Bonus
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 League of Legends World Championship Semi-Finals Preview and Predictions

Previzualizarea și previziunilor semifinalelor campionatului mondial League of Legends 2021

It este redus la ultimele patru echipe din2021 League of Legends Championship, semifinalele având loc sâmbătă și duminică.

Este un weekend mare în lumea eSporturilor, cu semifinalele pentru2021 League of Legends Championship care au loc sâmbătă și duminică. DAMWON Gaming intră în săptămâna ca favorită pentru a câștiga meciul și turneul, dar concurența este acerbă, pe care o acoperim înprevizualizarea pariurilor eSports și pronosticuri.

Detalii campionatul mondial League of Legends 2021 și alegeri de pariuri

  • Data de începere: 5 octombrie 2021
  • Data de încheiere: 6 noiembrie 2021
  • Total Echipe: 22 de echipe
  • Locație: Reykjavik, Islanda
  • Fondul de premiere: 2,25 milioane USD
  • Nivel: Premier

Semi League of Legends -Previzualizarea finalei

Semifinalelesemifinalele încep sâmbătă cu T1 și DAMWON Gaming ducându-se într-o serie de cel mai bun din cinci. Apoi, duminică, Edward Gaming și Gen.G se luptă pentru al doilea loc în finală – care sunt programate pentru următoarea sâmbătă (6 noiembrie). Primelesite-uri de pariuri oferă cote excelente de eSports la semifinalele League of Legend și câștigătorul absolut al turneului!

T1 vs. previzualizarea pariurilor DAMWON Gaming – DAMWON Gaming pregătit pentru apariția în finală

Pentru a câștiga meciul|| |709BetwayBetwayTo Win the Match
DAWMON Gaming1,402,75T1

DAMWON Gaming este favoritul pentru a câștiga turneul și favorit să învingă o echipă dură T1 în primele semifinale. DAMWON Gaming are o istorie lungă de succes împotriva lui T1 – deși T1 și-a pus capăt seriei de înfrângeri în fața lui DAMWON Gaming cu o victorie în serie de 2-1 în timpul LCK Summer 2021.

T1 este dur și se îmbunătățește împotriva lui DAMWON. . Totuși, ei sunt defavorizați dintr-un motiv. Tiată o strategie mai bună de pariuri pe T1, pe care o acoperim în câștigătorul turneului, urmând predicțiile noastre privind pariurile eSports în semifinale. Rămâneți cu favoritele aici pentru a câștiga seria.

DAMWON Gaming Pentru a câștiga meciul
1,40
Betway

Edward Gaming vs. Gen Previzualizare pariuri .G – Valoare mare pentru Underdog pe Gen.G

Pentru a câștiga meciulBetwayBetwayPentru a câștiga meciul
Edward Gaming1,402,75Gen. G

Gen.G și Edward Gaming se înfruntă pentru prima dată duminică – câștigătorul mergând la Campionatele Mondiale LOL 2021.Edward Gaming este favorit în acest meci – ocupându-se pe locul al treilea în lume în comparație cu Gen.G, care a urcat pe locul opt la nivel global.

Acest lucru Meciul oferăoportunitate bună de pariere pe cei defavorizați, Gen.G. În timp ce Edward Gaming este clasat mai sus și este mai realizat, este dificil de argumentat că joacă la performanță maximă. Au pierdut de două ori la sfârșitul fazei grupelor – dar s-au descurcat suficient de bine pentru a-și asigura un loc în sferturile de finală.

În sferturile de finală au jucat bine împotriva Royal Never Give Up – deși nu sunt suficient de buni pentru ca noi să credem că sunt mai buni decât oricine altcineva rămas în turneu.

Gen.G va lupta împotriva lui Edward Gaming. Le vor potrivi bine și le vor folosi pentru a exploata potențialele găuri din Edward Gaming.Ia valoarea pe cel defavorizat și pariază pe Gen.G pentru a ajunge în finală pe 6 noiembrie.

Gen.G Pentru a câștiga meciul
2,75
Betway

Câștigător absolut Campionatul Mondial League of Legends 2021

Campionatul Mondial 2021 CâștigătorBetway
DAMWON Gaming1,80
Edward Gaming2,80
T1 3.50
GenG13.00

Cea mai bună strategie pentru a paria câștigătorul definitiv al Campionatului Mondial al Ligii Ligilor din 2021 este de aacoperire împotriva DAMWON Gaming (DWG Kia) pariând pe T1 pentru a câștiga turneul definitiv.

T1 este o echipă grozavă, așa cum am vorbit în avanpremiera noastră din semifinale. Ei suntpe locul al doilea în lume – doar în urma DWG KIA. Dacă reușesc să treacă în finală, au capacitatea de a-l învinge pe câștigătorul semifinalelor de duminică. T1 a împărțit întâlnirile cu Edward Gaming în timpul fazei de grupe a Campionatelor Mondiale LOL 2021.

Împotriva Gen.G în timpul LCK Summer 2021,T1 a fost 3-0 direct și șapte. la doi în victoriile de serie. T1 este echipa cu care trebuie să călătorească pentru a câștiga definitiv. Este mai bine să pariezi pe linia monetară pentru DAWMON Gaming câștigând semifinalele și finalele (pariând fiecare linie monetară îți va aduce un randament mai bun decât să pariezi pe ei direct și să iei T1 în semifinale).

T1|| |861 To Win the 2021 League of Legends World Championships
3,50
Betway

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe League of Legends|| |880

Find the cele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe Campionatul League of Legends 2021 și pe zeci de alte eSporturi mai jos. Utilizatorii noi care se pot înscrie prin linkurile de mai jos pot primi unbonus exclusiv de bun venit eligibil pentru pariuri pe Campionatul Mondial Legend of Legends 2021. De asemenea, consultațiBetway pentru sporurile zilnice de eSports la meciurile populare viitoare.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive