#PaulWoodley
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Jake Paul vs. Tyron Woodley Fight Odds, Picks & Predictions

Jake Paul vs. Tyron Woodley Cote, alegeri și amp; Predicții

Jake Paul se întoarce înringul de box duminică,29 august|| |642 at Rocket Mortgage FieldHouse in Cleveland, Ohio. Paul și-a mutat recordul la 3-0 în box profesionist în aprilie, când a câștigat la începutul primei runde o victorie prin TKO în fața fostului Bellator și campion al ONE Championship MMA, Ben Askren.Paul se confruntă cu fostul campion UFC Tyron Woodley în acest meci. Woodley este un partener de antrenament al lui Askren.

Paul are victorii asupra lui Askren, Nate Robinson și AnEsonGib de când și-a început cariera de pro box în ianuarie 2020.Woodley și-a încheiat cariera la UFC cu patru înfrângeri directe. Recordul carierei lui Woodley în MMA este 19-7-1.

Să aruncăm o privire la pariurile Jake Paul vs. Tyron Woodley.

[viscawebTable] https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRrCYBxvF1qjuVpIpp8rcMN-0KQ_83SBRUKCUj_2RKQI_0KQ_2000 Q2S8AYbotx86NLK0R9kv-Vb2Zw/pub?output=csv [/viscawebTable]

Consultați cote de box pagina pentru mai multe informații despre box.

Jake Paul (1.67) vs. Tyron Woodley (2.1)

.@TWooodley este pregătit să folosească fiecare instrument din 🧰#PaulWoodley duminică 8.29 pe SHO PPV:https://t.co/67IsijPXtB pic.twitter.com /2SWCG4Oa8n

— SHOWTIME Box (@ShowtimeBoxing)20 august 2021

Pe măsură ce cariera lui Woodley s-a încheiat, și-a dezvoltat o reputație de luptător care nu putea trage trăgaciul. Woodley a fost mai agresiv în ultima sa luptă UFC și a arătat o oarecare scânteie în acel concurs, cu toate acestea, a fost depus și contractul lui UFC s-a încheiat.

Sunt rupt aici.Paul a arătat că este serios în boxul lui și arată bine.Woodley a dat dovadă de putere reală, dar va arunca el acea putere?

Din ceea ce am văzut despre acești doi, trebuie să mă înclin ușor spre Paul cu Woodley fiind un dezamăgit viu.

Jake Paul Pentru a-l învinge pe Tyron Woodley
1,52
10Bet

Paul are avantaj în mărime și vârstă.Woodley are avantaj în experiență și putere. În acest moment, am mai multe întrebări despre Woodley decât despre Paul și asta îi oferă lui Paul un mic avantaj în aceasta. De asemenea, cuPaul antrenându-se strict ca boxer, ar putea avea, de asemenea, avantaj în pregătire.

Paul a fost deschis about proving his doubters wrong. A win over Woodley, who is a legitimate striking talent, would go a long way toward earning Paul a great deal of respect.

"Scopul meu tocmai a fostsă câștig respectul oamenilor. și arătați-le oamenilor cât de mult muncesc pentru că iau asta mai în serios decât mulți luptători profesioniști. Am un cip pe umăr. Am multe de dovedit și m-am îndrăgostit cu acest sport și vreau să merg super, foarte departe în el și singura modalitate de a face asta este munca grea și experiența în sparring și în sală și lupta cu adversari din ce în ce mai duri de fiecare dată.

 „Acesta este viața mea acum. Nici nu-mi amintesc cum era viața mea înainte de box.Au trecut doi ani consecutiv de asta și nu aș schimba-o pentru nimic.”

Jake Paul Pentru a-l învinge pe Tyron Woodley
1,50
Betway

Luptătorul UFC Jorge Masvidal, who has worked with both fighters made his pick for the fight and he’s going with the upset.

„Woodley le poate arunca ha nds. Ben Askren nu a putut niciodată. Deci este ca și cum ai avea un tip care se poate lupta dacă ține pumnii. Woodley și-ar fi putut câștiga banii luptând, ceea ce a făcut. A fost suficient de bun ca un atlet și a fost suficient de bun ca un atlet pentru a-și câștiga banii cu mâinile pentru a elimina oamenii.

Paria 🤝

𝘼𝙇𝙇 𝘼𝘾𝘾𝙀𝙎𝙎:@jakepaul vs. @TWooodley este disponibil acum pe@Showtime & YT:https://t.co/AIiHHOSbRu|| |782. #PaulWoodley:https://t.co/67Isik7yl9 pic.twitter.com/baNYo1JDDv

— SHOWTIME Box (@ShowtimeBoxing)17 august 2021

„Deci nu cred – știu că Jake nu a fost niciodată acolo cu un tip ca ăsta, este exploziv, este un atlet bun și are o mulțime de experiență asupra lui. Așa că, dacă Jake câștigă, sălbatic, îmi scapă pălăria pentru el, m-am înșelat, nu știu ce luptă. Dar, sunt șanse ca Woodley să-l doboare.”

Nu sunt de acord cu Masvidal. Îl văd pe Paul câștigând prin decizie.

Jake Paul Pentru a-l învinge pe Tyron Woodley
1,47
Bet99

My concern for Paul este cum va reacționa dacă Woodley își folosește puterea și ajunge la culoare? Nu cred că a fost lovit vreodată de o persoană cu puterea lui Woodley l-a lovit într-o luptă șiar putea fi un test potrivit pentru a vedea dacă Paul are ce anume trebuie să fie un boxer „adevărat”. Woodley nu are abilități incontestabile de box, dar are putere.

Cred că cea mai bună șansă a lui Paul este să evite puterea și roiul lui Woodley dacă vine și rămâne în exterior cu lovituri lungi. Dacă Paul poate face asta, cred că câștigă prin decizie.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive, cum ar fi SportsInteractin ( SIA), unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive