Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Manny Pacquiao Vs. Yordenis Ugas Fight Odds, Picks & Predictions

Manny Pacquiao vs. Yordenis Ugas Fight Cote, alegeri și amp; Predicții

Manny Pacquiao a fost inițial rezervat pentru a-l înfrunta pe Errol Spence Jr. pe 21 august la Las Vegas, dar o retină ruptă l-a forțat pe Spence să iasă din luptă. În schimb, Pacquiao se confruntă cu campionul WBA la categoria welter, Yordenis Ugas, în evenimentul principal pay-per-view al cărții de luptă, care are loc la T-Mobile Arena. Ugas era deja rezervat pe card. Avea să-l înfrunte pe Fabian Maidana. O accidentare de sparring a scos-o pe Maidana de pe cartonaș.Să aruncăm o privire la pariurile Manny Pacquiao vs Yordanis.

Consultați cote de box pagina pentru mai mult box informații.

1st FighterBet99Bet992nd Fighter
Manny Pacquiao1,263,45Yordenis Ugas

Manny Pacquiao (1,26) vs Yordenis Ugas (3,45)

Pacquiao, pe care The Ring areclasat la nr. 3 la welter, este62-7-2 în cariera sa.Pacquiao este pe o serie de trei victorii consecutive. El vine de la o victorie prin decizie divizată în iulie 2019 asupra lui Keith Thurman.
 
Ugas, care este pe locul 5 în clasamentul welterweight conform The Inel, este 26-4-0. La fel ca adversarul său, Ugas se află pe o serie de trei victorii consecutive. Cea mai recentă victorie a sa a fost o victorie în 12 runde prin decizie împărțită împotriva lui Abel Ramos în septembrie 2020.|| |694
 
Ugas își pune în joc titlul WBA la categoria welter în acest meci.

 
Un lucru care face această luptă interesantă este căUgas obtained the WBA title in January a acestui an cândPacquiao a fost dezbrăcat de centură din cauza inactivității. Cu o victorie aici,Pacquiao poate recâștiga titlul pe care nu l-a pierdut niciodată în ring

Desigur, este o dezamăgire căPacquiao nu se luptă cu neînvins Errol Spence Jr. Acea luptă ar fi atras o mulțime de ochi, dar nu lăsați pierderea acelui concurs să vă împiedice să urmăriți meciul de înlocuire. După cum indică cotele, confruntarea dintrePacquiao, în vârstă de 42 de ani, și Ugas, în vârstă de 35 de ani este încă o vechime intrigantă.

Există mult mai puțin risc pentru Pacquiao în această luptă, dar mai exista risc. În primul rând,Pacquiao se pregătea pentru un zodieșiUgas este un luptător ortodox. În al doilea rând,Pacquiao este sub mai multă presiune în această luptă decât Ugas. Dacă Pacquiao ar fi pierdut în fața lui Spence, ar fi fost un fel de trecere a torței. Dacă Ugas îl învinge pe Pacquiao, tot așa va fi, dar va fi opasarea supărată a torței și va afecta perspectivele viitoare ale lui Pacquiao.

În ciuda antrenamentului pentru Spence, cred căPacquiao este suficient de inteligent și suficient de experimentat pentru a face orice ajustări trebuie să-l învingă pe Ugas.

Manny Pacquiao Pentru a-l învinge pe Yordenis Ugas
1,30
10Bet

Îndreptându-se spre lupta Spence, au existatcâteva preocupări ar fi departe prea mult pentru Pacquiao, acele preocupări au dispărut cu intervenția Ugas. Nu că Ugas este un luptător rău, doar că el nu este la fel de bun caSpence, care este cel de-al 6-lea luptător liră pentru liră conform The Ring.

 

 

Cred căPacquiao va câștiga lupta prin decizie| ||773, but I nu aș fi surprins de alte două rezultate potențiale. Primul este că Ugas, căutând să facă un na mă pentru el însuși, trăgând de supărare, se întinde prea mult și este eliminat. Celălalt este că Ugas luptă cu răbdare și face suficient pentru a câștiga meciul la puncte.Ugas are 14 victorii de decizie în numele său, așa că știe ce să facă pentru a impresiona judecătorii. Pe de altă parte, fiecare dintre cele patru pierderi ale sale a venit prin decizie.

 
Manny Pacquiao Pentru a-l învinge pe Yordenis Ugas
1,28
Betway

Un lucru cred că este sigur căPacquiao va deveni un favorit mai mare| ||807 and a worse value as fight night nears. If you’re going with Pacquiao, I would advise getting that bet in early.

Mizele în această luptă sunt incredibil de mari. Câștigătorul concursului se va pune probabil in linie de înfruntat pe Spence într-o luptă de unificare a titlului.

 

Ne dorim@ErrolSpenceJr o recuperare rapidă 🙏

Câștigătorul#PacquiaoUgas este ferm în planurile sale 💪pic.twitter.com/Q401ONRLhk

— Box pe BT Sport 🥊 (@BTSportBoxing)10 august 2021

Spence a suferit o intervenție chirurgicală pentru ochiul lezat și se așteaptă să revină în acțiune pentru o luptă de unificare.Spence are titlurile WBC și IBF la categoria welter în posesia sa. Acea luptă, mai ales dacă este împotriva lui Pacquiao, ar putea fi unblockbuster pay-per-view event.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive, cum ar fiSportsInteraction (SIA) unde poți paria online și alege-l pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive