Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NASCAR All-Star Race: Best Picks To Win

Cursa NASCAR All-Star: Cele mai bune alegeri pentru a câștiga

"All-Stars" " din NASCAR coboară în Fort Worth, Texas pentru prezentarea expoziției. Care sunt cele mai bune alegeri de pariuri pentru a câștigacursa NASCAR All-Star? Avem câțiva șoferi în minte. Citiți această previzualizare de pariuri a marelui eveniment!

Pentru a începe, să aruncăm o privire la liniile actuale de pariuri pentru evenimentul All-Star, care are loc pe Texas Motor Speedway. Factorii de cote online i-au legat pe cei mai jos opt piloți cucele mai bune cote pentru a câștiga cursa:

PilotarBodogSports InteractionPowerPlay
Kyle Larson|| |6605.805,805,80
Denny Hamlin8,508,508,50
Martin Truex Jr8,508,508,50
Kyle Busch|| |6729.009,009,00
Kevin Harvick9,009,009,00
Ryan Blaney10,0010,0010,00
Chase Elliott10,0010,0010,00
Joey Logano11,0011,0011.00

Nici o surpriză aici, toți suspecții obișnuiți — Hamlin (actualul lider al Cup Series), Larson (pe locul doi), Truex Jr. — sunt din nou favorizați. Desigur, evenimentul All-Star nu este o cursă tipică NASCAR. Se aplică reguli speciale și vom începe previzualizarea pariurilor noastre acolo.

Care este formatul cursei All-Star Race?

La sfârșitul lunii aprilie, NASCAR a dezvăluit unformat pentru prima dată pentru viitoarea cursă All-Star. Regulile au provocat o oarecare confuzie printresporturi fani, dar vom încerca să le descompunem în termeni simpli:

 • Competiția se va desfășura în șase runde. Primele patru runde sunt toate 15 ture. Runda a cincea, totuși, sare la 30 de ture - cea mai mare dintre toate rundele. În cele din urmă, ultima rundă este de 10 ture rapide pentru toate bilele.
 • Forma de start pentru prima rundă, care a fost lansată marți, a fost extrasă la întâmplare.
 • Terenul de curse va fie inversat în mai multe puncte diferite, toate la întâmplare. Înainte de rundele doi și patru, vor fi amestecați oriunde de la opt până la 12 șoferi. La începutul rundei a treia, întregul câmp va fi inversat.
 • Pozițiile de start pentru ultimele două runde vor fi determinate de finalul rundei anterioare.
 • Runda a cincea va include o oprire obligatorie la boxă cu un premiu special.Cea mai rapidă echipă de pe drumul la boxe va lua acasă un bonus de 100.000$.
 • Doar steagurile verzi vor conta în cursa All-Star.

Ai toate astea? Este mult, care poate fi fie bun (un eveniment unic ca nimeni altul) fie rău (poate prea complicat).

Cursa de 100 de ture se va desfășura pe o pistă de 1,5 mile. Așteptarea primului loc este un premiu grozav1 milion de dolari — așa că nu credeți că șoferii nu sunt motivați, în ciuda faptului că este o expoziție și rezultatul nu are nicio influență asupra clasamentul NASCAR Cup Series.

2021 All-Star Race Cele mai bune alegeri de pariuri 

Per total,21 de piloți se vor alinia pentru cursa All-Star.. Șaptesprezece s-au calificat deja, în timp ce ceilalți patru vor fi determinați destul de curând - cei trei piloți de top de la All-Star Open cu ore înainte de aceasta câștigă un loc, plus cel mai bun votant All-Star după fani. Printre întregul grup, atenția noastră este asupra acestor trei piloți:

Kyle Larsen (+450)

Unul dintre pariurile noastre se îndreaptă, fără îndoială, pe favorit. Știm, asta nu este alegerea „sexy”, dar este decizia inteligentă. Larsen are tot ceea ce cauți atunci când pariezi — o carieră impecabilă pe pistă, succes trecut la aceste evenimente stilistice ȘI o pole position foarte favorabilă.

Nu trebuie să-ți spunem că Larsen este unul dintre ele. dintre primii cinci piloți ai NASCAR. Nici probabil nu trebuie să vă reamintim că a câștigat cursa All-Star în urmă cu doi ani (desfășurată la Charlotte). Dar poate nu știțiLarsen a extras aleatoriu poziția de start pentru cursa din 2021 săptămâna aceasta. Începerea primei runde la pol îi oferă lui Larsen un avantaj de care probabil nu are nevoie, dar, în calitate de pariori, vom lua orice putem obține!

Kyle Larsen Pentru a câștiga NASCAR All-Star Race
5,50
Bodog

Kyle Busch (+800)

Vorbind despre poziția de start, chiar în spatele Larsen în prima rundă va fi un alt Kyle, desigur, vorbim despre Busch. Dacă acest lucru nu a fost suficient de avantajos,Busch are, de asemenea, patru victorii în carieră la Texas Motor Speedway — al doilea din toate timpurile și cei mai mulți dintre piloții care concurează la eveniment. Busch este un pariu secundar perfect pentru a merge alături de Larsen.

Kyle Busch Pentru a câștiga cursa NASCAR All-Star
9,00
Sports Interaction

Brad Keselowski (+1500) 

Pentru alegerea noastră finală, am vrut să alegem un nume care nu este printre favoriți, cum ar fi Larsen și Busch. În al doilea nivel de șoferi, Keselowski oferă o mulțime de valoare.Ceea ce ne place cel mai mult la Keselowski este seria lui fierbinte din 2021. El a terminat în top-5 la cinci curse diferite – care este pe locul cinci în acest sezon, după piloții obișnuiți la care v-ați aștepta. La cote de +1500, streaky Keselowski merită un pariu de „asigurare” în sine.

Brad Keselowski Pentru a câștiga NASCAR All-Star Race
16.00| ||815
PowerPlay

Cum pot urmări cursa?

Nu vrei să ratezi weekendul NASCAR All-Star, puțin mai puțin dacă ai acțiune în cursă (hai, știi că ești). Pentru cei care doresc să urmărească în timp real, iată cum:

 • Ziua cursei: Duminică, 13 iunie
 • Ora de începere: 20:00 EST
 • Emițător TV: Fox Sports 1 (FS1)
 • Locație: The Texas Motor Speedway (Fort Worth, TX)

Asta finalizează previzualizarea All-Star. Dacă aveți nevoie de un site de pariuri pentru a vă plasa pariurile, atunci vă putem ajuta și în acest sens. Un punct de plecare excelent îl reprezintă casele de pariuri enumerate în tabelul de mai jos.

Acestecase de pariuri sportive online nu numai că au cele mai recenteNASCAR cote de pariuri dar oferă și o varietate de promoții. Pentru jucătorii noi, aceste promoții sunt, de departe, cele mai profitabile din grup.

Se numeștebonus de înscriere și ca numele indicii, este o afacere care vizează noii semnatari. Doar creați un cont la o casă de pariuri și faceți o depunere inițială în contul dvs. Fă acele două lucruri simple și bonusul este deblocat. Detaliile complete ale ofertei sunt enumerate mai jos, dar după cum puteți vedea,bonusurile variază de la 1000 USD la 2500 USD în jocul gratuit!

Mai bine, acela gratuit jocul poate fi pariat imediat înapoi în cursa NASCAR All-Star. Avem impresia că, dacă țineți cont de sfaturile noastre de pariuri, veți fi pe drumul spre un weekend cu bani mari!

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive