Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Boxing Picks: Jake Paul vs Ben Askren

Selectii de box: Jake Paul vs Ben Askren

Cote de pariuri la boxboxing betting odds pentruJak Evenimentul Paul vs. Ben Askren Fight Club a fost lansat.

Acesteveniment exclusiv cu plata per vizionare, găzduit de Triller Network, va avea loc pesâmbătă, 17 aprilie.Lupta dintre Askren și Paul va avea loc în jurul orei 21:00. ET., festivitățile fiind coordonate de regizorul câștigător al Emmy-ului Bert Marcus.

Dacă eștinou în pariuri, be sure to consultați diversele noastreghiduri de pariuri sportive înainte de a face orice pariu.

Jake Paul vs. Ben Cote Askren

Fără alte prelungiri, să aruncăm o privire mai atentă la cotele Jake Paul vs. Ben Askren. Cotele au fostultima actualizare pe 6 aprilie 2021:

Luptătorul #1BodogBodogBodogLuptătorul #2
Jake Paul2,0013,00 (remiză)1,75Ben Askren

Pavel vs. Evenimentul Askren Triller Fight Club va fi cu siguranță un spectacol de privit.

Sunt alte șase lupte programate pe cartelă, darmulți se acordă pur și simplu pentru evenimentul principal, precum și pentru artiștii de renume care sunt programați să cânte|| |672. Some of these acts will feature nume mari precum Justin Bieber, Diplo și Black Keys.

În timp ce vă relaxați în fața unor distracții. lupte și spectacole muzicale,de ce să nu pariezi pentru a condimenta lucrurile? Să aruncăm o privire mai atentă la boxerul care ar putea avea avantaj.

Alegeri și predicții Jake Paul vs. Ben Askren

După luni de lupte verbale, atât pe rețelele de socializare, cât și față în față,bătaia Jake Paul vs. Ben Askren este în sfârșit la puțin peste o săptămână distanță.

Paul cu siguranță nu se sfiește când vine vorba de a face titluri. Tânărul de 24 de ani din Cleveland, Ohio este atât actor, cât și internet. personalitate care stârnește constant controverse. Cearta lui bine documentată cu Askren este pur și simplu ultima sa cascadorie publicitară sau așa cred mulți.

Poate că ego-ul lui Paul va fi dispariția lui. A fost doar pe circuitul de box timp de trei ani și aredoar două meciuri profesioniste sub centură. Are2-0 cu două KO, daracestea au venit împotriva unei alte personalități YouTube și a unui fost jucător NBA. încrederea care se îndreaptă în această luptă este on-brand și nu este surprinzătoare. De fapt, inițial spera să se lupte cu Conor McGregor înainte de a pleca pentru Askren.

Askren va fi primul luptător cu experiență cu care Paul s-a confruntat vreodată. Probabil că aceasta nu este o luptă pe care Paul ar fi trebuit să o aleagă, dar a lua decizii bune nu pare să fie stilul lui.

Askren este un luptător de 36 de ani și luptător MMA provenind din Cedar Rapids, Iowa.El și-a anunțat de fapt retragerea din competițiile de MMA pe 18 noiembrie 2019. Faptul că a decis să reintre pe ring pentru această luptă spune multe despre determinarea sa. Vrea să-l pună pe Paul în locul lui, cu orice preț.

Este aceasta o victorie ușoară pentru Askren?

Dar această luptă este o victorie automată pentru Askren? Mulți cred că da, având în vederea pierdut doar de două ori în 22 de meciuri din carieră. Acestea fiind spuse,cele două înfrângeri au venit în ultimele două lupte ale sale și, în cele din urmă, au dus la retragerea lui.

Askren a avut de fapt un record de pierderi (1-2) în UFC abreviat. carieră. El a fost semnat de UFC pe 3 noiembrie 2018. Acest lucru a fost permis datorită acordului comercial UFC și One Championship și a fost achiziționat în schimbul lui Demetrious Johnson—un fost campion UFC Flyweight.

Pe de altă parte,Askren este un fost campion Bellator și ONE Welterweight, așa că vine cu un pedigree substanțial.

Există totuși un domeniu în care Paul va avea cu siguranță un avantaj – tinerețea. Askren este, în mod evident, un luptător decorat, dar mai are tot ce este necesar pentru a face acest lucru în ring?

Askren s-a retras dintr-un motiv și a suferit, de asemenea, o intervenție chirurgicală la șold în 2020. The surgery was a success, but will he still possess enough mobility and endurance to go for multiple rounds?

Așa cum am menționat anterior,Motivația lui Askren pentru această luptă este alimentată de furie și ura— culminând cu o dorință covârșitoare de a-l pulveriza pe Pavel. Darpoate compensa eventualele limitări fizice?

În timp ce Askren are dreptate să fie egoist, asta ar putea fi, de asemenea, căderea lui dacă alege ia-o pe Paul cu ușurință. Într-o conferință de presă recentă cu cei doi,Askren a încercat să intre sub pielea lui Paul făcând comentarii despre fratele său, Logan Paul.

Askren a sugerat că Jake a fost întotdeauna în umbra lui Logan, numindu-l pe Logan „mai talentat, cu un număr mai mare de urmăritori” și referindu-se constant la Jake drept „fratele mai mic al lui Logan”.

Amândoi luptători sunt motivați

Cuvintele lui Askren. se pare că a făcut trucul, deoarece Paul era în mod clar agravat, dar Askren părea să facă tot posibilul să țină totul împreună. Spre sfârșitul preserului,cei doi aveau o privire în jos—stătea față în față, cu un spațiu de cel mult doi centimetri între ei.

Most of the să privească în jos a constat în Jake autointitulându-se campion, în timp ce Askren stătea acolo zâmbind. La final,Askren ia dat lui Paul. un împins. Acest lucru l-a determinat pe Paul să împingă și să lovească drept răzbunare, în timp ce l-a provocat pe Askren să se întoarcă pentru mai mult.

Paul a creat și mai multă animozitate între cei doi datorită istoriei sale. cu soția lui Askren. Paul ar fi încercat să o lovească pe Amy Askren pe Instagram și ea chiar a lansat o poveste pe Instagram în care a declarat că Paul avea „linii slabe de preluare care au nevoie de lucru.”

Când vine vorba de asta,această luptă va fi probabil câștigată de luptătorul care își ține cel mai bine emoțiile în frâu. Nimic nu este în afara mesei cu această pereche – având în vedere că niciunul nu a ezitat să-i implice pe membrii familiei celuilalt în insultele lor.

În ciuda tuturor factorilor în joc, ar fi foarte surprinzător să-l vedem pe Paul plecând cu adevărat cu o victorie.Pariază pe Ben Askren pentru a câștiga această luptă.

Ben Askren Pentru a-l învinge pe Jake Paul
1,75
Sports Interaction

Ben Askren vs Jake Paul Prop Pariuri

Principalele pariuri sportive oferă o mână de pariuri prop pe această luptă. Unele dintre piețele principale constau în ce luptător va câștiga fiecare rundă, metoda de victorie a oricăruia dintre luptători și dacă lupta va merge la distanță.

Ben Askren Pentru a câștiga runda 1
“26.00”
Bodog
Jake Paul Pentru a câștiga runda 2
10.00
Bodog
Ben Askren Pentru a câștiga lupta prin KO, TKO sau DQ
4,50
Bodog
Lupta Va merge la distanta
2.30
Bodog

    Vezi toate sporturile Site-uri de pariuri