Vezi toate site-urile de pariuri sportive
National Championship Picks

Selecții pentru Campionatul Național

Data este stabilită pentru11 ianuarie, as the best in the NCAAF compete for the title of college football national champions 2020/21. Alabama a fost letal în acest sezon și își va arăta talentul ofensiv pentru ultima dată în această campanie laStadionul Hard Rock, din Miami Gardens, Florida în timp ce se confruntă cu puterniculStatul Ohio.

Alabama a fost răspândită în acest sezon și va intra în finală ca favoriți să-l câștige. Aceste echipenu s-au mai jucat între ele de la semifinala Sugar Bowl din 2014, când Ohio a smuls jocul cu 42-35. Au continuat să câștige titlul în acel an, o vor face din nou de data asta?

Ultimele cote la Campionatul Național pot fi găsite aici
Ultimele Cotele la Campionatul Național pot fi găsite aici

Smith a fost fenomenal în acest sezon, înregistrând un în total de 98 de capturi, 1.511 de metri și 17 touchdowns|| |720. A monumental achievement and a season Smith won’t forget quickly - or at least until we see him in the big league.

Lucru care ar trebui să-și facă griji cu adevăratEchipa lui Ryan Day este De fapt, toată lumea vorbește despre formația ofensivă a Crimson Tide, dar lista sa defensivă este una dintre cele mai bune din ligă. Apărarea este condusă de Patrick Surtain al II-lea, care este unul dintre cei mai buni șapte frunte din țară.

Saben va ști ce vrea de la echipa sa. Dacă planul este executat corect, deși Ohio State poate câștiga puncte, va fi o victorie pentru Alabama din nou.

Alegeți Alabama pentru a câștiga.

Alabama To win NCAAF 2021
1,34
Betway

LA CASA 🙌🙌🙌🙌@jerryjeudy

📺:#LVvsDEN pe CBS#BuiltByBama|| |763 #RollTide pic.twitter.com/yB77FLXNuJ

— Alabama Football (@AlabamaFTBL)4 ianuarie 2021

Underdog Pari: Ohio State va câștiga Campionatul Național

Justin Fields a fost vedeta spectacolului pentru Buckeyes . El este cea mai mare putere a lor și va fi esențial în finală. Dar, problema pentru Ryan Day este cum îl menține protejat pe Fields?

The Linia defensivă Crimson Tide va cauza tot felul de probleme. În timp ce Ohio State este mai mult decât capabil să pună puncte, chiar trebuie să găsească o soluție la o problemă care ar putea transforma jocul.

Cotele reflectă lipsa de respect pe care cei care fac cote o au pentru acest stat Ohio. echipă.Dacă Fields are spațiu pentru a conduce jocul, ar putea cauza probleme reale în Alabama - dar acest lucru este esențial pentru succes.

Luați Ohio State la câștigă.

Statul Ohio Pentru a câștiga NCAAF 2021
3,45
Betway

Alunecând în Miami ca... 😁

(Îmi pare rău că nu am postat pe Twitter toată dimineața. Tocmai ne-am trezit.)pic.twitter.com/zP0hruVIjV

— Ohio State Football (@OhioStateFB) 2 ianuarie 2021

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-l pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive