Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NASCAR Ford EcoBoost 400 Odds, Picks & Predictions

Cote, alegeri și predicții NASCAR Ford EcoBoost 400

Finala este aici.Homestead Miami Speedway, înMiami,Florida, is the venue. There are just patru piloți în luptă pentru titlu când intrăm în cursa finală.

Campioatul NASCAR 2019 va fi decis duminică. Șoferii rămași în el suntKevin Harvick,Kyle Busch,Denny Hamlin | ||665and Martin Truex Jr.

Dar cine va fi încoronat campion?

| ||683

Selegeri și predicții: Pentru a câștiga definitiv seria MONSTER Energy NASCAR

Seria de sezon al Cupei NASCAR a ajuns până la capăt. Mai avem patru dintre cei mai buni din joc și îi avem pe cei doi pe care să-ți ții ochii în Miami.

Martin Truex Jr. (3.50)

Cei 39- bărbat de ani din New Jersey,Martin Truex Jr.a fostunul dintre cei mai buni piloți ai Serii NASCAR 2019 , și nu este necunoscut cu circuitul Homestead.

Șoferulnr. 19 Toyota a organizat curse consistente pe acest circuit pe tot parcursul sezonului. El este conducând seria de-a dreptulcu 7 victorii.

În ultimul timp, a fost excelent, plasândtop-șase clasamente în fiecare dintre ultimele sale patru curse. A fost excelent la Martinsville Speedway și va căuta să reproducă asta aici.

Truex Jr. știe cum este să câștigi. Ela luat titlul în 2017 și are ocazia să ia un alt titlu aici. El va intra în asta cu un aer de optimism, știind că are o victorie și un secund în ultimele sale două starturi aici.

Totuși, faptul că a reușit doar pe locul 12 sau mai rău în timpul său. trei ieșiri anterioare, le va oferi celorlalți șoferi un mic impuls de încredere.

Luați-l pe Martin Truex Jr. pentru a obține un alt titlu aici.

Martin Truex Jr. Pentru a fi campion NASCAR 2019
3,50
PowerPlay

 

Kevin Harvick ( 3.80)

Kevin Harvick a fost cel care a urmărit acest sezon. El a fost consecvent pe tot parcursul sezonului NASCAR, a conduscondus 177 de ture și o medie de final de 7,3. El a câștigat competiția în 2014 și va încerca să o ia din nou în Florida.

Harvick a mai văzut succesul Miami Speedway,înregistrând cel mai bun punctaj mediu al Campionatului 4 grup în ultimele 14 curse.

În ultimele sale cinci starturi la Homestead, el a terminat cel puțin pe locul patru și cu o victorie și acolo. Sa dovedit a fi un adevărat concurent cu palmaresul său aici; el a reușit să termine în top 10 în fiecare dintre ultimele 11 starturi ale sale aici.

Ia-l pe Kevin Harvick pentru a lua titlul la Miami.

Kevin Harvick To be NASCAR 2019 Champion
3,80
888 Sport

 

Kyle Busch (3.75)

Bărbatul în vârstă de 34 de ani din Las Vegas este copilul din topul pilotilor care participă la acesta, dar nu își va face griji pentru asta când își va face drum pe pistă din Miami.

Kyle Busch a avut o cursă excelentă la începutul sezonului,obținând patru victorii în primele 14 curse ale sale. Dar nu a mai înregistrat nicio victorie de atunci. Îi așteaptă de mult o victorie și va fi foarte conștient de cât de aproape este.

A fi defavorabil este o poziție pe care ar trebui să o savureze, cu ochii ațintiți pe ceilalți concurenți, îi va oferi spațiu să respire și se exprimă duminică.

El este liderul din toate timpurile în victoriile din seria națională NASCAR - va oferi un al treilea campion din Monster Energy Series în acest weekend?|| |813

Take Kyle Busch to win.

Kyle Busch Pentru a fi campion NASCAR 2019
3,75
Spin Palace Sports

Selegeri și Predicții: Pentru a câștiga Ford EcoBoost 400

IconiculHomestead Miami Speedway estecontestat pe parcursul a 267 de ture pe 1,5 mile oval. Estea 36-a și ultima cursă din sezonul 2019 Monster Energy NASCAR Cup Series.

Kyle Larson (9.00)

CelNu. 42 șofer Chevrolet Camaro ZL1 a înregistrat 1 victorie și 8 clasamente în top 5 de-a lungul seriei. El a câștigat la Drydene 400, la Dover International Speedway.

Acea victorie a marcat a șasea din cariera sa. El a înregistrat omedie de 8,5 final în șase starturi la Homestead, obținând trei Top 5 în ultimele sale patru starturi.

Larson a condus, de asemenea, cel puțin 45 de ture în trei curse consecutive. Stilul său agresiv de a conduce înseamnă că va fi în competiție în acest meci și cu siguranță se va considera cel care va câștiga duminica.

Nimeni nu conduce mai bine decât Larson acum. Întrebarea este dacă se poate ține departe de zid pentru întreaga cursă, dacă se poate descurca, atunci va fi cu o șansă.

Ia-l pe Kyle Larson să câștige Ford EcoBoost 400.

Kyle Larson Pentru a câștiga Ford EcoBoost 400
9,00
Sports Interaction