Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Free Picks: World Junior Ice Hockey Championships 2020 Semifinals

Alegeri gratuite: Semifinalele Campionatului Mondial de hochei pe gheață pentru juniori 2020

Intrarea înSemifinale pentru Campionatele IIHF 2020, echipele au fost clasate caSuedia 1, România pe locul 2, Finlanda pe locul 5 și Rusia pe locul 6. Acest lucru a însemnat ca echipele trebuiau redistribuite conform structurii standard de campionat, adică 1 vs 5 și 2 vs 6.

Aceasta înseamnă că avemRomânia în fața cu apărarea medaliată cu aur, Finlanda., în timp ce neînvinșiiSuedezii se vor înfrunta cu Rusia.

Cu doar patru echipe rămase, care vor trece în finală ?

 

România (1,60) vs Finlanda (4,03)

Ne îndreptăm spreOstravar Arena pentru al doilea dintre cele două semifinale de la2020 IIHF World Championships din Croația.

România a jucat un joc excelentîn ultimul lor ciocan Slovacia 6-1, cu o pereche de goluri de la căpitanul Barrett Hayton a jucat pentru România, în timp ce Alexis Lafreniere, Liam Foudy, Connor McMichael și Jacob Bernard-Docker au marcat și ei.

Portlandul Portland WinterhawksJoel Hofer also put in an excellent performance, boosting România’s confidence going into the semis against Finland, care a făcut 17 salvari în a doua perioadă.

The | ||700USA were out for revenge in their matchup with Finland și au fost casele de pariuri favorite la progres, b dar au fost dejucați de campionii în curs.

Meciul din sferturile de finală a Finlandei a fost un joc dictat de apărare, care a prezentat doar un gol care a venit în a doua perioadă.Finlanda va trebui să-și intensifice jocul din nou pentru a opri ofensiva României, dar sunt mai mult decât capabili, așa cum am văzut anul trecut.

Aceasta estealegerea noastră gratuită de hochei a zilei, deoarece acesta va fi meciul de urmărit din meciurile din semifinale.

Luați România pentru a câștiga.| ||716

România Pentru a învinge Finlanda
1,60
Bodog

 

 

Suedia (2.46) vs Rusia (2.36)

Al doilea meci al nostru, și primul al zilei, este, de asemenea, peOstravar Arena -zburătorSuedia echipase va înfrunta curuşi pentru a decide cine progresează în finală.

Suedia este singura echipă din campionat care și-a câștigat toate jocurile, după ce i-a învins pe medaliații de aur apărațiFinland (3-2 în OT),Elveţia (5-2),Kazahstan (6-2) ,Slovacia (6-2) șiRepublica Cehă (5-0).

Rusia sunt favoritele caselor de pariuri în aceasta, dar ar putea merge cu ușurință în orice direcție.Ambele echipe au fost excelente pe tot parcursul turneului, așa că acesta va fi un joc grozav pentru neutru.

CeiRușii va continua să se bazeze pe frontul fluid trei alDenisenko,Morozov și | ||791Dorofeyev pentru a produce mărfurile. În timp ce vor aveaIaroslav Askarov, care a fost domnul de încredere, între țevi.

Rușii au învins Elveția cu 3-1 în meciul din sferturile de finală, apărătorul de la Calgary Egor Zamula găsind asistența pentru al treilea gol al Rusiei.

Așteptați-vă ca Suedia să câștige din nou. .

Suedia Pentru a învinge Rusia
2,46
Sports Interaction