Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NASCAR Nashville Betting Predictions

Predictii de pariuri NASCAR Nashville

În ultimul timp, doi piloți au dominat complet terenul în NASCAR — Kyle Larson și Chase Elliott. Va continua asta în marea revenire a Cup Series la Nashville în acest weekend? Citiți acest articol pentru a afla și pentru a obține gratuitpredicțiile de pariuri NASCAR Nashville chiar acum!

1984 — aceasta este ultima dată când a avut loc un eveniment NASCAR Cup Series loc în zona Nashville. Seceta de 37 de ani se încheie în acest weekend cu Ally 400, a 17-a cursă a campaniei NASCAR 2021.

Percase de pariuri online, || |654NASCAR Nashville betting odds sunt disponibile pentru o gamă largă de pariuri — cine va câștiga, primii trei și primii 10, etc. Să vedem liniile de pariere curente pentru câștigătorul definitiv:| ||659

DriverSports InteractionPowerPlay
Kyle Larson3,53,75
Chase Elliott7,25| ||6687.5
Martin Truex Jr.98
Denny Hamlin 99,5
Kyle Busch8,59,5
William Byron 1112
Brad Keselowski1213
Joey Logano 1113
Kevin Harvick1113

Parorii au cote pentru fiecare pilot din competiție , totuși, de dragul conciziei, lista de mai sus include doar favoritele cu șanse. Nicio surpriză aici, co-favoriții pentru a câștiga sunt Larson și Elliott, care sunt pe o lacrimă absolută. Cei doi piloți au respins caracterul impredictibil al sporturile cu motor ultimelor două luni, la care vom ajunge într-un minut.

NASCAR Ally 400 Betting Alegeri

Pariul pe un singur pilot în timpul unui eveniment NASCAR nu este stilul nostru. În schimb, alegem trei diferite - și sincer, nu te-am certa dacă ai mai face câteva. Dar, cel puțin, aceste drivere ar trebui să vă atragă atenția:

Kyle Larson 

E roșu și apoi este Larson. În ultimele șase curse, iată unde a terminat Larson - al doilea, al doilea, al doilea, primul, primul și primul.Aceasta este o lună și jumătate pentru a termina primii doi pentru Larson — fumuri sfinte!

Da, ar trebui să fii nebun să nu mai pui bani pe Larson din nou în Nashville. Noi, îl susținem ca un câștigător absolut. Un parior mai conservator poate miza pe el pentru a plasa top-3 sau top-5, dar nu pierdem ocazia de a „călări mâna fierbinte” în sine.

Kyle Larson Pentru a câștiga Aliatul 400
3,75
PowerPlay

Chase Elliott 

Larson's teammate at Chevrolet, Elliott, has put together an impressive recent run in his own right, albeit much more quietly. În ultimele șapte evenimente ale sale, Elliott nu s-a clasat mai rău decât locul șapte. Aceasta include o victorie directă și două finalizări pe locul secund.

Elliott a fost „în vânătoarea” fiecărei curse de la sfârșitul lunii aprilie. Mizăm pe asta pentru a continua la Ally 400. Daravând în vedere că are o singură victorie în 2021, vom fi mult mai îmblânziți în pariurile noastre cu Elliott . În loc să pariem pe el pentru a câștiga definitiv, vom spune că terminăcel puțin în top-5.

Chase Elliott Pentru a termina top-5
1,90
PowerPlay

Kyle Busch || |769

The interesting thing about the Ally 400 is many drivers are unfamiliar with the Nashville Superspeedway. However, one of the few drivers with ample experience at the track is Busch. In fact, în vârstă de 36 de ani a terminat în mai multe rânduri pe banda victoriei de pe autostradă în timpul evenimentelor din seria Xfinity și camioane.

Ne place avantajul experienței lui Busch în Nashville. Dacă există un șofer care poate pune capăt dominației lui Larson și Elliott în fruntea rezultatelor, acesta este un veteran grizzled precum Busch. Încrederea noastră în Busch este atât de mare încât îl ducem să termine pe primul loc pe pistă, așa cum a mai făcut de atâtea ori înainte.

Kyle Busch Pentru a câștiga Ally 400
8,5
Sports Interaction

Cum să urmărești NASCAR 2021 Ally 400 Race

Cu jumătate din sezonul de curse deja în carte, acum – proaspăt de weekendul All-Star – este momentul în care lucrurile încep să se încingă în NASCAR. Dacă doriți să urmăriți căldura competiției, avem detalii complete de vizionare pentru All 400 mai jos:

  • Când este cursa Ally 400? Evenimentul Cupei este duminică, 20 iunie. De obicei, competiția din seria de camioane are loc vineri înainte (18 iunie), iar evenimentul Xfinity este a doua zi (19 iunie).
  • Ce canal TV este Ally 400?|| |809 Action will be broadcasted live exclusively on the NBC Sports Network.
  • La ce oră începe Ally 400? Ora de începere duminică este 3:30 pm EST .

Bine, ar trebui să fiți „la viteză” (punct de cuvinte) cu revenirea epică a sportului la Nashville în acest weekend. Acum, tot ceea ce rămâne de partea ta este să faci unpariu NASCAR — indiferent dacă este vorba despre scăderea sau stingerea alegerilor noastre. Indiferent de cine vă decideți să susțineți, sentimentele noastre nu vor fi rănite.

Dar dacă aveți nevoie de un site de pariuri online pentru a-ți face pariul, ce zici de unul dintre casele de pariuri enumerate mai jos? Acestea sunt printre cele mai bune case de pariuri din România de pe Internet și, sincer, nu poți da greș cu niciuna dintre ele.

Și mai bine, oferă bonusuri prietenoase to first-time players. The promos are called sign-up bonuses and as the name hints, its awarded after creating an account (and making a deposit). Just doing those two things — which take a matter of minutes to complete — and you'll be rewarded with joc gratuit direct în contul tău de joc.

De asemenea, jocul gratuit nu este o sumă mică. Vorbimbonusuri potențial de o mie de dolari aici. Puteți vedea tipurile de bonusuri oferite în tabelul de mai jos. Acordați o atenție deosebită bonusului maxim și procentajului de meci pentru a evalua cât de mult joc gratuit aveți de câștigat profitând de ele.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive