Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Juan Francisco Estrada vs Roman Chocolatito Gonzalez

Juan Francisco Estrada vs Roman Chocolatito Gonzalez

L-am văzut pe Saul „ Canelo” Alvarez domină din nou terenul, el continuă să facă istorie în mai multe divizii de greutate. Acum uitați-vă la următoarea mare luptă de box, în timp ceJuan Francisco Entrada își apără titlul WBC la categoria super muscă în timp ce caută să unifice centurile într-o luptă împotriva Nicaraguanului Roman Chocolatito Gonzalez.

The lupta este programată pentru13 martie la American Airlines Center din Dallas, Texas. Meciul este o revanșă care a durat aproape opt ani în pregătire - cu Gonzalez, cel defavorizat în această luptă, care a câștigat prin decizie unanimă încă din 2012.

Vremurile s-au schimbat de când Chocolatito a fost numărul 1. boxer liră pentru liră în lume, de la sfârșitul lui 2015 până la începutul lui 2017, el încă reprezintă o amenințare reală pentru concurenți. Estrada începe ca un favorit, dar înseamnă asta că zilele lui Chocolatito sunt numărate? Sau, există valoare încote de pariuri la box?

Experții noștri în box au evaluat cotele la || |652very best sportsbook providers disponibile pariorilor din România și au făcut câtevaalegeri gratuite pentru a-i ghida pe cei care doresc să intre în acțiune în acest weekend .

Căutarea constantă a contorului poate fi dăunătoare, așa cum am văzut de multe ori de-a lungul anilor. Acesta este în mare parte cazul cu Estrada, care are tendința de a sta cu mâinile jos, așteptând o fereastră pentru a contracara.

Dacă Estrada nu poate cădea în obiceiuri proaste și nu se ține de plan - să fie pe piciorul din față, acționând ca agresor în luptă -apoi probabil va ieși cu câștig. Atingerea cârligului lui semnătură și combinațiile uppercut ar trebui să fie suficient pentru a-l trimite pe Chocolatito pe saltea.

Juan Francisco Estrada Pentru a câștiga prin KO/TKO/DQ
4.33
Sports Interaction

Luptă pentru a ajunge la distanță (2,75)

Acesta este unmitic pariu frumos pentru a merge alături de despre pariuri am discutat până acum. Aruncând o privire la ceea ce s-a întâmplat în luptele recente pentru ambele lupte, se pare că lupta este mai puțin probabil să meargă la distanță - cu unele cote favorabile disponibile pentru acest pariu.

Aruncă o privire la ultimele 5 lupte. lupte pentru fiecare luptător, 7 din ultimele 10 lupte combinate s-au încheiat prin KO/TKO. În plus, favoritul din această luptă Estrada și-a câștigat ultimele două meciuri prin TKO.

Lupta Pentru a nu merge la distanță
2.75
Sports Interaction