Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 Nassau Stakes Picks

Selecții Nassau Stakes 2021

Woodbine va rulaNassau Stakes (G2)| ||639 on Saturday, 24 iulie. Cursa este una dintre cele mai interesante curse de cai ale verii din România. Turf Mile, deschis pentru puie și iepe în vârstă de patru ani în sus, oferă o pungă de 175.000 USD, plus încă 35.000 USD în bonusuri pentru caii crescuți în Ontario. Ediția din 2021 a Nassau ar trebui să fie una dintre cele mai bune vreodată. Să aruncăm o privire lamizele de pariuri.

Pariurile pe mizele Nassau 2021

Woodbine vor rula mizele Nassau ( G2) sâmbătă, 24 iulie. Cursa este una dintre cele mai incitantecurse de cai ale verii din România. Turf Mile, deschis pentru puie și iepe cu vârsta de peste patru ani, oferă o pungă de 175.000 USD, plus încă 35.000 USD în bonusuri pentru caii crescuți în Ontario.

Ediția din 2021 a Nassau ar trebui să fie una dintre cele mai bune vreodată. A atras un grup competitiv de doisprezece, inclusiv câștigătorii G1 Abscond și Jolie Olimpica, Abby Hatcher, câștigătoarea ultimului Chicago Stakes (G3), și câștigătoarea Wonder Where 2020, starul crescut în Ontario Merveilleux.

Woodbine Racetrack| ||663 is allowing fans in the stands again as of July, though only at 25% capacity. If you cannot make it to the races on Saturday, you can still enjoy this great wagering race by betting the Nassau Stakes online at one of the top România sportsbooks!

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Nassau Stakes Horses

  Terenul Nassau 2021, cu antrenori și jochei Nassau, precum și linii oficiale de dimineață, este după cum urmează:

  1. Abby Hatcher - Anna Meah/Kazushi Kimura (10/1)

  2. Altă dată - Barbara Minshall/David Moran (6/1)

  3. Tappitty Tappitty - Mark Casse/ Patrick Husbands (15/1)

  4. Saratoga Vision - Alexander Patykewich/Jeffrey Alderson (20/1)

  5. Abscond - Eddie Kenneally/Justin Stein (4/1)

  6. Agentul nostru secret - Mark Casse/Emma-Jayne Wilson (8/1)

  7. Ghețarul de cristal - Mark Casse/Shaun Bridgmohan (8/1)

  8. Sunset Kiss - J. Kent Sweezey/Gary Boulanger (20/1)

  9. Prăjitură cu miere - Jonathan Thomas/Antonio Gallardo (10/1)

  10. Jolie Olimpica - Josie Carroll/Luis Contreras (5/2)

  11. Nunta regala - Nathan Squires/Simon Husbands (20/1)| ||1181

  12. Merveilleux - Kevin Attard/Rafael Hernandez (15/1)

  Rețineți că acestea sunt cotele pe linia dimineții, nu cotele finale. Ele pot fi modificate înainte de ora postării. Cu toate acestea, dacă vă înscrieți pentru o casă de pariuri sportive online de încredere, puteți urmări cotele și le puteți bloca atunci când sunt cele mai atrăgătoare pentru dvs., la fel cum puteți face într-un cazinou sau într-un carnet de curse din Vegas. Cel mai bine, o poți face din confortul și comoditatea propriei case!

  CalSports InteractionPowerPlayBet99
  Jolie Olimpica3.50 3,503,50
  Abscond5,005,005,00
  Altă dată7,007,007,00
  Agentul nostru secret9,009,009,00
  Ghețarul de cristal9,009,009,00
  Jolie Olimpica Pentru a câștiga mizele Nassau
  3,50
  PowerPlay

  Istoria mizei Nassau

  Mizele Nassau a fost condus din 1956. A început pe pământ, deși a fost mutat pe iarbă în 1968 și de atunci a fost cardat pentru gazon. Deși a fost rulat la o milă și o șaisprezece în cea mai mare parte a istoriei sale pe gazon, a fost scurtat la o milă plată în 2010 și a fost rulat la acea distanță de atunci.

  Unul dintre primele sale. Câștigătorii, în 1960, a fost Wonder Where. Ea a fost Calul Anului România în 1959 și este acum omonimă pentru etapa a treia a Tiarei Triple România. Cei mai buni câștigători recenti ai cursei includ Lexie Lou (2016), Calul România al Anului 2014 și Starship Jubilee (2017), o femeie de trei ori campioană în România (2017-2019) și Calul România 2019 al cursei. An.

  Nassau Stakes Handicap

  Cu ploaie probabilă pentru sâmbătă în Toronto, | ||1250it makes sense to look for some horses who have some ability when the turf is less than firm. Și, acea discuție începe cu Abscond. Ea este deja câștigătoare de gradul 1 în ceea ce privește randamentul gazonului Woodbine. Deși asta a fost acum doi ani, ea încă se ține împotriva cailor buni. La două starturi în urmă, a fost învinsă la trei sferturi de lungime în Distaff Turf Mile, un G2 mai dur decât acesta.

  Abscond are capacitatea de a alerga o cursă bună în mai multe forme de cursă: on the lead, near it, or rallying from midpack. It is a concern that she has not won since the Natalma two years ago, but she has held her own in-stakes company enough to show that she has progressed, and this will be her first start over the one-turn Woodbine mile since that Natalma win.

  Ebscondul care vine de la marginea ritmului este scenariul cel mai probabil, cu Jolie Olimpica pe teren. Ea a câștigat de două ori mize clasificate în California, dar a reușit să se întindă efectiv până la o milă. Ea a stabilit ritmul înainte de a alerga pe locul doi după clasa de top Rushing Fall la Jenny Wiley (G1) de o milă anul trecut și a câștigat Grande Premio Jockey Club Brasiliero (G1) mergând la o milă pe teren greu.

  Deși alți cai precumAnother Time, Agentul nostru secret și Ghețarul de cristal au demonstrat toți o viteză timpurie, Agentul nostru secret arătând-o în unele sprinturi fecioare mai devreme în cariera ei, există șanse mari ca toți să fie depășiți de Jolie Olimpica și, la fel ca toți ceilalți, vor trebui să încerce să o atragă pe bandă.

  Dintre acestea, Another Time este cea mai interesantă. Ea renunță la o victorie a alocației mergând șapte stadii și jumătate pe gazonul interior al Woodbine. Ea a câștigat de trei ori în cinci încercări la milă, iar anul trecut a ratat doar cu un gât în ​​această cursă către foarte talentata Elizabeth Way. Așadar, distanța suplimentară și trecerea la mila exterioară se potrivesc bine.

  Nassau Stakes Longshots

  Honey Cake își face debutul în America de Nord pentru antrenorul Jonathan Thomas. Though she has not raced since November in France, Thomas shines with both layoff horses and overseas shippers. She has three wins over soft ground, so the rain should not be an issue. And, though she has yet to win going longer than seven and a half furlongs, the one-turn configuration should be an asset.

  Șina într-un câmp mare poate fi o provocare, dar dacă poate face față asta. , Abby Hatcher are, de asemenea, o șansă bună de supărare. Mila cu o întoarcere ar trebui să i se potrivească bine: ea a câștigat peste șapte stadii la Arlington ultima ieșire și, deși asta a fost sintetic, ea este și ea câștigătoare pe teren. Este un cal manevrabil cu un călăreț local inteligent în Kazushi Kimura și va fi un preț atrăgător.

  Parierea online la Nassau

  Dacă nu vei putea ajunge la pista de curse Woodbine pentru Nassau,poți paria în continuare cele mai bune cote din confortul și siguranța casei! Creați un cont de pariuri online cu una dintre cele mai bune case de pariuri sportive din România.

  Aceste case de pariuri sportive au fost alese special pentru opțiunile de depunere și de încasare de încredere, interfețele de utilizator ușoare și cote excelente. Ele oferă, de asemenea, stimulente excelente pentru jucători, cum ar fi bonusuri de depunere, reduceri de curse de cai și chiar beneficii pentru pariurile cu criptomonede.

  Recenzii noastre de pariuri sportive vă vor ajuta să găsiți casa de pariuri cu cele mai bune bonusuri. pentru felul în care pariezi. Înscrieți-vă și apoi fiți gata să pariați cu încredere pe mizele Nassau 2021!

  Plecuri experți Nassau

  După ce v-ați înscris pentru contul dvs. de pariuri, iată cele mai bune pariuri pentru 2021 Nassau Stakes!

  • 10 dolari pentru a câștiga - #5 Abscond

  • 5 dolari pentru a câștiga/loc/a prezenta - #9 Honey Cake

  • Cutie exactă de 1 USD - #5 Abscond, #10 Jolie Olimpica, #9 Honey Cake

  • $0.50 trifecta box - #5 Abscond, #10 Jolie Olimpica, #9 Honey Cake, #1 Abby Hatcher

  • $0.20 superfecta box - #5 Abscond, #10 Jolie Olimpica, #9 Honey Cake, #1 Abby Hatcher, #2 Another Time