Vezi toate site-urile de pariuri sportive
eSports Majors Calendar: What’s On And What's Coming Up

Calendarul eSports Majors: Ce se întâmplă și ce urmează

Vin mai multe turnee eSports sus la sfârșitul verii și toamna. CS: GO's ESL Pro League are loc chiar acum, în timp ce Call of Duty's League Championship și Dota 2's The International nu sunt prea departe. Aflați când au loc aceste evenimente șicine este favorizat să câștige conform cotelor de pariuri online.

Ce urmează pentru turneele majore de eSports?

Turneele de eSports au loc pe tot parcursul anului, la fel ca alte evenimente sportive, cum ar fi tenisul sau golful. Și la fel ca acești doi, au turnee majore careatrage mai multă atenție și plăți mai mari. În prezent, există două turnee care au loc în această lună august, iar un altul mare are loc în octombrie .

Acesta este doar vârful aisbergului, deoarece se vor întâmpla mai multe pe drum.cele mai bune case de pariuri sportive online auliniile de pariuri pregătite pentru aceste evenimente, în timp ce aruncăm o privire la ceea ce se întâmplă și ce urmează să vină în curând.

CS: GO - ESL Pro League (16 august 2021)

Sezonulal 14-lea sezon al ESL Pro League,| ||666 the top CS: GO league in the world, is underway. We're currently at the Group Stage, the opening part of the tournament. You can find the outright betting odds for the group winners from Bet99.

G2 Esports Pentru a câștiga ESL Pro League
2,25
Sports Interaction

În faza grupelor, avem un singur format round-robin cu toate meciurile ca cel mai bun din 3 (Bo3). Echipa de pe primul loc avansează direct în sferturile de finală, în timp ce echipele de pe locul doi și trei trec în optimile de finală. Câștigătorii acestei etape avansează în sferturi.

Cotele auG2 Esports (2.25), Natus Vincere (1.61), șiGambit (1.61) ca favoriți pentru a câștiga grupele lor.Eroici, campionii în curs din Danemarca, sunt, de asemenea, favoriții pentru grupa lor, Grupa A. În această grupă se regăsește și colegii danezi,Astralis, care a câștigat al 12-lea sezon.

G2 Esports, echipa franceză, se află în grupa cea mai competitivă cuVirtus Pro (5,00), OG (5,50). ), șiComplexitate (5,50) toți concurează pentru al doilea și al treilea loc. Puteți considera că acesta este „Grupul morții”.

Natus Vincere și Gambit, ambele echipe rusești, au terminat ca secunde în sezonul 12 (UE) și, respectiv, 13. Campionii brazilieni ai sezonului 12 NAFuria ESports (10.00) este un defavorabil în grupul lui Gambit, în timp ce campioana sezonului 11 NATeam Liquid (6.00) este un alergător îndepărtat -spre cote.

Call of Duty League Championship 2021 (19 august 2021)

Liga Championship esteporțiunea de playoff a ligii Call of Duty operată de Activision. Aceasta va decideCampionii mondiali ai sezonuluiBlack Ops Cold War. În prezent,Bodog a deschis cote directe asupra cine va deveni campioni.

Toronto Ultra Pentru a câștiga Call of Duty League Championship
3,55
Bet99

Acest lucru va fi decis dincele mai bune opt echipe din  Puncte CDL. Jocurile sunt cu dublă eliminare și Best of 5. Tipurile de joc și hărțile sunt următoarele:

  • Hardpoint: Apocalipsă, Checkmate, Garnizonă, Moscova, Raid|| |763
  • Control: Checkmate, Garrison, Raid
  • Căutare și Distruge: Express, Miami, Moscova, Raid, Standoff

Atlanta FaZe (1.91) este creta pentru a câștiga, deoarece ei conduc sezonul la puncte CDL și au fost pe locul doi în sezonul trecut.Toronto Ultra (3,55) este pe locul al doilea ca puncte și pe piața de pariuri definitive.Chicago OpTic (7.00) este o treime îndepărtată. Ei sunt al patrulea la puncte CDL.

Fiindcă primele două echipe, Atlanta și Toronto au câștigat deja renunțuri la runda 2. Echipele de pe locul trei până la locul șase se înfruntă în runda 1, câștigătoarele avansând în runda. 2. Perdanții se vor alătura grupului de învinși cu LA și Florida pentru un drum mult mai dificil către finală.

Dallas Empire (9.00) a câștigat turneul de anul trecut ca || |781successor to Team Envy, cea mai prolifică echipă. În general, organizația a câștigat două titluri și a terminat pe locul secund în alte trei turnee.Optic Gaming a fost al doilea cel mai prolific din turneu, câștigând un campionat în 2017 și trei clasamente în primele trei locuri.

Dota 2: The International 10 (7 octombrie 2021)

The International 10 încheieDota Pro Circuit și este cea de-a zecea ediție anuală aCel mai prestigios eveniment Dota. Formatul se bazează pe pe un sistem de puncte cu18 echipe calificate în total: 12 prin Circuitul Dota Pro și șase prin Calificările Regionale: câte una din fiecare regiune a lumii.

PSG.LGD Pentru a câștiga The International 10
4,50
Bodog

PSG. LGD (4,50) este ușor favorizat în mod total față deEvil Geniuses (5,50) șiSecretul echipei (5,50) . Alți concurenți includElephant (8.00) care s-au calificat prin China Qualifier,Vici Gaming (10.00),| ||830 and campioana de anul trecut, OG (10.00), care s-a calificat prin calificarea Europei de Vest.

Formatul rămâne același cu cele 18 echipe împărțite în două grupe de nouă. Primele patru echipe din fiecare grupă avansează în brațul superior în format Bo3. Următoarele patru echipe din fiecare grupă se califică pentru grupa inferioară într-un format similar Bo3. Câștigătorii avansează apoi pentru a-i înfrunta pe cei învinși din bracketul superior.

În cele din urmă, finala se decide întrecâștigătorii bracket-ului superior și inferior acesta din urmă trebuind să treacă prin trei paranteze suplimentare.

Găsiți mai multe ligi eSports în casele de pariuri sportive online

Puteți găsi mai multe linii de pariuri eSports din cele mai bune case de pariuri sportive online. Nu trebuie să fie turnee majore și absolute. Puteți găsi cele mai multe meciuri și puteți paria pe fiecare. Depinde doar de cartea pe care o folosești. Așa că citiți cărțile online de mai jos pentru a vedea care oferă cele mai multe piețe pentru ligile pe care le râvniți.

Putețisă vă înscrieți pentru mai multe huiduielik și să beneficiați debonusuri de depunere as well as the other promotions they offer.

    Vezi toate pariurile sportive Site-uri