Recenzie
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
National Bank Open 2021 Betting Picks

Pariuri la National Bank Open 2021

Atât mulți dintre cei mai buni jucători de tenis din lume se află în România și gata să concureze în2021 National Bank Open, este un moment grozav ca România pentru a paria și a urmări ceva tenis.

Deși poate fi o provocare să se convină asupra unui nume –  Național Bank Open, România Open, turneul cunoscut anterior caRogers Cup – Românias poate fi de acord cu anularea turneului (al doilea cel mai vechi turneu din lume) de anul trecut. Ne-am întors anul acesta și, pentru a vă pregăti pentru eveniment, consultațiPariurile deschise ale Băncii Naționale din 2021.

Cine este cel mai bun Pariu pentru a câștiga 2021 ATP National Bank Open

Deși câteva stele (în specialRoger Federer și Novak Djokovic) lipsesc în acest an, câmpul la turneu este încă puternic. Dar cine este cel mai bun pariu pentru a câștiga partea masculină a turneului – anul acesta, organizat la Toronto.

Pentru a câștiga Cupa Rogers (masculin) Cote

bet99

powerplay

sportsinteraction

Daniil Medvedev

2.30

2,35

2,30

Stefanos Tsitsipas

3,30

3,25

3.25

John Isner

9,00

9,00

9,00

Roberto Bautista Agut

9.00

9,00

9,00

Selecția completă de jucători disponibili pentru pariuri este disponibilă laBodog

Daniil Medvedev Pentru a câștiga National Bank Open
2,30
Bet99

Cel mai bun pariu pentru a câștiga ATP National Bank 2021 Open – Rafael Nadal

Deși nu este pre-turneucote la tenis favorit (aceasta onoare revine lui Daniil Medvedev), experiența și succesul lui Rafael Nadal la turneu fă-l cel mai bun pariu pentru a-l câștiga în 2021. Nadal area câștigat ultimele două România Opens – pentru a-i oferi cinci victorii din toate timpurile în România.|| |787

Recordul lui Nadalla turneu de-a lungul carierei sale este de 38-8 (egal cu un procentaj de câștig de .833). Excluzând prima sa apariție în 2004 și o ieșire din primul tur în 2011, Nadal a ajuns în turul al treilea în fiecare an în care joacă.

Nadal s-a întors recent pe teren – după o pauză care datează de la Openul Francez din 2021 – la Openul de la Washington din 2021.Nadal părea sănătos, ajungând în optimile de finală. Aceste meciuri ar trebui să-l ajute să concureze la Toronto – și, cu o parte favorabilă a grupului, are o șansă mare să ajungă în finala National Bank Open și să-și reușească titlul de trei consecutiv.

Cine este cel mai bun pariu pentru a câștiga Openul Băncii Naționale WTA 2021?

La fel ca și masculin, câteva vedete (în specialNaomi Osaka și Serena Williams) lipsesc anul acesta. Terenul la turneu este încă puternic. Dar care este cel mai bun pariu pentru a câștiga partea masculină a turneului – anul acesta, organizat la Montreal?

Pentru a câștiga Cupa Rogers (femei) Cote LIVE bet99 powerplay sportsinteraction

Aryna Sabalenka

2,87 2,90 2,87

Cori Gauff

5,50 5,50 5.50

Karolina Pliskova

5,50 5,50 5,50

Ons Jabeur

7.00 7,00 7,00

Selecția completă de jucători disponibili pentru pariuri este disponibilă la Bodog

Aryna Sabalenka Pentru a câștiga Deschiderea Băncii Naționale
2,87
Bet99

Elina Svitolina Istoricul pe hard Court o face un pariu excelent pentru câștig

Câștigătoarea din 2017 (pe când era numită Cupa Rogers) joacă cel mai bine pe terenul dur. Recordul Svitovinei pe terenuri dure în cariera ei este de 223-112,inclusiv 18-7 anul acesta. Cel mai bun an al ei la suprafață a venit în 2017, când a trecut cu 34-9.

La ultimele patru România Open, Svitolina a făcut cel puțin turul al treilea, cu o apariție în semifinale în 2018, următorul ei cel mai bun punctaj (după câștigarea în 2017). Recordul ei general este12-4 all-time la eveniment. Extragerea ei din acest an este destul de favorabilă. Cea mai mare provocare cu care se confruntă înainte de semifinale este Petra Kvitova – pe care a învins-o de două ori în 2021 (o dată pe teren dur, o dată pe zgură).

Nu putem ști cine va ajunge în semifinale. Finale, dar existăşanse mari să fie cea mai bună jucătoare de teren dur rămasă, ceea ce o face un pariu grozav pentru a câştiga.

Can a România Câștigă Open Bank 2021?

Jucătorii României se prezintă mereu la România Open. Dar poate vreun jucător – feminin sau masculin să câștige evenimentul în acest an?Aș credem!

Denis Shapovalov, cel mai bun România care a câștigat la simplu masculin Turneu

Deși turneul datează din anii 1800 în România și aduce anual cei mai buni jucători de tenis din țară,succesul bărbaților din România la turneu este practic inexistent. De când a început epoca Open în 1968 – o România nu a câștigat turneul de simplu masculin. Totuși, asta s-ar putea schimba în 2021, datorită lui Denis Shapovalov.

Shapovalov – care esteîn prezent al zecelea om în lume – vine cea mai bună performanță a lui la un Grand Slam. El a ajuns în semifinalele de la Wimbledon, jucându-l pe Novak Djokovic la șapte jocuri în trei seturi consecutive într-o înfrângere grea.

De asemenea, are || |954success against Rafael Nadal at the event. A pariat pe fosta lume că nu. 1 în 2017 pentru a avansa în semifinale (ceea ce este cel mai bun final al său la turneu). La 22 de ani, el continuă să-și îmbunătățească jocul și va avea susținerea fanilor limitati prezenți.

Șapovalov, de asemenea,obține pauza în turul de 64 and cannot face Nadal until the Finals. We think if any România male can end the drought, it is Denis.

Denis Shapovalov Pentru a câștiga Open Bank National
17.00
Bodog

Starul României Bianca Andreescu poate repeta ca campioană

Ca campioană în titlu (chiar dacă a câștigat cu 3-1 în primul set după ce Serena Williams s-a retras) , Bianca Andreescu este favorita fanilor și un pariu grozav pentru a câștiga evenimentul. După un 2019 de succes, care a inclus o altă victorie în fața lui Williams la finala 2019US Open, Bianca s-a confruntat cu o mulțime de accidentări. Cu toate acestea, ea arearata mult mai sanatoasa pe masura ce avansam pana in 2021.

Andreescu a jucat bine pe terenuri dure anul acesta.Ea are 9-3 în general în 2021, arătând mai bine cu cât joacă mai mult. Ea a avut, de asemenea, mult timp liber în acest sezon, iar cu restul și fanii susținând-o, poate repeta ca câștigătoare a turneului.

Bianca Andreescu Pentru a câștiga Deschiderea Băncii Naționale
12.00
Bodog

Cele mai bune pariuri sportive online pe care să pariezi Tenis

Mai jos veți găsicele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe National Bank Open 2021 (România Open) și sute de alte evenimente de tenis în fiecare an . Utilizatorii noi pot primiun bonus de bun venit prin înscrierea prin linkurile de mai jos.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive