Vezi toate site-urile de pariuri sportive
F1 2021 Hungarian GP Betting Guide & Picks

Ghid de pariuri GP Ungariei 2021 F1 2021 & Alegeri

UltimaCursa de Formula 1 înainte de vacanța de la mijlocul sezonului este viitorul Mare Premiu al Ungariei, care se anunță a fi nemaipomenit – mai ales după haosul Marelui Premiu al Marii Britanii. Pentru cel mai detaliatF1 2021 Ghidul de pariuri GP Ungariei, citiți asta. Am inclus chiar și două opțiuni de pariuri gratuite pentru marea cursă!

Să începem cuCote de pariere GP Ungariei, în special pariul câștigător al cursei. În momentul de față,site-urile de pariuri din România le aliniază pe acești cinci șoferi cu cele mai mari șanse să ocupe primul loc:

DriverSports InteractionPowerPlay
Max Verstappen1,831,85
Lewis Hamilton2,352,35
Valterri Bottas15,0015,00
Sergio Perez15,0015,00
Charles Leclerc17.0017.00

Nimeni nu ar trebui să fie surprins de cei doi favoriți la pariuri. Nouă dintre cele 10 curse anterioare de F1 din acest sezon au fost câștigate fie de Max Verstappen (cinci victorii), fie de Lewis Hamilton (patru). Singurul celălalt pilot care a terminat primul în 2021 este coechipierul lui Verstappen, Sergio Perez.

După o victorie controversată la GP-ul Marii Britanii, Hamilton a revenit în clasamentul campionatului. Acum este la doar opt puncte în spatele lui Verstappen pentru primul loc. Ar putea să ajungă în fruntea clasamentului GP al Ungariei? Cu siguranță ar putea. Iată previzualizarea și sfaturile noastre de pariuri:

Cine va câștiga Marele Premiu al Ungariei 2021?

The rivalry between Hamilton and Verstappen has escalated after the last time out. If you're reading this, you know the deal: Hamilton rear-ended his rival at Silverstone — whether purposely or not is up for debate — and sent him to the hospital. Despite the 10-second penalty for causing the collision, Hamilton won on his home track and seemingly revived a season that was slipping away.

Acum suntem aici la Budapesta. Marea întrebare în mintea noastră estece efecte persistente, dacă există, există pentru Verstappen după epava înfricoșătoare? Este sănătos și va concura ca de obicei. Cu toate acestea, mașina lui Red Bull a suferit daune grave. A fost suficient timp pentru ca el și mașina să fie îngrijiți înapoi la 100%?

Dacă suntem sinceri, nu credem, cel puțin nu la Budapesta. Este prea scurt pentru a ajunge la viteza maximă. Din fericire pentru Verstappen și Red Bull, vacanța începe imediat după acest eveniment, care este timp mai mult decât suficient pentru a reveni la normal.

Asta lasă ușa larg deschisă pentru ca Hamilton să ocupe primul loc, ceea ce credem că va face de fapt. Tot elanul este de partea campionului în exercițiu de patru ani și îl va folosi în Ungaria.

Lewis Hamilton Pentru a câștiga Marele Premiu al Ungariei
2,35
PowerPlay

Ce este cel mai bun Prop Bet de făcut la Marele Premiu al Ungariei?

Există o mulțime de pariuri prop disponibile pentru GP Ungariei, de la cea mai rapidă tură până la podium. Cu toate acestea, favoritul nostru personal estepropulsarea marjei câștigătoare care te obligă să prezici a doua diferență între primul și al doilea loc. Iată cum stau liniile de pariuri în prezent pe suport: 

RezultatBet99
Sub 4 secunde4
4 până la 8 secunde|| |7363.75
Peste 8 secunde1,65

Vom fi sinceri,credem că Hamilton fuge cu această cursă. Acesta nu ar fi cazul dacă Verstappen nu și-ar fi lins rănile, totuși ar trebui să fie. Cu cel mai înverșunat rival al său din drum, nimeni nu-l atinge pe Hamilton la GP Ungariei. El va ieși învingător cu mai mult de opt secunde când totul va fi spus și gata.

Mai mult de 8 secunde Pentru a fi marjă de câștig la Marele Premiu al Ungariei
1,65
Bet99

How To Watch The 2021 Hungarian Grand Prix

GPul Ungariei se preface a fi una dintre cele mai interesante curse ale sezonului. Nu numai că rivalitatea dintre Hamilton și Verstappen a atins un nivel maxim, dar acest eveniment este și ultimul înainte de o lună întreagă de concediere în acest sport. Pentru cei care doresc să urmărească, iată detaliile complete de vizionare în România:

  • Ce zi este GP Ungariei? Duminică, 1 august. Ca de obicei, etapa de calificare este cea de cu o zi înainte (31 iulie), iar runda de antrenament este cu o zi mai devreme (30 iulie).
  • La ce oră începe GP Ungariei? Luminos și devreme la 8:55 EST.
  • Pe ce canal este GP Ungariei în România?| ||779 TSN airs F1 races all season long. This one will be broadcast on TSN5 the day of. 

Se pare că acum ești la curent cu GP Ungariei. Dacă doriți să blocați un pariu – indiferent dacă este vorba de ceea ce v-am sfătuit sau nu – atunci puteți face acest lucru cu ușurință pe unul dintre site-urile de pariuri enumerate mai jos. Acestea sunt unele dintre cele mai bine cotate case de pariuri online din toată România.

Mai bine, dacă nu ai folosit niciodată casele de pariuri sportive până acum, există un stimulent suplimentar pentru a paria acolo — unbonus de înscriere cu bani mari. Ce înțelegem prin bani mari? Vorbimde la sute la mii de dolari în joc gratuit.

Este un bănuț destul de mare și este o modalitate grozavă de a construi rapid un bankroll de pariuri, care merge mult în stabilirea succesului pe termen lung la pariuri. Jocul gratuit este deblocat imediat, care poate fi apoi pus în pariuri F1 sau în orice alt sport. Pentru a câștiga bonusul, faceți clic pe linkurile de mai jos pentru a începe. Finalizarea întregului proces durează doar câteva minute, astfel încât banii bonus ar putea fi ai tăi destul de repede.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive