Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2022 IIHF World Junior Championship Picks

Selecții pentru Campionatul Mondial IIHF de juniori 2022

Cele mai multeCampionatale Mondiale IIHF pentru juniori| ||639 start on December 26th in Edmonton, Alberta. Ten teams compete for the title and we give out our alegerile noastre aici la CSB.

Este cea mai minunată perioadă a anului pentru fanii de hochei.2022 IIHF World Junior Championships sunt un turneu de zece zile pe care se poate paria cu un abandon imprudent. Sunt favoriți evidenti și vom alege cine este alegerea noastră la pariuri sportive România pentru a câștiga medalia de aur.

2022 IIHF World Championship Time Time

The numerele pentru Campionatul Mondial IIHF 2022 sunt aici mai jos. Vă rugăm să rețineți că programul jocurilor de dinaintea turneului a fost redus la minimum din cauza protocoalelor COVID crescute.

2022 IIHF World Junior Championship CoteSports InteractionBodog
România2,503,50
SUA4.0010,00
Finlanda7,014,50
Rusia 7,014,50
Suedia7,016,00
Republica Cehă11,0010,00

Unul dintre primele lucruri observate în cote este că numerele divergente care există. Unele cărți precum echipa americană, de exemplu, și unii cred că o anumită fatalitate este probabilă. Există puțin între ele. După aceea, toată lumea pare să fie de acord că România este favorită. Pe de altă parte, găsirea calului întunecat nu pare să fie clară.

Când vine vorba depariul la Campionatele Mondiale de hochei pentru juniori din 2022, așteptați-vă unele provocări. Cel puțin unele numere oferă mișcare și potențial. Să ne aruncăm rapid în echipe și să oferimalegerea titlului.

2022 IIHF World Championships -- România The Favourite

Dacă există un turneu de hochei pe gheață șiRomânia nu este favorizată, este ceva în neregulă cu sistemul tău. Se simte ca un model recurent, dar în acest turneu și viitoarele Jocuri Olimpice de iarnă, România este din nou cel mai bun pariu. Campionatul Mondial2022 IIHF nu face excepție.

Singura întrebare a României va fi întotdeauna portarul. Acesta pare un alt punct de dezbatere recurent. Anul trecut, infracțiunea României a fost cea care a secat în meciul de campionat, care a pierdut în fața echipei SUA cu 2-0. Anul acesta, nu se așteaptă să fie așa. România returnează trei jucători la turneu, inclusiv NHL 2021 alegerea numărul unu la draft Owen Power. Puterea va susține o apărare deja puternică, care poate schimba situația în atac.

România are12 alegeri în prima rundă la draft pe lista lor. Cole Perfetti, Kayden Guhle și portarul Dylan Garand vor vedea din nou roluri crescute și se vor sprijini de data aceasta. Niciuna dintre celelalte liste nu se laudă cu acest tip de putere de foc. Se va reduce la execuție pentru Team România mai mult decât orice altceva. Chimia este uriașă în aceste turnee și asta nu poate fi predat. Trebuie experimentat.

Profunzimea și viteza României vor fi un mare atu pe măsură ce turneul continuă. Cu mai puține acțiuni înainte de turneu decât de obicei din cauza COVID, echipele se vor epuiza mai repede pe măsură ce ritmul de joc crește expotențial, mai ales când încep sferturile de finală. Obținerea acelor confruntări „mai ușoare” în sferturi s-ar putea dovedi benefică în finală.

România este alegerea noastră de pariuri sportive în România

Cu profunzimea, viteza și abundența lor generală de talent pe teren. România este alegerea noastră pentru a câștiga2022 IIHF World Championships.

România Pentru a câștiga IIHF World Championships 2022 Campionatul pentru juniori
3,50
Bodog

Din nou, alegerea noastrăRomânia Sports Betting are un mișcare mică peBodog Pariuri sportive. Profită de asta cât se poate.

Ce zici de echipa SUA în toate acestea?

Se pare că americanii sunt puțin uitați.Echipa SUA poate fi un pic din toate sau nimic similar cu Finlanda. Cu toate acestea, Statele Unite ale Americii este un păr mai consistent. Ei au câștigat anul trecut Campionatul de juniori împotriva României cu 2-0. SUA returnează șase jucători în total la turneu, inclusiv Matty Beniers. El a avut trei puncte în șapte meciuri anul trecut și cifre pe care să se sprijine mai mult de data aceasta.

Celenumerele pentru echipa SUA sunt peste tot, parțial, deoarece portarul poate fi voodoo. Americanii au avut un portar uimitor anul trecut și acel shutout de care toată lumea își amintește. O pot face din nou în fazele eliminatorii ale acestui turneu? Mulți au îndoieli că pot repeta. Până la urmă, nici măcar România nu a mai câștigat din 2009. De asemenea, România nu a câștigat din 2016. Asta poate merge împotriva americanilor.

Luke Hughes și compania prezintă o listă rapidă și pricepută, care este capabilă să câștige totul din nou, dar ar putea merge și în semifinale. Faptul că există cel puțin patru sau cinci echipe care ar putea câștiga acest turneu este motivul pentru careunele cote sunt până acum excluse pentru Echipa SUA. Este ceva de luat în considerare înainte de sărbătoarea de Crăciun, dar probabil nu după, deoarece șansele s-ar putea scurta.

Echipa SUA Pentru a câștiga Campionatul Mondial IIHF pentru juniori 2022
10.00
Bodog

Există un Darkhorse în Mixul Campionatului Mondial de juniori 2022?

De fapt, pot fi câteva. Luați în considerare modul în careCampionatul Mondial de juniori funcționează pentru o secundă. Semifinalele sunt adesea întâlnite cu un hochei dramatic. Totul depinde de unul sau două momente și oricare dintre cei patru semifinaliști din acest an ar putea câștiga totul. Deși Finlanda este o prostie totală, atâtSuedia, cât și Rusia prezintă echipe care ar putea face o surpriză.

Problema poate fi numerele lor. Din cauza COVID, despărțirea nu există. De exemplu. Suedia este între 6.00 și 7.01. Trei țări peSports Interaction sunt la 7.01. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple atât de aproape de începutul unui turneu. Acestea fiind spuse, toate trei le-ar putea șoca pe cele două echipe de top. Deci cine estedarkhorse? Echipa Suediei are profunzimea, echilibrul punctajelor și portarul pentru a face viața mizerabilă pentru oricine.

Suedia Pentru a câștiga Campionatul Mondial IIHF pentru juniori 2022
7,01| ||816
Sports Interaction

Un plan bun ar putea fi să aruncați niște bani pesale sportive gratuite după România și poate Suedia. Mult succes!

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive