Recenzie
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Boxing Odds and Picks: Floyd Mayweather vs Logan Paul

Cote și alegeri la box: Floyd Mayweather vs Logan Paul

De câte ori cineva are o conversație despre cel mai mare boxer al tuturor timpurilor, ar fi bine să-l aibă pe Floyd Mayweather Jr. acolo.Mayweather deține acum un record profesional de 50-0 și este pe cale să pună în joc o jumătate de secol de lupte neînvinse pentruluptă împotriva YouTube vedeta Logan Paul.

În mod incredibil, acești doi se vor înfrunta pe6 iunie 2021, într-un meci de expoziție cu locul încă neanunțat. Fratele mai mic al lui Logan, Jake, s-a luptat recent cu fostul star UFC Ben Askren, eliminându-l la începutul acestui an. Recent, s-a înțeles cu Daniel Cormier, cu care s-ar putea lupta în continuare.

Deși nimeni nu se așteaptă să se întâmple asta, s-au întâmplat lucruri mai ciudate în 2021. Vom arunca o privire la șansele din lista noastră decărți de pariuri sportive recomandate șioferă câteva predicții pentru ceea ce s-ar putea întâmpla în noapte.

Cine va sângera primul?

CoteleCote la pariuri la box sunt destul de favorabile pe acest pariu,deoarece este puțin probabil ca Mayweather să fie lovit, darămite să sângereze. Întrucât,Logan va primi probabil un baraj de lovituri în cap și secțiunea mediană pe tot parcursul meciului.

Logan este cel mai mare tip și a demonstrat că poate folosește lovitura lungă pentru a-și ține adversarul la distanță. Cu toate acestea, odată cu lovitura, vine tentația de a arunca loviturile de deasupra și acolo va avea de suferit.

În timp ce Logan ia momeala, care va veni sub diferite forme, pentru a ateriza lovituri pe Mayweather, | ||756he will draw on his bag of boxing tricks and techniques that only real boxers possess and dismantle him.

Logan Paul va sângera primul.

Logan Paul Pentru a sângera primul
1,20
Betway

#OnThisDay Mayweather a distrus recordurile din toate timpurile de box pentru achiziții PPV, venituri PPV și poarta live. Pentru a pune lucrurile în perspectivă, această luptă a fost atât de mare Aeroportul McCarren închis pentru avioane private în ziua luptei, după ce celebritățile au umplut aeroportul cu privatul lor ✈️pic.twitter.com/DOxe0nTl9m

— Promoții Mayweather (@MayweatherPromo)3 mai 2021

Oportunități suplimentare de pariere Mayweather vs Logan

We have highlighted the markets we felt would be more fruitful to bettors, but există destul de multe alte linii de pariuri disponibile pentru acest meci.Să aruncăm o privire rapidă la ce mai este oferit.

O piață este dacă Mayweather, cu greutatea și puterea sa inferioară de lovire, va putea | ||803knock Logan Paul down. Majoritatea caselor de pariuri sportive au cota laDa (1,57) șiNu (2,35).

Logan Paul De doborât
1,57
888 Sport

O altă linie de pariuri populară oferită de multe case de pariuri esteva lupta până departe? Dacă meciul este programat pentru 8 runde sau mai multe, casele de pariuri auDa (1,50) și Nu (2,50), care favorizează în mare măsură lupta pentru a merge la judecători.

Mayweather vs Logan Pentru a merge la distanță
1,50
Sports Interaction

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine . Amintiți-vă că puteți câștiga un bonus mai bun pur și simplu folosind Bitcoin ca metodă de depunere.

  • Bonusuri mai bune cu BTC
    Taxe mai rapide și mai mici
    • Vezi toate site-urile de pariuri sportive