@Ottawa67sHockey
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Free Picks & Predictions: World Junior Ice Hockey Championships 2020 Futures

Alegeri gratuite și amp; Predicții: Campionatele Mondiale de hochei pe gheață pentru juniori 2020 Viituri

TheCampionatul mondial de juniori IIHF 2020 (WJHC 2020) va avea loc înCroația în două orașe, laArena Ostravar șiWerk Arena.

The Ediția a 44-a a Campionatului IIHF de hochei pe gheață pentru juniori a început pe || |66026th of December 2019 și va încheiat pe a 5-a din ianuarie 2020.

WJHC 2019 a avut loc în Finlanda, care a câștigat-o. Competiția va cuprinde10 națiuni împărțite în două grupe de cinci echipe. Odată ce jocurile de grup s-au încheiat, competiția trece la fazele eliminatorii.

 

Câștigător absolut - România U20 (1,99)

România au o echipă foarte puternică. Au o mulțime de opțiuni în atacanți și apărător, precumAlexis Lafreniere, Joe Valeno,|| |699 Bowen Byram și Jamie Drysdale, pentru a numi câteva.

Ei vor fi susținuți de anunțulîntoarcerea lui Alexis Lafreniere, care a ratat ultimele două meciuri din cauza unei accidentări suferite în timpul meciului cu 6-0 cu Rusia. Gândită a fi cea mai bună jucătoare a lor, România se va simți în aceasta.

Meciul de deschidere al României va fi în fațaîmpotrivă last years’ finalists the SUA de Boxing Day. Ei au luatjocul 6-4 pentru a-și duce competiția la început. Ei se confruntă cu Slovacia în sferturile de finală și au cota favorită la 1.02 pentru a trece în semifinale.

Dacă ai de gând să alegi o echipă alegerea liberă de hochei, atunci România este cu siguranță echipa pe care trebuie să o alegi dacă vrei o alegere totală învingători. SUA, a doua favorită a caselor de pariuri, trebuie să o învingă pe campioana în vigoare, Finlanda, pentru a progresa.

Luați România pentru a câștiga.

România U20 Pentru a câștiga WJHC 2020
1,99
Bodog

 

 

Câștigător absolut - SUA U20 (4,17)

EchipăSUA sunt conduși de oameni caCole Caufield,K'Andre Miller șiSpencer Cavaler. Când lista a fost lansată oficial, a existat un aer de încredere în tabăra SUA cu privire la perspectivele lor în Croația.

Selecția echipei SUA includetrei portari, înSpencer Knight,Dustin Wolf șiIsaiah Saville. Între ei trei vor oferi acoperirea necesară și vor spori câștigarea de Aur a SUA.

The SUA sunt în sferturi și se vor înfrunta cu Finlanda, medaliată cu aur în vigoare în sferturile de finală, care este o perspectivă descurajantă și probabil cea mai dificilă. confruntare în sferturi. Dar eiintră în ea în urma unei victorii dramatice asupra Cehiei.

Cole Caufieild și Alex Turcotte au fost excelente pentru SUA și vor căuta să continue să acumuleze punctele pentru țara lor.

SUA au reușit să ajungă în finală anul trecut și au o echipă foarte puternică, așa că este de înțeles căcotele la pariuri pe hochei sunt atât de mici - sunt chiar acolo cu favoritele.

Luați SUA pentru a câștiga.

SUA U20 Pentru a câștiga WJHC 2020
4,17
Spin Palace Sports

 

 

Câștigător absolut - Rusia U20 (3,99)

The Echipa Under-20 a Rusiei a fostunul dintre cei mai consecvenți performeri din istoriaaceste concurs.

De la criza constituțională din 1993,Rusia a terminat fără un medla doar de patru ori în ultimele 27 de competiții. Este o performanță destul de impresionantă.Dar, ei au revendicat doar o singură dată aur din 2010.

Rușii au fost proiectați să evoluează ca al doilea favorit în ochii caselor de pariuri. Rusia are o mare profunzime în lista lor și va simți că are o șansă foarte bună.

Rusia a ratat de puțin timp în 2019, pierde 2- 1 pentru Statele Unite în semifinală. Deși au luat acasă bronzul, ar fi fost dezamăgiți și vor fi înfometați să aducă acasă aurul de data aceasta.

Rusia a învins Elveția cu 3-1 în sferturile de finală și acum va trece în semifinale|| |863.

Luați Rusia pentru a câștiga.

Rusia U20 Pentru a câștiga WJHC 2020
3,99
10Bet

 

 

Câștigător absolut - Suedia U20 (5,65)

Suedia au avut un turneu excelent până acum, ei sunt singura echipă din campionat care și-a câștigat toate meciurile din grupe, după ce i-au învins pe medaliații de aur apărațiFinland (3-2 în OT),Switzerland (5-2),Kazahstan(6-2) șiSlovacia (6-2).

Eise laudă cu jucători precum Alexander Holtz, care au marcat de două ori împotriva Slovaciei,|| |931 as well as Albin Eriksson, Philip Broberg, Oscar Back și Samuel Fagemo. Ei și-au intensificat cu adevărat jocul în acest turneu și sunt cu siguranță una dintre echipele mai interesante de urmărit.

Suedia a intrat în competiție după ce a câștigat 48 de jocuri în rundele preliminare ale Campionatului Mondial de juniori, o performanță foarte impresionantă și una pe care a dus-o la Campionatele Mondiale.

Odd-urile sunt foarte favorabile pentru o victorie a Suediei și cu siguranță merită un flutter, având în vedere cât de bine au jucat pe tot parcursul turneului.

Luați Suedia pentru a câștiga.

Suedia U20 Pentru a câștiga WJHC 2020
5,65
888 Sport