Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NASCAR Pocono 2021 Betting Picks

Pariuri NASCAR Pocono 2021

Dacă cauțiNascar Pocono Pariuri 2021, ați venit în locul potrivit! Vedeți, Pocono Raceway este locul nu a unuia, ci a două evenimente diferite de Cup Series în acest weekend final din iunie. Prin urmare, oportunitățile de a strânge bani în timp ce pariezi sunt disponibile!

Primul lucru este primul, să vedem cumcasele de pariuri online handicapează cursa viitoare. Mai jos veți găsi piloții cu cele mai mari șanse de a câștiga prima cursă Pocono (cotele pentru al doilea eveniment de duminică sunt încă stabilite):

10BetPowerPlayBodog
Kyle Larson3.303,303,00
William Byron8,008,008,00
Chase Elliott9,009,009,00
Kyle Busch9,009,009,00
Denny Hamlin9,509,5010,00
Martin Truex Jr.11,0011,0010,50
Kevin Harvick11,0011.0011.00

Este mult teren de acoperit, așa că haideți să intrăm direct în el. Avem trei pariuri diferite pe care le urmărim pentru competiția de sâmbătă:

Selecție de pariere: Kyle Larson va termina Top trei

Pentru prefață, trebuie să subliniem că Pocono Raceway nu este doar o altă pistă pe circuitul NASCAR. Nu, nu, de fapt, este unul dintre cele mai unice cursuri dinlumea sporturilor cu motor.

Pista de rulare a câștigat supranumele „Tricky Triangle” atât pentru dificultatea, cât și pentru aspectul triunghiular. Spre deosebire de pistele ovale de rutină, cele trei părți ale lui Pocono aruncă o cheie proverbială în calea șoferului. Asta pentru că niciuna dintre cele trei părți nu este egală. Fiecare diferă în grade de înclinare, lungime directă, raza de viraj și alte nuanțe.

Pentru majoritatea șoferilor, designul îi scoate din joc. Dar pentru unii, ei par să aibă un talent pentru triunghiul construit unic. Ultimul grup devine adesea câștigători repetați, ceea ce este o tendință de lungă durată la Pocono Raceway, care datează de la primul său eveniment NASCAR din 1974.

Spunem toate acestea pentru că Larson nu a câștigat niciodată o singură cursă la Pocono. El a terminat pe locul secund în 2018, dar se pare că „Tricky Triangle” are numărul lui.

Da, Larson este la roșu acum. El a luat steagul în carouri în patru curse consecutivecurse NASCAR și a terminat nu mai rău decât pe locul secund în ultimele șapte curse.Larson merită cu siguranță un pariu – doar că nu este unul câștigător definitiv. Având în vedere istoria lui la Pocono, jucăm mai sigur și pariem că termină în top-3.

Kyle Larson Pentru a-l termina pe Pocono în primii trei
1,57
10Bet

Pariere : Kyle Busch To Win

Am plouat la parada lui Larson din cauza lipsei lui de victorii la Pocono. Prin urmare, este bine că următoarele două alegeri ale noastre sunt o pereche de piloți care și-au dovedit în mod obișnuit curajul pe circuitul distinctiv.

Primul este Busch.Din ultimele șapte curse din Cup Series de la Pocono, Busch a revendicat steagul în carouri în trei dintre acestea. La naiba, chiar și în afara Cup Series, el a câștigat alte trei evenimente aici (două în seria de camioane și o dată în Xfinity). Este sigur să spunem că Busch se pricepe la „Triunghiul complicat”. Având în vedere succesul său recent la Pocono, Busch este o alegere inteligentă pentru a deveni un câștigător direct.

Kyle Busch Pentru a câștiga Pocono 325
9,00
10Bet

Pariere: Denny Hamlin To Win

O altă marfă dovedită la Pocono din Hamlin. Sincer, s-ar putea să aibă o înțelegere mai bună a pistei decât Busch, dacă nu chiar la egalitate cu el. Dintre fiecare pilot NASCAR Cup Series,Hamlin a câștigat cele mai multe evenimente Cup Series la Pocono Raceway. Victoriile lui absolute la triunghi sunt acum la șase.

Încă un lucru interesant de remarcat despre Hamlin la Pocono. Are obiceiul de a câștiga curse consecutive. Hamlin a făcut-o deja în două ocazii diferite. Și vrei să știi ceva? Evenimentul din 2020 de la Pocono (a fost doar unul, nu două) a fost câștigat de Hamlin. O două turbă nu pare exclusă pentru Hamlin, de aceea pariem alături de el.

Denny Hamlin Pentru a câștiga Pocono 325
9.50
PowerPlay

Se pare că ați fost cu toții prinși de weekendul mare al NASCAR în Pocono. Sunteți gata să vă puneți banii acolo unde vă este gura? Lista de case de pariuri sportive de mai jos areultimele cote NASCAR pe tot parcursul anului. Mai mult decât atât, sunt și site-uri de încredere pentru a vă lua banii de pariuri.

Pentru a îndulci afacerea, oferă chiar și uriașebonusuri de înscriere pentru primul- pariori de timp. Luați BetUS, de exemplu. Sunt prezentate dedesubt și, în acest moment, casa de pariuri oferă până la2500$ în joc gratuit jucătorilor noi. 2.500 de dolari, oameni buni! Imaginează-ți cât de mult te-ar putea ajuta să-ți construiești bankrollul la pariuri?

Probabil te gândești, „acesta este mult prea frumos pentru a fi adevărat, care este problema?” Pai, chiar niciunul. Pentru a valorifica bonusul, tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont și să finanțați contul respectiv. Simplu așa și veți culege bonusul!

Totuși, o distincție pe care trebuie să o facem este că suma de 2500 USD este plata maximă, nu minimă. Oricare ar fi prima ta depunere, va determina valoarea bonusului (este o potrivire de 100%). Deci, dacă finanțați 500 USD, atunci acesta este premiul dvs. - nu neapărat cei 2500 USD. Indiferent, aceasta este o afacere bună pe care nu vrei să o renunți!

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive