Vezi toate site-urile de pariuri sportive
MotoGP British GP Betting Picks

Pariuri MotoGP British GP

Șapte curse — asta este tot ce rămâne în programul MotoGP pentru 2021. Următoarea competiție, Marele Premiu al Marii Britanii, cu istoria sa decorată, promite să fie un năucitor. Iată o previzualizare a evenimentului, care includeParierele noastre pentru MotoGP British GP pentru ca tu să faci bani!

Următorul eveniment va avea loc la faimosul Circuit Silverstone pe 29 august — la două săptămâni după cel mai recent Mare Premiu al Austriei. Rezultatele acelei curse, care a fost câștigată de Brad Binder, nu au făcut nimic pentru a zgudui clasamentul piloților.Fabio Quartararo rămâne înrădăcinat pe primul loc cu un avans de 47 de puncte pe Francesco Bagnaia și Joan Mir (cei doi sunt la egalitate pe locul doi).

Cote de pariuri nu au fost încă lansate pentru GP britanic de cătrefactorii de cote online, dar nu ar trebui să aibă surprize odată ce iese. Liderul clasamentului, Quartararo, ar trebui să rămână unul dintre favoriții la victorie, cu Mir și Johann Zarco, de asemenea, în mix.

ȘoferSports InteractionBet99
Jorge MartínTBDTBD
Joan MirTBDTBD
Fabio QuartararoTBDTBD
Johann ZarcoTBDTBD

De obicei, luăm o abordare în două direcții pentru a paria pe GP-ul Marii Britanii, la fel ca în două pariuri pe călăreți separați pentru a câștiga. Nu ne place niciodată să mergem „all in” cu un singur șofer înmotorsports deoarece riscurile depășesc recompensa. Sportul este prea complicat cu prea mulți concurenți pentru a nu distribui bani. Acestea fiind spuse, iată cei doi cicliști pe care pariem pentru a câștiga GPul Marii Britanii:

MotoGP Betting Pick — Joan Mir

Iată o statistică interesantă:nouă din cele 10 curse anterioare de la Silverstone au fost câștigate fie de un spaniol (șase), fie de un italian (trei). O tendință de urmat sau o coincidență? Pai, probabil un pic din ambele.

În primul rând, ambele țări sunt suprareprezentate în sportul MotoGP. Aproape jumătate din terenul estimat să concureze la evenimentul din 2021 va proveni dintr-una dintre cele două țări. Printre acel grup, există un călăreț în special, ale cărui șanse ne plac – Mir.

Spaniolul a fost modelul de consistență în acest sezon.Mir a terminat în top-5 în nouă curse din 11, dar, în ciuda acestui fapt, campionul mondial în vigoare nu a câștigat încă o singură cursă. Ai senzația că seria fără victorii se va încheia mai devreme decât mai târziu, iar GP-ul Marii Britanii pare a fi un moment oportun pentru Mir să vină în ambreiaj.

Așa cum am subliniat mai devreme, Mir este un al doilea îndepărtat în cursa pentru titlul mondial, dar este departe de a ieși din imaginea titlului. Un rezultat mare, plus un dezastru simultan de la Quartararo, iar lucrurile devin foarte interesante pe scurt. Acesta este un scenariu pe care merită să pariezi, având în vedere pedigree-ul lui Mir.

Joan Mir Pentru a câștiga Marele Premiu al Marii Britanii MotoGP 2021
TBD
Bet99

Pariuri MotoGP Alegeți — Brad Binder

Pentru pariorii care iubesc „calul întunecat”, apoi îndreptați-vă atenția către Binder. Tânărul călăreț sud-african este în tendințe în direcția bună. Pe lângă câștigarea precedentului GP al Austriei, el a terminat acum top-5 în patru dintre cele șase evenimente anterioare.

Dar iată cel mai mare motiv pentru care recomandăm un pariu de lungă durată Binder: a mai câștigat la Silverstone. Poate nu în MotoGP, dar în perioada lui de glorie Moto3.Binder a câștigat GPul Marii Britanii 2016 împotriva unor oameni ca Mir, Quartararo și Bagnaia.

Deci, pe scurt, Binder are două lucruri mari pentru el înaintea cursei din 2021. Unu, e foarte fierbinte. Doi, are experiență câștigătoare. Acesta este un combo solid unu-doi care garantează un pariu, mai ales dacă prețul lui este abrupt (ceea ce ar trebui să fie).

Joan Mir Pentru a câștiga Marele Premiu al Marii Britanii MotoGP 2021
TBD
Sports Interaction

Cum se poate Urmărește The MotoGP British GP

REV TV este rețeaua 24/7 din România pentru sporturi cu motor. De asemenea, găzduiește fiecare cursă MotoGP pe tot parcursul sezonului. Prin urmare, canalulREV TV va fi cel mai bun pariu al tău – joc de cuvinte pe deplin intenționat – pentru a urmări acțiunea care se desfășoară la Silverstone aproape de sfârșitul lunii august.

Cu toate acestea, REV TV încă nu este disponibil pe scară largă în pachetele obișnuite de televiziune prin satelit sau cablu. Dar asta nu înseamnă neapărat că operatorul dvs. de transport nu o acceptă. Este posibil să fie oferit la un pachet diferit de ceea ce plătiți deja. Pentru a afla dacă aveți deja canalul sau cum să-l adăugați, trebuie doar să contactați furnizorul dvs. TV pentru detalii actualizate.

Cum să pariezi pe MotoGP British GP

Știi pe ce pilot să pariezi , știi cum să urmărești cursa, acum tot ce rămâne este un singur lucru: să-ți blochezi pariul înainte de a începe GP-ul Marii Britanii. Din fericire, această parte este ușoară, mai ales dacă vizitați unul dintre site-urile de pariuri enumerate mai jos. Aceste case de pariuri au toate coteleMotoGP — fie că este vorba de această competiție sau de una viitoare — ușor disponibile pentru pariuri.

Mai bine, dacă acționezi acum, ai putea să pariezi GP britanic „pe casă”. Da, pariul poate fi complet gratuit dacă profitați debonusurile de înscriere oferite de casele de pariuri. Nu ne crezi? Uită-te la tabelul de mai jos și la cifra dolarului de lângă butonul „play now”. Atât ați putea câștigacould cu bonusul.

Vorbimsute de dolari în joc gratuit aici. Dacă acest lucru vă stârnește interesul - ceea ce hai, cu siguranță ar trebui - atunci accesați unul dintre linkurile de mai jos. Veți fi condus la casa de pariuri pentru a-și finaliza procesul de înscriere, care durează câteva minute scurte. După aceea, aveți bani gratuiti în cont pentru a paria liber!

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive