Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 Breeders' Cup Turf Sprint Picks

2021 Breeders' Cup Turf Sprint Selecții

Beders' Cup are loc în acest weekend laDel Mar, iarBreeders' Cup Turf Sprint (G1) este cea mai rapidă cursă din weekend! Cursa1 milion de dolari acoperă cinci stadii pe iarbă și a atras un câmp intrigant de vedete interne și internaționale.

Cursa este întotdeauna una dintre celecele mai bune curse de pariuri din întreaga Cupă a Crescătorilor. Anul trecut, Glass Slippers a devenit primul cal de peste mări care l-a câștigat. Ea se întoarce pentru a-și apăra coroana împotriva unui grup și mai profund. Poate ea să devină doar al treilea cal care îl câștigă de două ori, după Stormy Liberal și Mizdirection?

Citiți mai departe, aflați și, de asemenea, aflațicele mai bune locuri pentru a paria Crescătorii Turf Sprint online în România!

Parierea online la Breeders' Cup Turf Sprint

La Breeders' Cup Turf Sprint este foarte distractiv să participi în persoană , dar nu toată lumea poate zbura în California. Vestea bună este că puteți obține în continuare cele mai bune cote și bonusuri pentru parori jucând cursa dintr-untop de pariuri sportive din România!

Pariarea online la Breeders' Cup Turf Sprint este cea mai bună. distracție când știi că poți maximiza profitul. Puteți face acest lucru, asigurându-vă că vă evaluați opțiunile și alegeți casa de pariuri sportive online potrivită. Înscrieți-vă pentru o casă de pariuri sportive cu o interfață excelentă pentru utilizator, opțiuni de depunere și de retragere de încredere și bonusuri profitabile este ușoară cu recenziile noastre de încredere și utile.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  2021 Breeders ' Cup Turf Sprint Cote și informații

  Acum că ați căutat prin cele mai bune case de pariuri sportive online din România și v-ați creat contul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., este timpul să întâlniți terenul pentru ediția 2021 a Breeders' Cup Turf Sprint.

  Cupa Crescatorilor Turf Sprint Horses

  Acesta esteterenul oficial pentru Sprintul Turf Breeders' Cup 2021 inclusiv posturi, antrenori și jochei:

  1. Papuci de sticlă ( Kevin Ryan/Tom Eaves) - 5/1

  2. Emaraaty Ana (Kevin Ryan/Andrea Azteni) - 5/1

  3. Golden Pal (Wesley Ward/Irad Ortiz, Jr.) - 7/2

  4. Locotenentul Dan (Steven Miyadi/Geovanni Franco) - 6/1

  5. Arest Me Red (Wesley Ward/John Velazquez) - 12/1

  6. A Case of You (Adrian McGuinness/Ronan Whelan) - 8/1

  7. Mia lui Charmaine (Phil D'Amato/Flavien Prat) - 30/1

  8. Caravel (Graham Motion/ Jose Ortiz) - 20/1

  9. Kimari (Wesley Ward/Joel Rosario) - 6/1

  10. Gear Jockey (George Arnold, II/Jose Lezcano) - 5/1|| |1188

  11. Fast Boat (Joe Sharp/Tyler Gaffalione) - 12/1

  12. Copil extravagant (Brendan Walsh/Ryan Moore) - 1/12

  13. Bombard (Richard Mandella/ Flavien Prat) - 20/1 - ȘI ELIGIBIL

  14. The Critical Way (Jose Delgado/Luis Saez) - 15/1 - ȘI ELIGIBIL

  15. Teoria haosului (Robert H ess, Jr./Kent Desormeaux) - 30/1 - DE ASEMENEA ELIGIBIL

  16. Beer Can Man (Mark Glatt/Juan Hernandez) - 20/1 - DE ASEMENEA ELIGIBIL

  17. Comandant (Peter Miller /Florent Geroux) - 30/1 - ȘI ELIGIBIL

  18. Hollywood Talent (Juan C. Vazquez/Ricardo Santana, Jr.) - 30/1 - ȘI ELIGIBIL

  Bombard, The Critical Way, Chaos Theory, Beer Can Man, Commander și Hollywood Talent sunt, de asemenea, eligibili și vor participa în cursă în această ordine dacă până la șase dintre adversarii lor ies din cursă.

  Linia de dimineață este Cea mai bună presupunere a lui Del Mar despre prețul fiecărui cal vine ziua cursei. Cu toate acestea, dacă pariezi cursa la pistă, nu poți să-ți blochezi deloc prețul. Dacă mai mulți oameni devin interesați de calul tău mai aproape de ora de postare, prețul tău scade.

  Pariezi la cursa la o pariuri sportive online este mai bine pentru căpuți să-ți blochezi prețul|| |1226. If you see an overlay on a horse you think can win the Breeders’ Cup Turf Sprint, you can go ahead and get your bet in, and you lock in the price at the time you made your bet. They help you have as profitable a betting experience as possible!

  BodogSports InteractionBet99
  Golden Pal3,50TBATBA
  Emaraaty Ana7,00TBATBA
  Papuci de sticlă7,50TBATBA
  Gear Jockey8.00TBATBA
  Kimari8,00TBATBA
  Locotenent Dan10,00 TBATBA

  Free Breeders' Cup Turf Sprint Handicap

  Acum că ai văzut terenul și știi despre cele mai bune locuri pentru a paria cursa online, haideți scufundă-te în concurenții la Breeders' Cup Turf Sprint!

  Breeders' Cup Turf Sprint Contenders

  Cel mai bun pariuîn Breeders' Cup Turf Sprint| ||1267 is #4 Locotenentul Dan. Are viteză puternică, importantă peste gazonul ferm Del Mar și este suficient de manevrabil pentru a putea ține ritmul dacă Golden Pal îl depășește. El este în cea mai bună formă de până acum în acest moment al carierei sale și este un adevărat sprinter de cinci stadii care ar trebui să fie în formă la întoarcerea de la o încercare de coborâre la Santa Anita.

  #3 Golden Pal| ||1272 will be the favourite. He toyed with his foes in his final prep, the Woodford, where he allowed himself to be headed in the upper stretch before shooting clear to win by daylight. His foes will be tougher in this slot, and he may be better at five and a half furlongs than a flat five. But, he has sharp speed in a race where few have the pace to go with him.

  #10 Gear Jockey a fost reinventat ca sprinter pe gazon anul acesta. Deși nu este testat la o suprafață de cinci stadii, are versatilitatea ritmului de a face o călătorie bună și ar trebui să se descurce cu adevărat pe terenul ferm din California pe care îl va descurca în această cursă. El a fost, de asemenea, împrospătat în Cupa Crescătorilor și a alergat bine după o pauză.

  Breeders' Cup Turf Sprint International Contenders

  #1 Papuci de sticlă încercări să repete după coroana ei de anul trecut. Deși reducerea la o suprafață de cinci stadii nu este o problemă, ea este îngropată pe gard și se confruntă cu un câmp care nu numai că este mai adânc decât ediția de anul trecut, dar nici nu are atâta viteză pe cât și-ar dori ea să vadă.

  Cea mai interesantă concurentă internațională este colegul ei de grajd#2 Emaraaty Ana. El vine dintr-o victorie în Cupa Sprint de șase stadii (G1) la Haydock, dar se poate scurta efectiv la cinci stadii și ar trebui să fie capabil să stea mai aproape de ritm decât colegul său de grajd. Mai ales în cazul călătoriei ultrascurte pe gazon ferm, asta ar trebui să-i ofere Emaraaty Ana o călătorie mai bună.

  Breeders' Cup Turf Sprint Longshots

  #12 Extravagant Kid trebuie să întoarcă jocul lui Golden Pal de la Woodford ultima oară, dar a avut unele probleme de călătorie și a fost primul său început înapoi în SUA, după câteva călătorii internaționale de succes. Ultima dată când s-a redus la un plat de cinci stadii, a fost un al treilea bun în Standul Regelui (G1). Afară nu va fi ușor, dar este suficient de tactic și are deja o relație cu călărețul său Ryan Moore.

  Pentru exotice mai profunde sau pentru bilete care se îngustează deasupra și mai late dedesubt, dă#11 Fast Boat o privire de asemenea. El apare dacă este cinci stadii sau cinci și jumătate. Deși, de obicei, găsește un cuplu prea bun la acest nivel, nu este exclus să alerge o cursă suficient de bun pentru a veni târziu și a completa o superfectă.

  Breeders' Cup Turf Sprint Expert Selecții

  Acum că știi unde șicum să pariezi cursa online, aici suntcele mai bune pariuri pentru Crescătorii din 2021 ' Cup Turf Sprint:

  • $20 Câștigă: #4 Locotenent Dan

  • 5 $ Cheie exactă: #4 Locotenent Dan cu #3 Golden Pal, #10 Gear Jockey, #12 Extravagant Kid

  • $1 Trifecta Key: #4 Locotenentul Dan cu #2 Emaraaty Ana, #3 Golden Pal, #10 Gear Jockey, #12 Extravagant Kid

  • $1 Superfecta Cheie: #4 Locotenentul Dan cu #2 Emaraaty Ana, #3 Golden Pal, #10 Gear Jockey, #11 Fast Boat, #12 Extravagant Kid