Bonus
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Picks & Predictions: Mike Tyson vs Lennox Lewis

Alegeri și amp; Predicții: Mike Tyson vs Lennox Lewis

Mike Tyson se întoarce pe ringul de sub pentru a doua sa luptă de expoziție, de data aceasta împotriva vechiului dușmanLennox Lewis.| ||640 The venue is still unconfirmed, but it’s looking likely the bout will go ahead.

The Cote de pariuri la box au fost eliberate pentru potențiala luptă, cu Tyson ca favorit clar.

Ultima dată când acești doi s-au luptat a fost în 2002, cu Lennox Lewis ieșind învingător. Luptele de expoziție ale lui Tyson atrag multă atenția publicului, precum și cea a multor dintre cei mai buni case de pariuri onlinecele mai bune case de pariuri online.

Tyson s-a luptat cu legenda boxului, Roy Jones Jr., la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, lupta s-a încheiat cu o remiză controversată.„Fierul” Mike va căuta să se asigure că asigură o victorie în această luptă cu excepția cazului în care lupta se încadrează sub aceleași reguli ca și ultima luptă.

Este încă nu este clar dacă regulile de expoziție se vor aplica acestei lupte, deși mulți fani și pariori speră că va exista un câștigător clar. Pe baza prezumției că va fi un acord,avem niște cote și alegeri pentru tine mai jos.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive