cei mai buni din jocul colegiului, punct. El și Bulldogs au îndurat câteva înfrângeri grele la început, dar sunt încă 7-2. Așteptați-vă ca Gonzaga să-și parcurgă cu ușurință programul de conferințe fără prea multă rezistență. Dacă pierd poate un meci sau două, asta poate fi tot. Totul se reduce încă o dată la Turneul NCAA.

Bulldogii ar putea foarte bine să fie una dintre ultimele echipe în picioare și ar putea juca din nou pentru titlul național. Cota lor de 5,50 este destul de atractivă acum. Acest lucru s-ar putea scurta mai ales dacă Holmgren și Julien Strawther continuă să se dezvolte.

Gonzaga Bulldogs Pentru a câștiga campionatul de baschet al colegiului NCAA
5,50
Bodog

 || |744

Some of the cele mai bune aplicații de pariuri sportive din România din jur sunt foarte atrăgătoare în această perioadă a anului.

The Duke Blue Devils Return To Prominence

Antrenorul Mike Krzyzewski este în sezonul său de rămas bun cuDuke Blue Devils. Antrenorul se află în al 47-lea și ultimul an de antrenor și se apropie de 1200 de victorii. Este o nebunie să crezi că a fost antrenorul principal la Duke din 1980. Cu toate acestea, este adevărat.

Revenirea lor în proeminență vine cu șansa de a mai concura pentru încă un titlu național. Ultimul său titlu a fost în 2015. Cu Paul Banchero, favoritul lui John Wooden Award. Banchero s-a clasat pe locul 2 în RSCI 100 chiar în spatele lui Chet Holmgren. Atacantul 6 la 7 poate juca 3 sau 4 și excelează la ambele. El are o medie de aproape 18 puncte și 7,3 recuperări pe meci.

O altă parte din acel pumn de 1-2 este atacantul junior Wendell Moore. Moore are, de asemenea, o medie de 17,8 puncte pe joc, 6,5 recuperări și 5,6 pase decisive pe meci. Moore poate juca atât de gardă, cât și de atacant. Duke are șapte top-40 de jucători RSCI în arsenalul său. Pe hârtie, ei ar putea fi cea mai stivuită echipă. Se rezumă la execuție. Ei vor fi unul de urmărit mai ales când vine timpul turneului. Duke are un număr frumos înNCAA Basketball Futures.

Duke Blue Devils Pentru a câștiga campionatul NCAA de baschet colegial| ||770
9.00
Bodog

Există o altă echipă în competiție pentru NCAA Basketball Futures?

The Purdue Boilermakers are currently ranked #1 in the nation with a record of 8-0 at press time. Their odds are pretty good when it comes to the viituri la baschet universitar. Acum, programul Big-10 nu este ușor și Purdue are un echilibru frumos cu patru jucători în două cifre. S-ar putea să fie unconcurent la momentul turneului, dar cu Kansas, Villanova, Baylor și UCLA în amestec, Purdue s-ar putea să nu aibă suficient în rezervor la sfârșit.|| |791

However, they look like the type of team that will not go down meekly. The Boilermakers fight on a nightly basis, shoot pretty well, and play solid defense. They do not have the athletiicism of a Duke or Gonzaga necessarily, but Purdue is no slouch either.

Ei au unelecote interesante, dar așteaptă-te la acestea. să se prelungească pe măsură ce sezonul trece. Începerea cu ei în adolescență poate fi o mișcare mai bună în luna martie.

Purdue Boilermakers Pentru a câștiga campionatul de baschet al colegiului NCAA
8,00
Bodog

Cine este Alegerea noastră de campionat pentru pariurile sportive din România?

Luați-i pe Gonzaga Bulldogs pentru a câștiga totul. De asemenea, ei găsesc o modalitate de a-și răzbuna singura pierdere din ultimul sezon.

Nu uitați că CSB are unele dintre cele mai bunesporturi gratuite din jur.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive