Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Qatar Grand Prix 2021 Betting Preview

Previzualizare pariuri Grand Prix Qatar 2021

Pregătește-te pentru prima rulare aQatar Grand Prix cupredicțiile noastre de pariuri în cursă!

Lewis Hamilton, Max Verstappen și restul din echipajul F1 părăsește America în această săptămână și se îndreaptă spre Qatar pentru ultima cursă a sezonului. Marele Premiu al Qatarului – pe 21 noiembrie – este o cursă esențială între Hamilton și Verstappen, în timp ce se luptă pentru Campionatul Mondial al șoferilor din 2021. Pregătește-te pentru cursă cuPrevizualizarea pariurilor noastre pentru Marele Premiu Qatar 2021.

Lewis Hamilton favorizat la Marele Premiu Augural Qatar

Pentru a câștiga Marele Premiu Qatar 2021Bet99
Lewis Hamilton1,67
Max Verstappen2,60
Valterri Bottas 13.00
Sergio Perez18.00
Charles Leclerc50.00
Lando Norris70.00
Carlos Sainz Jr.70.00

După 2020 a cauzat multe probleme – nu doar pentru F1, ci pentru multe sporturi – Marele Premiu al Qatarului este gata să debutează pe circuitul campionatului. Cursase desfășoară pe Circuitul Internațional Losail – gazda Marelui Premiu Moto Qatar din 2004.

Qatar se așteaptă să finalizeze un nou circuit pentru cursele de Formula 1 până în 2023. Pentru cursa augurală – aucele mai bune site-uri și cote de pariuri pentru Formula 1 din România 2021au Hamilton a fost favorizat față de Verstappen.

Poate Hamilton să reducă diferența față de Verstappen în Qatar?

Hamiltona obținut o victorie surpriză weekendul trecut la Marele Premiu al Braziliei 2021. Hamilton a fost forțat să iasă din calificări și s-a clasat pe locul 20 la startul cursei. Cu toate acestea, un condus excelent – ​​și unele controverse – l-au ajutat pe Hamilton să câștige și 25 de puncte importante pentru a reduce diferența dintre el și Verstappen.

Deoarece aceasta este prima cursă din Qatar – nu avem niciuna date istorice și rezultate pe care să le urmăriți pentru predicțiile noastre de pariuri. În schimb, ne vom concentrasă ne concentrăm pe sentimentul nostru pentru cursă și pe rezultatele de pe alte piste în Orientul Mijlociu.

Detaliile pe care le avem pe pistă oferă Mercedes și Hamilton au avantajul față de Verstappen și Red Bull. Pistaeste plată cu o linie dreaptă lungă, ceea ce funcționează bine pentru Mercedes. Suprafața este dificil de prezis – deoarece pista este relativ nefolosită în ultimul an, iar nisipul și temperatura o pot schimba de mai multe ori în timpul cursei.

În sfârșitul rezultatelor anterioare din Orientul Mijlociu – este este o confruntare între victoriile lui Hamilton ca șofer și victoriile lui Red Bulls ca constructor.Hamilton are șase victorii la Abu Dhabi Grand Prix (cursa a început în 2009), în timp ce Red Bull are patru victorii pe pistă (trei victorii cu Sebastian Vettel și victoria lui Verstappen în 2020).

Având în vedere totul,mizăm pe Lewis Hamilton pentru a câștiga cursa. Mașina lui este mai bine echipată pentru condiții, în timp ce experiența sa i-ar putea oferi un avantaj atunci când are de-a face cu condițiile pistei. În general, ar trebui să fie o cursă strânsă.

Lewis Hamilton Pentru a câștiga Marele Premiu al Qatarului 2021
1,67
Bet99

Cel mai bun pariu underdog la Losail – Stropiți puțin pe Charles Leclerc

Dintre toți cei din afara celor doi favoriți care merită să pariați la Qatar, alegerea noastră este Charles Leclerc În timp ce Leclerc nu a câștigat anul acesta, este încă al șaselea în clasament și a avut o prezentare decentă – inclusiv la Marele Premiu al Azerbaidjanului 2021 (care a avut loc în iunie în condiții mai calde decât în ​​mod normal).Leclerc a reușit să obțină pole position acolo și a terminat pe locul al patrulea.

Un alt motiv pentru care Leclerc ar putea avea o prezentare solidă în Qatar a fostperformanța sa la Marele Premiu Abu Dhabi 2019. Leclerc a terminat al patrulea în calificări și a urcat pe locul al treilea pentru cursă – terminând în spatele lui Lewis Hamilton și Max Verstappen.

Deși nu spunem să pariem o unitate completă pe Leclerc pentru a câștiga cursa –la ora 50.00 pentru a câștiga cursa cu siguranță merită să stropească puțin suc – pentru că cine știe ce se va întâmpla între Verstappen și Hamilton.

Charles Leclerc Pentru a câștiga Marele Premiu al Qatarului 2021
50,00
Bet99

2021 F1 Actualizare privind viitorul și previziunile Campionatului Mondial al șoferilor

Pentru a câștiga Campionatul șoferilor 2021Bet99
Max Verstappen1,87
Lewis Hamilton1,92
 

Cutrei curse rămase, cele mai bune site-uri de pariuri din România din 2021 au mutat cotele la aproximativ același lucru pentru Verstappen și Hamilton pentru a câștiga Campionatul Mondial al piloților de Formula 1 din 2021.

În timp ce Verstappen deține un avans de 14 puncte înainte de Marele Premiu al Qatarului –pierderea în Brazilia îi slăbește șansele de capturare Campionatul șoferilor din 2021. În primul rând, cursele cu atitudine mai înaltă Mexic-Brazilia au fost importante pentru Red Bull și Verstappen pentru a-și construi un avans aproape imbatabil.

As we turn to the final three races of the year in the Middle East – Hamilton are avantaj în toate trei față de Verstappen. Dacă Hamilton câștigă toate cele trei curse, el va câștiga Campionatul Piloților F1. Cu toate acestea, încă ne place Verstappen pentru o posibilitate sălbatică.

Scenariu sălbatic – Evenimentul improbabil al unei legături

Există un scenariu pe care am fi neglijent să nu-l menționăm.Ce se întâmplă dacă cei doi șoferi se egalează? Există un scenariu posibil în care s-ar putea întâmpla. Deoarece sunt despărțiți de 14 puncte – Hamilton câștigând de două ori și Verstappen terminând pe locul doi de două ori, ia la egalitate în cursa finală a sezonului. Dacă cei doi se prăbușesc și nu reușesc să termine cursa, fiecare va termina sezonul cu 368,5 puncte.

Dacă se întâmplă acest lucru, Verstappen câștigă campionatul.Departajarea în F1 este victorie. Verstappen are nouă (intră în Marele Premiu al Qatarului), iar Hamilton are șase. Este un rezultat sălbatic și puțin probabil – dar îi oferă lui Verstappen o victorie dacă cei doi se îndreaptă unul după celălalt într-o cursă și ambii se prăbușesc.

Max Verstappen Pentru a câștiga Lumea șoferilor 2021 Championship
1,87
Bet99

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe Formula 1

Găsește-ne recenzii ale celor mai bune case de pariuri sportive online din România mai jos. Utilizatorii noi care se alătură prin linkurile de mai jos pot obține unbonus exclusiv de bun venit – pe care îl puteți folosi pentru a paria pe Marele Premiu al Qatarului.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive