Vezi toate site-urile de pariuri sportive
F1 2021 British Grand Prix Predictions

Predictii pentru Marele Premiu al Marii Britanii F1 2021

Toți ochii pe Lewis Hamilton la Marele Premiu al Marii Britanii! Pierde rapid teren în clasamentul piloților de F1 în fața lui Max Verstappen, dar acum se întoarce pe pista de acasă în încercarea de a salva sezonul. Poate el să facă asta? Citiți asta pentru a obține toate predicțiileF1 2021 pentru Marele Premiu al Marii Britanii!

Cote de pariuri pentru GP Britanic stivuite împotriva Hamilton

"Dăruire sus nu este niciodată o opțiune.”

Asta a postat Hamilton pe Instagram, după ce a terminat pe locul patru la cel mai recent GP al Austriei. Ridică mâna dacă ai avut un F1 all-timer care trebuie să te asigure că nu renunță doar la jumătatea sezonului 2021. Nici unul? Da, nu credeam, dar exact acolo suntem.

Hamilton a terminat pe locul patru, dar a fost la mai mult de 46 de secunde în spatele lui Verstappen, care a câștigat primul loc. Sunt trei victorii consecutive pentru olandez. Odată cu triumful din Austria,Verstappen este acum cu 32 de puncte în fața lui Hamilton în clasamentul piloților.

Cu acest rezultat, Hamilton începe să fie scris. dezactivat, de către fani șifactori de cote online deopotrivă. Îndreptându-se spre GP-ul Marii Britanii,Verstappen are un avans confortabil în ceea ce privește cotele de pariere, după cum se vede mai jos:

DriverPowerPlaySports Interaction
Max Verstappen1,721,72
Lewis Hamilton2,62,6
Valterri Bottas1212
Sergio Perez1212
Lando Norris5134

Istoria Marelui Premiu al Marii Britanii

Parori, aveți nevoie de un motiv pentru a nu anula încă Hamilton? Ce zici de acesta: niciun șofer din istoriaFormula 1 a câștigat acest eveniment viitor de mai multe ori decât Hamilton.De șapte ori Hamilton a câștigat GPul Marii Britanii — într-un fel evenimentul său „acasă”, inclusiv șase din ultimii șapte ani.

Desigur, așa cum a devenit o normă, nu poți vorbi despre Hamilton fără să-l menționezi și pe Verstappen. De fapt, a mai câștigat pe această pistă, dar nu în timp ce este GP-ul Marii Britanii. Vezi tu, Circuitul Silverstone a avut de fapt două evenimente diferite de F1 în 2020.

Unul a fost GP-ul Marii Britanii, în care Hamilton l-a învins pe Verstappen cu cinci secunde pentru a lua steagul. Dar în weekendul imediat după aceea, au alergat și Marele Premiu al 70-a aniversare la Silverstone.În revanșa, Verstappen l-a devansat pe Hamilton cu 11 secunde pentru a obține victoria totală.

Anul acesta, Silverstone va organiza doar GP-ul Marii Britanii (fără weekenduri consecutive ca acum un an). Evenimentul a fost un eveniment anual în sezonul de curse de F1 din 1948. Și în acea perioadă de peste 70 de ani, niciun pilot nu a egalat succesul lui Hamilton aici, ceea ce spune ceva!

| ||705

Marele Premiu al Marii Britanii 2021 Selectare de pariuri

Ați văzut cotele de pariuri, de obicei, toți banii sunt aparent pe Hamilton sau Verstappen pentru a câștiga la Silverstone — pentru că trebuie să se țină seama că doar un alt concurent din acest an (Sergio Perez la Marele Premiu al Azerbaidjanului) a câștigat un eveniment în afară de cei doi piloți menționați mai sus. Deci cine va fi?

Să ne spună nebuni, darne place ca Hamilton să câștige și să facem lucrurile din nou interesante. Există doar un aer de disperare cu el și cu restul echipei Mercedes. Și după cum se spune, „vremurile disperate necesită măsuri disperate.”

Da,știm că Verstappen are mașina mai bună cu o milă. Da, știm că Mercedes a spus că îmbunătățirile mașinii sale pentru restul anului 2021 vor fi minime, deoarece au ochii îndreptați spre 2022. Dar, în ciuda acestui fapt, îl alegem pe Hamilton pentru a marca „supărarea” - da, am ajuns la punctul în sezonul nebun în care este considerat o supărare dacă Hamilton câștigă o cursă.

El cunoaște această piesă mai bine decât oricine altcineva. De asemenea, are nevoie de această victorie mai mult decât de restul terenului. Acea combinație, plus reputația lui îndelungată de a ajunge la clutch, ne oferă încrederea în pariuri pentru a arunca banii în calea lui. Bine pe el, Hamilton câștigă prima sa cursă de la Marele Premiu al Spaniei de la începutul lunii mai (ceea ce pare acum o eternitate în acest moment).

Lewis Hamilton Pentru a învinge BC Lions
2,6
Sports Interaction

Cum să urmărești 2021 British GP

Dacă aveți bani pentru cursă (ceea ce hai, ar trebui), atunci probabil că veți dori să urmăriți acțiunea în direct. Iată detaliile complete de vizionare TV:

  • Când este cursa? Duminică, 18 iulie
  • Unde este cursa? Circuitul Silverstone din Northamptonshire, Anglia
  • Pe ce canal este cursa? Dacă sunteți în România, TSN este locul de difuzare pentru toate evenimentele de F1
  • La ce oră este cursa? 10:05 am EST

Bine, se pare că sunteți cu toții prinși de Marele Premiu al Marii Britanii. Dacă doriți mai multeCote de pariuri F1, inclusiv elemente de recuzită și viitoare, cum ar fi cine va câștiga Campionatul Piloților, atunci puteți explora una dintre casele de pariuri de mai jos. Aceste case de pariuri specifice României sunt la fel de bune ca și în Marele Nord Alb!

Dar cel mai bine dintre toate aceste case de pariuri online sunt bonusurile pentru pariori they offer. Look at the table below to see what we're talking about — joc gratuit care poate ajunge la 2500$! Da, este adevărata afacere și poate fi a ta în câteva minute!

Bonusurile de înscriere precum cele enumerate sunt ușor de răscumpărat. Tot ceea ce este necesar din partea ta este să creezi un cont de jucător pe unul dintre site-uri, apoi să depui bani în contul tău nou creat. Asta e! Procesul în doi pași durează doar câteva minute pentru a se finaliza.

Odată ce bonusul este deblocat, jocul gratuit poate fi pariat din nou în casa de pariuri sportive, indiferent dacă este vorba de GP-ul Marii Britanii sau de un sport complet diferit. Pentru a începe, faceți clic pe unul dintre linkurile de mai jos. Ne puteți mulțumi oricum mai târziu!

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive