Vezi toate site-urile de pariuri sportive
eSports Picks For December 20th-21st

Selectii eSports pentru 20-21 decembrie

Facem o treabă prineSports univers în timp ce vedem câtevaCSGO și DOTA meciuri de notă pe20 și 21 decembrie 2021| ||643. Who will come out on top?

A fost săptămâna Crăciunului și în toată casa, doar câteva hărți erau acolo, în timp ce echipele continuau să lupte pentru mai mulți dolari. Turneele eSports sunt deosebit de distractive în această perioadă a anului. Aici, laRomânia Sports Betting, aruncăm o privire la câteva dintre meciurile de luni și marți din această săptămână. Apoi, dăm focul nostru rapidpariuri. Rețineți că acestea sunt meciuri de circuit profesionist.

eSports Tabelul de cote pentru 20 și 21 decembrie

Este distractiv să faceți un mic tur aleSports peisaj înainte de sărbătoarea de Crăciun. Majoritatea jocurilor de grup și a acțiunilor din ligă se pauză după 21 sau 22 și nu revin până pe 3 ianuarie sau cam asa ceva. Hei, oamenii sunt oameni și chiar și acești tipi au nevoie de o pauză.

Iată cotele noastre prezentate pentru unele dintrecotele prezentate care au loc pe | ||668December 20th and 21st. Cote de pariuri sportive din România2021 Cote de pariuri eSports sunt unele dintre cele mai bune din domeniu, punct.

Meciuri eSports 20-21 decembrie2021PowerPlay
Isurus1,40
Ex-Ceara eSports|| |6832.70
Winstrike2,05
Gambit"170"|| |689
OG1,04
Coolguys8,00
Nemuritor1,27
4 Zoomeri3,25

În primul rând, ne oprim la un meci CSGO Gamers Club Liga.

CSGO Gamers Club Liga: Isurus versus Ex-Ceara eSports

Acest grup BCSGO Gamers Club Meci de Liga dintreIsurus și Ex-Ceara eSports ar trebui să fie una bună. Isurus are o experiență copleșitoare la acest nivel. Asta ar trebui să plătească dividende luni. Acestea sunt cele mai bune dintre cele trei meciuri pe hărți, așa cum sunt aproape toate bătăliile CSGO.

Isurus are un avantaj uriaș de 145 până la 10 meciuri jucate. Da. Ex-Ceara eSports este nou în special la acest nivel de competiție. Isurus tocmai a câștigat B-League La Liga Sezonul 4 Supercopa. Ei au urcat treptat pe scară de la un nivel la altul și acum urcă și prin clasele offline.

În timp ceIsurus este bine în top-10,Ex-Ceara este pe locul 100. Au câștigat cinci din ultimele șapte meciuri și șapte din zece în general. Experiența echipei Brazilian/Argentinei este prea mult pentru Ex-Ceara. Cu toate acestea, nu fi surprins dacă acest lucru merge pe cele trei hărți.

Isurus Pentru a învinge Ex-Ceara eSports
1,40
PowerPlay

Dota 2 Upper Chinese Bracket: Winstrike versus Gambit

Acest meciDota 2 Upper Chinese Bracket este un fel ciudat, deoarece ambele echipe nu sunt atât de bune în general în acest sezon.Gambit a câștigat doar 29% din meciurile lor anul acesta șiWinstrike este de cel puțin în jur de .500 anul acesta în meciurile lor. Vestea bună pentru Winstrike este că au jucat mai multe (76 meciuri la 42), așa că forma lor este mai bună.

Nici una dintre aceste echipe nu prezintă jucători care ar fi considerați nume cunoscute, dar este întotdeauna distractiv să vizionezi astfel de meciuri pentru că oricând poți învăța când vine vorba de eSports. În plus, cu atât de multe opțiuni de streaming și cu celecele mai bune site-uri de pariuri sportive, există întotdeauna opțiuni și modalități de a paria noi unghiuri.

Gambitul este chiar ușor favorit aici din cauza reputației sale din trecut, dar din nou șchiopătează spre linia de sosire în 2021. Winstrike din vară a câștigat aproape două treimi din meciurile lor. Asta ar trebui să conteze cel puțin pentru ceva. Profitând de șanse cât se poate, este numele jocului aici. Nu privi un cal cadou în gură. Luați ceea ce este dat. Alegerea noastră este Winstrike într-o supărare foarte ușoară.

Winstrike Pentru a învinge Gambit
2,05
PowerPlay

Dota 2 Upper Chinese Bracket: OG versus Coolguys

Următorul meci poate fi cea mai ușoară alegere pe tot parcursul săptămânii înDota 2.OG vine ca favorite copleșitoare față deCoolguys și există motive ample de ce. OG este singura echipă care a câștigat de două ori campionatele mondiale Dota 2. De asemenea, sunt dispuși să se refacă atunci când majoritatea echipelor nu ar face acest lucru. I-a costat la începutul ligii împotriva lui Liquid, dar a revenit de atunci.

Au pierdut în sferturile de finală The International anul acesta, dar au fost într-o formă mai bună în restul drumului. Coolguys este o echipă prea lipsită de experiență pentru a se confrunta cu această echipă tânără și puternică. Deși OG poate să nu fie încă la nivelul de care au nevoie, au cei doi tineri de 16 ani care pot șterge o hartă dintr-o dată.

Acesta are puțină gândire. Trebuie doar să luați OG pentru a trece la 3-1 în acest paranteză Dota 2, cu două hărți peste Coolguys.

OG Pentru a-l învinge pe Coolguys
1,04
PowerPlay

Dota 2 UCB: Undying versus 4 Zoomeri

Din nou această finalăDota 2 meci înainte de caracteristicile vacanței de CrăciunNemuritoare versus 4 Zoomeri . Până acum, Undying a lucrat în cea mai mare parte rapid cu hărțile lor în cele trei meciuri. Sunt neînvinși și nu au pierdut nicio hartă până acum. În ceea ce privește 4 Zoomeri, ei au câștigat două dintre cele trei meciuri ale lor și aproape au pierdut cu Black N Yellow. Sincer, probabil că ar fi trebuit să piardă acolo.

Undying este echipa mai echilibrată dintre cele două. Când amândoi s-au confruntat cu Black N Yellow, marea diferență a fost modul în care Undying a dominat. Uciderile au fost 31-13, iar XP-urile nu erau nici măcar aproape. Timado a condus drumul cu 13 ucideri și a condus Undying acest turneu. Așteptați-vă la același lucru marți, deoarece Undying o face din nou, 4 pentru 4 până acum, cu o victorie peste 4 Zoomeri.

Undying Pentru a învinge 4 Zoomeri
1.27
PowerPlay

Reține întotdeauna că pariorii pot accesa cele mai multeoferte generoase de bonusuri de pariuri online pe site-uri precum | ||849PowerPlay oricând.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive