Vezi toate site-urile de pariuri sportive
MotoGP Austrian GP Best Bets

Cele mai bune pariuri MotoGP GP Austria

Proaspăt din vacanța de vacanță, MotoGP continuă cu o altă cursă în Austria. În al doilea eveniment consecutiv din țară, pe cine ar trebui să pariezi pentru a câștiga? Citiți asta pentruCele mai bune pariuri MotoGP GP Austria pentru a câștiga!

Ca și Marele Premiu al Styriei de weekendul trecut, această a doua ieșire va avea loc și la Red Bull Sună în micul oraș Spielberg. Ultima dată, Jorge Martin de la Ducati abia l-a devansat pe Joan Mir de la Suzuki pentru a câștiga cursa. Prin urmare, ar trebui să vă gândiți că ambii călăreți se vor număra printre favoriții pentru a câștiga din nou, conformfactorii de cote online (care încă nu au eliberat cotele de pariere):

DriverSports InteractionBet99
Jorge MartínTBDTBD
Joan MirTBDTBD
Fabio QuartararoTBDTBD
Johann ZarcoTBDTBD

Doar opt curse vor apărea în Cote de pariere MotoGP în fiecare sezon, inclusiv acesta.Fabio Quartararo de la Yamaha rămâne în fruntea clasamentului cu 172 de puncte — cu patruzeci de puncte în fața celui mai bun Johann Zarco. Fiecare cursă de aici încolo va fi critică pentru clasamentul final, dar începe cu Marele Premiu al Austriei. Iată cum pariem cursa:

Pariere — Joan Mir

Se pare aproape obligatoriu să pariezi pe cel puțin unul dintre primii doi clasați ai Marele Premiu al Stiriei, care au fost despărțiți la linia de sosire cu mai puțin de două secunde. Nimic despre Red Bull Ring nu va fi diferit în cea de-a doua repriză și amândoi merg la un nivel ridicat față de performanța lor anterioară.

Între Mir și Martin, îl sprijinim pe acesta din urmă. Nimic împotriva lui Martin — care și-a revendicat prima victorie de când a urcat pe circuitul MotoGP (a fost campion mondial în Moto3) — dar Mir este campionul mondial în vigoare. În plus,Mir este încă în căutarea unui titlu repetat.

În prezent se află într-o gaură de 51 de puncte împotriva liderului, Quartararo, dar tot ce este nevoie este un singur DNF pentru a amesteca dramatic clasamentul, așa cum se vede în Formula 1.Pregătirea terenului în vânătoarea de campionat cu doar opt curse ar trebui să-l motiveze pe Mir să-și aducă din nou jocul A în Austria. Este un pariu demn, având în vedere toate circumstanțele.

Joan Mir Pentru a câștiga MotoGP Marele Premiu al Austriei 2021
TBD
Sports Interaction

Selectare de pariuri — Fabio Quartararo

Nu este niciodată – și vrem să spunem niciodată – o idee proastă să-l sprijini pe Quartaro. A fost într-o clasă proprie tot anul 2021. În 10 curse, a terminat pe podium de șapte ori. Celelalte trei finisaje? 5, 13 și 6. 

La anterior Marele Premiu al Stiriei, Quartararo a terminat pe locul al treilea. A terminat cu nouă secunde în spatele lui Martin, ceea ce este un decalaj considerabil. Dar, hei, acesta este Quartaro despre care vorbim, crezi că nu poate compensa asta și apoi ceva în revanșă?

Cu siguranță credem că da, de aceea el atrage un pariu de la noi.Două pariuri separate pe Quartaro și Mir este o strategie inteligentă de urmat la GP-ul Austria. Unul este în drum spre titlul mondial, iar celălalt încă îl apără. Cum poți greși cu acel pedigree? Sugestie: nu poți. Pariați pe ambele pentru a câștiga aici!

Fabio Quartararo Pentru a câștiga MotoGP Marele Premiu al Austriei 2021
TBD
Bet99

Cum să urmărești Marele Premiu al Austriei MotoGP 2021

Marele Premiu al Austriei va avea loc duminică, 15 august. Datorită diferența de timp din România și Austria, va fi o oră de început devreme pentru observatorii din România.

Pentru cei care doresc să vizioneze în timp real,REV TV este casa pentru toate cursele MotoGP din România. Cei doi au încheiat o înțelegere la începutul acestui an pentru a transmite live toate cele 18 curse ale sezonului 2021.

REV TV este un canal oferit pe multe pachete de cablu și satelit. Dacă nu aveți deja canalul în pachetul TV, atunci contactați furnizorul de servicii și întrebați despre adăugarea REV TV. Canalul este o rețea de sport cu motor 24/7, așa că acoperirea se extinde și dincolo de MotoGP!

Cum să pariezi pe Marele Premiu al Austriei MotoGP 2021

Pentru a paria pe MotoGP pe tot parcursul sezonului – indiferent dacă este vorba de Marele Premiu al Austriei sau de un alt eveniment din 2021 – nu căutați mai departe decât lista de case de pariuri online mai jos. Acestea sunt printre cele mai bune din România și fiecare are cote actualeCote MotoGP. Acest lucru este valabil pentru viitor (de exemplu, cine va câștiga campionatul mondial) și recuzita în cursă.

Dar obținerea de pariuri MotoGP la prețuri imbatabile nu este nici măcar cel mai bun aspect al acestor site-uri de pariuri. Nu, de fapt suntbonusurile de înscriere — care valoreazăsute de dolari în joc gratuit. Uită-te la tabelul de mai jos. Vedeți acele cifre în dolari de lângă butonul roșu „jucați acum”? Pai, acesta este bonusul maxim disponibil pentru tine chiar acum!

Mai bine, revendicarea bonusului este un proces rapid și nedureros.Bonusurile sunt deblocate după doi pași mizeri. Primul este să creați un cont de joc la casele de pariuri. În al doilea rând, finanțează acest cont nou cu banii tăi. Această depunere este cea care va fi egalată înapoi în jocul gratuit de către casa de pariuri.

Finalizarea acestor doi pași durează câteva minute și boom, aveți bani gratuit în contul dvs. pentru a juca. Ai putea să pariezi înapoi pe MotoGP sau orice alt sport la alegerea ta. Pentru a obține bonusul dvs. mari, faceți clic pe unul dintre linkurile de mai jos!

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive