Bonus
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 Blast Premier World Final Opening Betting Picks

Pariuri de deschidere a finalei mondiale Blast Premier 2021

Opt echipe se luptă în Blast Premier World Final 2021, cu meciurile de deschidere care încep pe 14 decembrie 2021. Un campion este încoronat pe 19 decembrie.

Cu puțin înainte de Crăciun, continuă Counter-ul -Seria Strike GO Blast Premier. Această finală mondială începe în perioada 14 decembrie - 19 decembrie. Opt echipe participă la acest turneu, dar ne concentrăm pe primele jocuri de acțiune, astfel încât pariorii să poată participa la pariurile timpurii. Iată o altă previzualizare rapidă a pariurilor sportive.

Finala mondială Blast Premier și alegerile de deschidere pentru pariuri

  • Data de începere:  14 decembrie 2021
  • Data de încheiere: 19 decembrie 2021
  • Total echipe:  8 echipe
  • Locație:  Copenhaga, Danemarca
  • Fondul de premii: 1.000.000 USD
  • Nivel:  S- Tier

Pur și simplu, scopul nostru este să facem doar o previzualizare a meciurilor de deschidere pentru a pregăti unul pentru acțiunea finală din weekendul următor.

Previzualizarea meciurilor din runda de deschidere Blast World

Cele mai de top site-urile de pariuri oferă cote foarte bune pentru sporturi. Acest turneu de nivel inferior prezintă multe din aceleași aspecte ca și finala anterioară de toamnă din noiembrie. Spre deosebire de turneele de nivel superior, toate meciurile vor fi cele mai bune dintre trei sau Bo3. În primul rând, să aruncăm o privire la câteva dintre numerele rundei mondiale de deschidere BLAST. Acestea vor arăta care favoriți sunt din nou țintele ușoare și sunt în cea mai bună formă. Poate însemna mai puțini dolari, dar mai siguri, totuși.

Meciurile de deschidere Blast Premier World 2021Sports Interaction
G2 Esports1,33
Ninja în pijama3,25
Gambit1,57
Eroic2,25
Natus Vincere| ||6901.10
Team Liquid6,50
Team Vitality1,44
Astralis| ||6962.62

Cel mai bun lucru cu eSports este că nimeni nu poate lua niciodată elementul uman de bun. Mai ales cu acest turneu cu mize mai mari de s-tier, există pariuri care pot fi îndepărtate cu ușurință. În această rundă de deschidere a acțiunii, nu vă fie teamă să alegeți unul sau doi defavorizați. Oricum, haideți să intrăm în asta repede pentru a ieși mai repede cu niște bani.

Meciul exploziv 1: Natus Vincere versus Team Liquid

Nu există nimic ca o minge moale aruncată înăuntru || |704Blast Match 1. Lucrul bun despre eliminarea dublă devreme este că se poate ajunge înapoi la finalul alambicului. Cu excepția unui lucru extrem de neprevăzut, probabil că va fiTeam Liquid încercând să se întoarcă.

Natus Vincere prezintă aproape aceeași listă pe care o avea acum câteva săptămâni. Nu doar au câștigat finala de toamnă, ci au zdrobit-o pentru a o prezenta într-un mod frumos. Există o ridă interesantă, deoarece „Nitro” a revenit. A dat pe cauțiune pentru Valorant doar pentru a se întoarce acum. Team Liquid poate dura ceva timp pentru ca chimia să se întoarcă. Asta s-ar putea să nu se întâmple nici în acest turneu.

Pur și simplu Natus Vincere este doar una dintre acele echipe aflate într-un rol imens în acest moment. Cu s1mple în frunte, în calitate de asasin, îi va fi dificil pentru Team Liquid să ia avantajul cel puțin în primul cel mai bun dintre trei meciuri. Natus este 5 pentru 5 anul acesta cu s1mple pe listă. El este unul dintre cei mai buni din acest nivel pentru capacitatea sa de a-și conduce echipa la fel de mult ca orice altceva. Nu vă așteptați să piardă aici. Poate fi aproape totuși.

Natus Vincere îl câștigă pe acesta în două jocuri strânse, deoarece rețin Team Liquid în acest meci de deschidere.

Natus Vincere Pentru învinge Team Liquid
1,10
Sports Interaction

Blast Match 2: Gambit versus eroic

În timp ce Heroic se clătina uneori pe marginea nivelului S în ultima vreme,Gambit caută să-și facă un nume rapid. AcestBlast Match 2 ar putea merge cu ușurință la distanță, deoarece ambele echipe luptă pentru dominația timpurie și pentru a evita brațul inferior. Gambit a avut rezultate bune în turneele de primăvară, așa că va fi interesant de văzut cum arată înapoi în S-Tier.

Gambitul condus de ruși are chimia de partea lor și un lider bun care poate trece în ambreiaj. Acum, Heroic a arătat niște rezultate frumoase, dar ultimul lor turneu a fost doar mediocru. Au trecut de la numărul 1 în noiembrie anul trecut la numărul 6 acum. Este o scădere semnificativă.

Din nou, așteptările este ca această înclinare să fie una apropiată, darGambitul condus de Rusia s-ar putea dovedi a fi cea mai mare provocare pentru Natus Vincere . Clasamentul lor pe locul 2 nu este o întâmplare în acest sezon.

Gambit îl câștigă pe acesta în trei jocuri destul de strânse, în timp ce se ferește de Heroic. Luați cota de 1,57.

Gambit Pentru a învinge Heroic
1,57
Sports Interaction

Meciul exploziv 3: Vitalitatea echipei versus Astralis

Versiunea rapidă a acesteia este căTeam Vitality ar trebui să aibă un timp provocator, dar să învingă Astralis încă o dată. Așa au mers oricum primele două meciuri. Au mers pe toate cele trei hărți. Deși Astralis și-a consolidat lista. lunetistul lor este într-o criză de încredere. Asta nu este niciodată bine. Vitality este o altă echipă care ar putea provoca să-l învingă pe Natus. Cu toate acestea, trebuie să treacă de Astralis care are doi trăgători foarte buni. Asta poate fi periculos.

K0nfig va juca mult mai bine și nu vă gândiți prea mult la rezultatul IEM de iarnă. Acesta este singurul moment în care cred că cel defavorizat poate prinde puțin somnul favorit.

Astralis primește o măsură de răzbunare. Ei sunt alegerea noastră la 2.62.

Astralis Pentru a învinge Team Vitality
2.62
Sports Interaction

Blast Match 4: G2 Esports vs Ninjas In Pyjamas

Versiunea și mai rapidă este că G2 ar trebui să aibă puține probleme în a-i apăra pe Ninja. Chiar dacă meciurile sunt apropiate, așteptarea este ca G2 Esports să fie interesant. La urma urmei, aici a semnat Money. Există puține motive să ne așteptăm ca acest lucru să meargă la distanță.

G2Esports primește una dintre acele îmbunătățiri bune de luptă, dar câștigă în două hărți peste Ninja. Luați cota de 1,33.

G2 Esports Pentru a învinge Ninjas
1,33
Sports Interaction

Cel mai bun Online SportsBook To Bet Esports

Găsiți cele mai bune casete de pariuri sportive online pentru a paria pe finalele Blast World 2021, precum și pe zeci de alte turnee de esports de calitate. . De asemenea, consultațicele mai recente numere Esports de pe Sports Interaction pentru meciurile viitoare mai populare.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive