pentru mai multe informații despre box.
300
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Errol Spence Jr Vs Manny Pacquiao Fight Odds, Picks & Predictions

Errol Spence Jr Vs Manny Pacquiao Cote, alegeri și amp; Previziuni

Errol Spence, Jr. își pune în joc titlurile WBC și IBF la categoria welter și recordul perfect de 27-0 când se confruntă cuManny Pacquiao pe21 august la Las Vegas| ||642. The bout location has not been announced. Let's have. a look at the Manny Pacquiao vs Errol Spence Jr. proiectele de pariuri.

Consultați cotele noastrecote de box page for more boxing information.

1st FighterBet99Bet99Bet992nd Fighter
Manny Pacquiao2,2619.001,57Errol Spence Jr

Spence a câștigat centura IBF în 2017 cu un knockout al lui Kell Brook. Patru lupte mai târziu, a adăugat coroana WBC cu o victorie cu decizii împărțite în fața lui Mikey Garcia. Spence a apărat titlul IBF de cinci ori și centura WBC o dată. El vine de la o victorie unanimă împotriva lui Danny Garcia în decembrie 2020. Spence este pe locul 1 în clasamentul welter conform revistei The Ring .Inelul l-a clasat, de asemenea, pe locul 6 în clasamentul liră pentru liră.

Pacquiao, care | ||683The Ring aclasat pe locul 3 la greutatea welter (nu este clasat liră-la-liră), este 62- 7-2 în cariera sa. Pacquiao este pe o serie de trei victorii consecutive. El vine de la o victorie din iulie 2019 cu o decizie divizată asupra lui Keith Thurman.

Spence vs. Pacquiao are loc pe 21 august la Las Vegas.

Cote în aceastafavorizează luptătorul mai tânăr deoarece Spence este favoritul pentru a câștiga la 1.52, în timp ce cel mai tânăr Pacquiao experimentat este la 2.60.

Errol Spence  (1.40) vs. Manny Pacquiao (2.87)

Primul lucru pe care mulți îl vor sublinia despre această luptă este  Vârsta lui Pacquiao de 42 de ani, în timp ce Spence are 31 de ani. Dar nu uitați, Inelul l-a clasat pe Pacquiao pe locul 3. Pentru cei care știu, vârsta este doar un număr cu Pacquiao. Un alt lucru care l-ar putea afecta pe Pacquiao este că nu a luptat de 25 de luni, ceea ce este cea mai lungă concediere din cariera sa.

Victoria lui Pacquiao în fața lui Thurman, cu o decizie divizată sau nu,a fost impresionant. Era cel mai bine arătat veteranul în ultimii ani. Poate el să recupereze magia împotriva lui Spence? Nu cred, dar nu îl iau în calcul.

Ceea ce văd că se întâmplă sunt niște momente grele la început pentru Spence, dar apoi își va găsi groove și va câștiga o decizie de 12 runde.

Ia-l pe Spence pentru a câștiga această confruntare.

Errol Spence Jr Pentru a-l învinge pe Manny Pacquiao
2,27
Sports Interaction

Errol Spence pentru a câştiga prin decizie

Spence are avantaj datorită tinereții și stilului său de box. Dacă poate să-și stabilească jab-ul și să lucreze în spatele acesteia și să preseze atunci când găsește deschideri, ar trebui să câștige. Acestea fiind spuse, Pacquiao nu părea bătrân împotriva lui Thurman. Dacă poate lupta în același mod, are șansa să se enerveze. Dacă Pacquiao alunecă puțin, avantajul lui Spence crește.

Spence a fost un luptător knockout la începutul carierei, dar pe măsură ce competiția lui a crescut, la fel și numărul de decizii. Ultimele trei victorii ale sale reprezintă jumătate din cele șase victorii prin decizie pe care le are în cariera sa de 27 de lupte. Pacquiao ar putea fi mai în vârstă, dar este încăManny Pacquiao. Cea mai recentă pierdere prin knockout a avut loc în urmă cu mai bine de opt ani, când Juan Manuel Marquez l-a oprit cu o secundă rămasă în runda a șasea a meciului lor.

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive|| |748 where you can wager online and choose the best one for you:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive