Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Jamel Herring vs. Shakur Stevenson Fight Odds, Picks & Predictions

Jamel Herring vs. Shakur Stevenson Cote, alegeri și amp; Pronosticuri

Hai să aruncăm o privire la alegerile de pariuri actualeJamel Herring vs Shakur Stevenson.

Pronostici pentru Jamel Herring vs. Shakur Stevenson 

Pe 23 octombrie, Top Rank prezintă o confruntare între actualulcampionul WBO juniori la categoria ușoară Jamel Herring și fostul deținător al titlului de greutate penăShakur Stevenson. Lupta are loc la State Farm Arena din Atlanta, Georgia.

„Semper Fi” Herring (23-2) și-a câștigat titlul în 2019 și și-a apărat centura de trei oride trei ori| ||640. His most recent win came in April when he scored a sixth-round TKO victory over Carl Frampton în Dubai. Frampton sa retras după înfrângere. Campioana este pe o serie de șapte lupte câștigătoare.

Stevenson. care este 2016 câștigător al medaliei Olimpice de Argint la box, vine de la o victorie prin decizie în iunie asupra lui Jeremiah Nakathila. Contestatorul la tronul lui Herring a revendicat titlul interimar WBO la categoria categoria ușoară pentru juniori. Stevenson are 16-0 în cariera sa profesională.

Să aruncăm o privire la pariurile Jamel Herring vs. Shakur Stevenson.

Luptătorul ASports InteractionSports InteractionLuptătorul B
Jamel Hering5,581,12Shakur Stevenson

Campionul Veteran

The soon-to-be 36-year-old Herring has been fighting professionally since 2012. With Stevenson being looked at as a superstar în ascensiune, o victorie asupra Up-and-comer va fi cel mai mare triumf al carierei lui Herring.

Herring este probabil să fieagresorul în acest fragment și el va încerca să-și folosească dimensiunea pentru presiune dușmanul său mai tânăr și mai neexperimentat. Dacă poate folosi stilul pentru a-l pune pe Stevenson în poziții incomode și necunoscute, Herring are șansa să facă o supărare.

Jamel Herring Pentru a-l învinge pe Shakur Stevenson
5.00
PowerPlay

The Rising Star

Stevenson, care are 24 de ani, a devenit profesionist în 2017. El a fost ocupat la începutul carierei sale, făcându-și acumulare. 13 lupte pro între 2017 și 2019. Olimpicul și-a încetinit ritmul în 2020, luptând doar de două ori. Înfruntarea lui Herring este al doilea său concurs din 2021. Pentru Stevenson, acest concurs este privit caun alt pas către superstar.

Stevenson este un | ||705defence fist fighter și abordarea agresivă a lui Herring ar trebui să joace direct în timoneria adversarului.

Shakur Stevenson Pentru a învinge Jamel Herring
1,09
Bet99

Defalcarea și alegerea

Heringul are avantaj în | ||733experience, size and offence, dar Stevenson estemai rapid, are o apărare mai bună și poate contracara cu ușurință. Sunt multe de plăcut despre matchmaking în acest meci. Această confruntare se va reduce probabil la capacitatea lui Herring de a lua contact și de a scăpa din calea luptătoarei mai tânără atunci când acesta întoarce focul. Acest lucru ar putea funcționa în primele runde, dar Herring va încetini în timp și atunci Stevenson va avansa.

Stevenson ar trebui să câștige acesta, dar cucote de box fiind ceea ce sunt, aceasta este o linieoarecum riscantă pentru a paria pe o victorie directă. Un pariu de prop pe peste/sub runde sau metoda de victorie ar putea avea mai mult sens atunci când alegeți Stevenson favorit.

Shakur Stevenson Pentru a învinge Jamel Herring
1,012
Sports Interaction

Unde să pariezi pe Jamel Herring Vs Shakur Stevenson?

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive, cum ar fi SportsInteraction (SIA), where you can wager online and choose the best one for you:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive