Vezi toate site-urile de pariuri sportive
MotoGP Futures: Odds And Predictions 2021

MotoGP Futures: cote și predicții 2021

Ne-am întors! Anul trecut a fost un sezon plin de rezultate imprevizibile și de nebunie generală. Sezonul 2020 a început la Jerez, cude opt ori campion mondial Marc Marquez rupându-și brațul într-un accident uluitor care ia încheiat încercarea pe locul 9. titlu pentru acel an.

Dar, acum s-a întors, cu mulți întrebându-se dacă accidentul îi va fi afectat capacitatea de a concura așa cum a făcut-o întotdeauna. Accidentul a permis altcuiva, în afară de Marquez sau Lorenzo, să pună mâna pe titlul MotoGP pentru prima dată într-un deceniu.

It was the Spaniolul Joan Mir a fost cel care a ridicat ultimul titlul. year, dar va fi el cu o șansă de a-l reține împotriva acestui câmp de călăreți? Sezonul va începe pe măsură ce lumea pare să fie în ascensiune, după un an de ceea ce a fost un mod de viață destul de trist pentru majoritatea dintre noi.

Există câțivagreat rookies în joc și anul acesta, cuLuca Marini și Jorge Martin printre cei mai buni. Îi putem vedea atingând primele locuri pentru curse de-a lungul sezonului. Dar, toate privirile sunt puse pe Marquez, care va rata primele două curse din Qatar, în timp ce continuă să-și revină după accidentarea suferită sezonul trecut.

Echipa noastră de experți în pariuri și sporturi cu motor așteaptă lansareaCote MotoGP pentru sezonul 2021, dar au făcut predicții cu privire la modul în care lucrurile se vor descurca probabil ca sezonul continuă. Analizăm cotele de la cei mai cei mai buni furnizori de pariuri sportive online disponibili pentru jucătorii din România. Așadar, asigurați-vă că reveniți cu noi pentru cele mai recente informații despre MotoGP!

Joan Mir va încheia titlurile consecutive

Joan Mir will enter the 2021 season as the defending MotoGP champion and his new teammate Alex Rins make up an excellent team. Împreună, ei fac din echipa Suzuki cea mai puternică de pe grilă. Dar, oare vreunul dintre ei are o șansă de a câștiga?

Puțini au fost cei care și-au imaginat că Mir va câștiga titlul la începutul sezonului 2020, dar călând constant printre dividendele plătite pentru omul Mallorcan.| ||741

He is the defending champion and we can already see that Marquez will miss the first two races of the season. Nu există niciun motiv pentru care Mir să nu poată folosi impulsul victoriei sale pentru a revendica titlul din 2021.

Joan Mir Pentru a câștiga Campionatul MotoGP 2021
8.00
Sports Interaction

Te văd#Raceweek ! Vin pentru tine!!#QatarGP
¡Voy a por ti, semana de carrera!@MotoGP @suzukimotogp pic.twitter.com/347yKxGDyx

— JoanMir36 (@JoanMirOfficial)March 22, 2021

Valentino Rossi își va încheia cariera cu o victorie a titlului

În cazul lui Rossi, este întotdeauna interesant pentru a vedea cum performează de-a lungul sezonului, după cum știm cu toțiiel este capabil să smulgă un titlu de la oricare dintre acești călăreți mai tineri.

Acesta sezonul pare că ar putea fi anul lui. O echipă nouă și un echipaj proaspăt pot ajuta la revigorarea pilotului și îi pot oferi energia necesară pentru a face unultimul impuls în topul MotoGP. Este corect să spunem că destul de devreme vom avea o imagine a șanselor lui de a obține 10 titluri.

MotoGP este la fel de bun ca niciodată, cu mulți fani ai sporturilor cu motor. să se îndepărteze de Formula 1 și să se uite la MotoGP, mai competitiv. Cu atât de mulți șoferi tineri înfometați, poate fi un pod prea departe pentru italian. Dar, nu îl vom număra încă.

Valentino Rossi Pentru a câștiga Campionatul MotoGP 2021
30,00
Betway

Circuit Losail, Qatar
Test MotoGP, ziua 1
🎥@MotoGP pic.twitter.com/qZEF2Fm1da

— Valentino Rossi (@ValeYellow46)7 martie 2021|| |833

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive