Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Winter Sports Props - Mikaela Shiffrin Tops Overall Early

Recuzita pentru sporturi de iarnă - Mikaela Shiffrin se topează devreme

Mikaela Shiffrin leads the way when it comes to Recuzita pentru sporturi de iarnă. Poate ea să câștigeGeneralul femeilor anul acesta sau altcineva va prăbuși petrecerea?

Cu Ziua Recunoștinței în retrovizoare, asta poate însemna doar un lucru. Da,Sporturile de iarnă sunt aici. Ce vrem să spunem prin asta? Există schi și alte câteva sporturi bune care sunt incluse în termen. Primul nostru obiectiv este schiul și2021-22 Cupa Mondială Feminin.

Una dintre întrebările adresate des laRomânia Sports Betting este aceasta. Pe cât poți paria? Întrebarea ar trebui pusă așa. Pe ce altceva poți paria? Există recuzită și viitor pentru aproape orice în zilele noastre. Dacă cineva dorește să parieze pe poziția de draft pentru o anumită echipă. da, sunt numere pentru asta. Dacă cineva dorește să aleagă cine va câștigaCupa Mondială feminină, există și numere pentru asta.

Cupa Mondială feminină 2021-22 Overall By the Numbers 

Să aruncăm o privire mai atentă aici, să trecem peste câțiva candidați posibili, poate să aruncăm o privire la o imagine lungă, apoi să dezvăluim alegerea noastră. Amintiți-vă că anul acesta este un „An Olimpic”, așa că structura evenimentului este puțin diferită. Ne vom scufunda în asta. Poți oricând să te uiți lacele mai bune case de pariuri sportive online din România pentru cele mai recente informații și multe altele.

O altă sursă trece direct prin secțiuneaștiri despre pariuri sportive a site-ului. Aceasta este perioada din an pentru mai multe poveștiSporturi de iarnă povești până la urmă. Oricum, vorbind despre sporturile de iarnă, iată acele cifre pentru recuzita generală a Cupei Mondiale.

Rechizite pentru sporturi de iarnă -- Cupa Mondială femininăBodog
Mikaela Shiffrin2,50
Petra Vihova3,50| ||688
Lara Gut-Bahrami5,50
Sofia Goggia15,00
Corinne Suter21.00
Marta Bassino21,00
Michelle Gisin26,00
Federica Brignone34.00

Aceste numere au fost luate începând cu 27 noiembrie.

Accesa pentru sporturi de iarnă: Mikaela Shiffrin se află în fruntea generală a Cupei Mondiale 2021-22

Puțini ar trebui să fie cu adevărat surprinși de acest lucru, darMikaela Shiffrin has done everything in the world of women's skiing. There are all the golds in several disciplines, the Olympic triumphs, etc. Yet, every year, she comes back even more hungry than ever. She is the General Cupa Mondială favorită din două motive. Unu, ea câștigă. În al doilea rând, Shiffrin are încă doar 26 de ani.

S-ar crede că după ce a câștigat trei titluri consecutiveTitluri generale, Shiffrin s-ar opri. Este departe de a fi cazul. Când a pierdut titlul la sfârșitul anului 2020, asta a făcut-o doar supărat. Pandemia și-a forțat propriul set de probleme (moartea tatălui ei în februarie 2020) în ultimii doi ani pentru schioarea americană. Cu ceea ce pare a fi un sezon 2021-22 mai robust, schiorul are mai multe speranțe ca oricând că își va putea recâștiga coroana de drept.

Nu va fi ușor. Când recuzita a apărut foarte devreme în octombrie, Shiffrin a fost un favorit foarte, foarte ușor. De atunci, cotele ei s-au redus puțin la până la 2,50. Este departe de a fi o fugă. Leziunea ei la spate de anul trecut s-a vindecat complet. Se reduce la evenimente. Problema poate fi orientarea mai mult către evenimentele de viteză în „General” de data aceasta. Poate Shiffrin să depășească un pachet ușor stivuit?

Dacă cineva îl poate reuși, ar putea fi Shiffrin. Ea a făcut acest lucru în 2019, câștigând competiția mondială la patru discipline totale. Având în vedere că schiorul american a câștigat un evenimentCupa Mondială în șase, fapte impresionante nu sunt nimic nou pentru ea. Schiorul este alegerea noastră pentru a câștiga slalomul, dar, în mod surprinzător, nu la general. Dacă numărul ei se prelungește, tentația poate fi mai mare.

Mikaela Shiffrin Pentru a câștiga la generalul Cupei Mondiale
2,50
Bodog

Lara Gut- Behrami s-a poziționat bine pentru a câștiga Cupa Mondială la general

Schiorul elvețian este puțin mai în vârstă la 30 de ani, dar încă zboară cu tinerețea cuiva mult mai tânăr. Acesta este o parte din motivul pentru care se descurcă atât de bine la evenimentele de viteză. Uneori, alegerea ei pentru stilul rupt nu se potrivește cu cursurile pe care schiează. Vedeți Olimpiada ca un exemplu minunat în acest sens. Cu toate acestea, când Gut-Behrami este în jocul ei, poate doar Shiffrin poate concura cu ea și chiar și atunci. E atât de bună și de ceGeneral Cupa Mondială poate a ei.

Schiorul a câștigat o singură dată clasamentul general în 2016, dar anul trecut aproape că a reușit-o din nou. Ea a câștigat, de asemenea, Super-G și slalomul uriaș la ultimul an, ceea ce a fost o surpriză. Gut-Behrami este unul dintre puținii schiori care au talentul de a câștiga în aproape la fel de multe discipline ca și Shifrin. Din nou, totul se reduce la disciplina pentru ea. Ea părea să arate mai mult din acest sezon, în special la World's.

De aceea recuzita ei este intrigantă la 3.50. Era speranța că se va prelungi puțin și încă s-ar putea. Unele evenimente timpurii îl favorizează puțin mai mult pe Shiffrin, dar pe măsură ce sezonul continuă, Gut-Behrami are avantajul. Acesta este motivul pentru care ea este alegerea noastră pentru a câștiga2021-22 Cupa Mondială feminină la echipamentul sporturilor de iarnă.

Lara Gut-Behrami Pentru a câștiga la generalul Cupei Mondiale
5,50
Bodog

Fă nu uitați că există o listă impresionantă decote la pariuri sportive de examinat atunci când pariați, inclusivSporturi de iarnă desigur.

Există șuturi lungi în poziție pentru a răsturna recuzita generală a Cupei Mondiale?

Aceasta este o întrebare grozavă. Ar putea fi câteva nume pe care să le urmăriți. Amintiți-vă, Petra Vihova a câștigat anul trecutWorld Cup OVerall cu programul greu de slalom. Nu va fi cazul de data aceasta. Sofia Goggia și Michelle Gisin sunt acele două schioare pe care trebuie să le urmăriți. Goggia (15.00) este una sălbatică. Ea a câștigat coborârea la Jocurile Olimpice din 2018, dar a avut puțin succes general. Acesta este anul? Gisin (26.00) este cam la fel și câștigarea Olimpiadei combinate în 2018. 

Va fi cu siguranță un sezon interesant și consultați mai multe case de pariuri sportive pe măsură ce cursele se desfășoară pe ture.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive