Bet365 News: Noua înțelegere cu Spotlight Sports Group
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Can Someone Stop Dubawi Legend Winning the 2021 Breeders' Cup Juvenile Turf?

Poate cineva să oprească Legenda Dubawi să câștige gazonul juvenil al Breeders' Cup 2021?

Să aruncăm o privire la2021 Breeders' Cup Juvenile Turf pariuri.

Vineri, 5 noiembrie la Del Mar esteVineri stele viitoare! Și cei mai buni cai de gazon de doi ani din întreaga lume se vor întâlni înBreeders’ Cup Juvenile Turf (G1). Cursa de o milă pe gazon valorează1 milion de dolari și este întotdeauna o cursă de pariuri interesantă, cu un teren mare și cai în îmbunătățire!

The | ||658Breeders’ Cup Juvenile Turf este deosebit de interesant pentru pariorii din România, deoarece una dintre cele mai bune pregătiri, Win and You're In Summer Stakes (G1), a avut loc mai devreme la Woodbine Racetrack toamna asta. Cursa a fost câștigată de Albahr, care a venit din Europa pentru antrenorul Charlie Appleby. Din acea victorie Woodbine, el va fi unul dintre cei mai importanți concurenți la Cupa Crescătorilor!

Parierea online la Cupa Crescătorilor Juvenile Turf

Dacă nu poți participa la Cupa Crescătorilor în persoană, poti face totusi un profit mare pariind cursa. La urma urmei, poțimiria online pe cursele de cai în România! Pariurile online înseamnă că puteți obține cele mai bune cote, precum și bonusuri grozave pentru jucători, de pe orice dispozitiv conectat la internet, cum ar fi un smartphone, o tabletă sau un computer.

Asigurați-vă cămaximizați șansele tale de un profit mare prin alegerea casei de pariuri sportive online potrivite pentru pariul tău. Poate părea dificil să faci această alegere, deoarece există atât de multe opțiuni. Noi putem ajuta. Recenziile noastre de pariuri sportive online vă vor ajuta să găsiți un site cu opțiuni de depunere și de încasare de încredere, cote reale Vegas și bonusuri grozave pentru pariarea Breeders' Cup!

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive|| |1139

  2021 Breeders' Cup Juvenile Turf Odds And Information

  Acum că ai făcut cunoștință cu cele mai bune case de pariuri sportive online din România și ți-ai făcut conturi la oricare dintre ele care se potrivesc stilului tău de pariere, este timpul să faci cunoștință cu terenul pentru ediția 2021 a Breeders' Cup Juvenile Turf.

  Cai Juvenili Turf Cupa Crescătorilor

  Acesta esteterenul oficial pentru Juvenile Turf Cupa Crescătorilor 2021 inclusiv posturile , antrenori, jochei și linii de dimineață:

  1. Jocuri moderne (Charles Appleby/William Buick) - 5/1
  2. Albahr (Charles Appleby/Frankie Dettori) - 6/1|| |1154
  3. Dakota Gold (Danny Gargan/Luis Saez) - 8/1
  4. Tiz the Bomb (Kenneth McPeek/Brian Hernandez, Jr.) - 8/1
  5. Slipstream (Christophe Clement/Joel Rosario) - 1/12
  6. Mackinnon (Doug O'Neill/Juan Hernandez) - 1/8
  7. Marele Max (Michael Bell/John Velazquez) - 20 /1
  8. Glounthaune (Aidan O'Brien/Ryan Moore) - 12/1
  9. Baza furată (Michael Maker/Umberto Rispoli) - 20/1
  10. Companie de portofoliu (Chad Brown/Fl avien Prat) - 6/1
  11. Strada Grafton (Mark Casse/Tyler Gaffalione) - 15/1
  12. Credibilitate (Mark Casse/Mike Smith) - 30/1
  13. Moneda (Mark Casse/Florent Geroux) - 15/1
  14. Legenda Dubai (Hugo Palmer/James Doyle) - 4/1
  15. Gata de toartă (Brad Cox/Irad) Ortiz) - 20/1 - DE ASEMENEA ELIGIBIL
  16. Detroit City (Jack Sisterson/Jose Lezcano) - 30/1 - DE ASEMENEA

  Rețineți că Ready to Purrform și Detroit City vor trage numai în teren, în această ordine, dacă adversarii se zgârie.

  Rețineți că linia de dimineață este doar cea mai bună estimare a pistei cu privire la cotele în ziua cursei.Parierea cursei online este mai bine decât să aștepți să pariezi pe pistă deoarece poți să-ți blochezi cotele atunci când pariezi. În acest fel, dacă cote la calul pe care-l place să-l coborâți se apropie de ziua cursei, puteți fi încrezător știind că ați blocat deja cele mai bune cote.

  Acestea sunt cotele Breeders' Cup Juvenile Turf la conducerea României. case de pariuri sportive:

  BodogSports InteractionBet99
  Dubawi Legend5,00TBATBA
  Jocuri moderne6.00TBATBA
  Albahr7,00TBATBA
  Mackinnon7,00TBATBA
  Companie de portofoliu7,00| ||1214TBATBA
  Dakota Gold9,00TBATBA|| |1222

  Free Breeders' Cup Juvenile Turf Picks

  Următorul pas este de a obține handicap! Să facem cunoștință cucei mai buni cai din Turf Juvenile Breeders' Cup 2021.

  Preferații juvenili de gazon al Cupei Crescătorilor

  #14 Legenda Dubawi este probabil favoritul. Venind pe locul doi în Dewhurst Stakes (G1), el este clasa de teren. Desenează greu, totuși, în exteriorul îndepărtat. Este, de asemenea, prima dată la o milă, dar este crescut bine pentru a se întinde. Are, de asemenea, viteza tactică de a rezolva o călătorie din acest tip de egalitate.

  Charlie Appleby are o pereche în cursă și amândoi au atras blocaje dure.#1 Jocuri moderne este cea mai atrăgătoare dintre cele două. În ciuda remiței pe șine într-un teren mare, el a câștigat trei din ultimele sale patru, terenul ar trebui să se potrivească și este crescut frumos pentru a se întinde. Deși#2 Albahr este un câștigător România G1 la o milă, postarea este o îngrijorare serioasă pentru un astfel de cal șubrede.

  #10 Portofoliu Compania va lua bani, deoarece este antrenat de Chad Brown și va fi călărit de Flavien Prat, un călăreț de top pe coasta de vest. El poate alerga la acei bani. El are viteza tactică pentru această poartă relativ exterioară și toate cele trei curse ale sale anterioare au venit pe un traseu. Deși trebuie să întoarcă situația în privința Monedei, Coinage nu va primi un avantaj atât de ușor de data aceasta.

  Concurenți Juvenili Turf Cupa altor Breeders'

  Cel mai intrigant cal din cursă este#4 Tiz the Bomb pentru antrenorul fierbinte Ken McPeek. Este suficient de tactic pentru a face o călătorie de oriunde, chiar și de această poartă relativ interioară. Deși are nevoie de cel mai bun punctaj din carieră pentru a câștiga, s-a dovedit că se ocupă de câmpuri mari și ar trebui să poată face o călătorie bună și să facă un pas înainte pentru un hambar care continuă să apară.

  #3 Dakota Gold va dispărea oarecum de cele două victorii ale sale, inclusiv de o victorie mare în Nownownow de la Monmouth Park pe 26 septembrie. Cu toate acestea, există motive pentru a fi sceptic. Poarta relativ interioară este un dezavantaj, iar antrenorul Danny Gargan pare să aibă performanțe slabe în compania cu mize gradate.

  Breeders’ Cup Juvenile Turf Longshot

  #5 Slipstream a câștigat ultimele două curse pe iarbă și a făcut acest lucru cu două stiluri diferite de alergare. El poate câștiga în fața frontului sau poate să se ralieze din afara ritmului și are o versatilitate excelentă atunci când se confruntă cu un teren mare ca acesta. Deși este prima sa cursă în două rânduri, antrenorul Christophe Clement este excelent cu routere pentru prima dată, iar Slipstream are pedigree-ul pentru a se întinde.

  Breeders' Cup Juvenile Turf Expert Pics

  Acum că știi unde șicum să pariezi cursa online, iată cele mai bunecele mai bune pariuri pentru gazonul juvenil al Cupei Crescătorilor 2021 de duminică:

  • 20 USD pentru a câștiga - #4 Tiz the Bomb
  • Cutie exacta de 1 USD -  #4 Tiz the Bomb, #10 Portfolio Company, #14 Dubawi Legend
  • Cutie trifectă de 0,50 USD - #4 Tiz the Bomb, #5 Slipstream, #10 Portfolio Company, #14 Dubawi Legend
  • Cutie superfectă de 0,20 USD - Jocuri moderne #1, #4 Tiz the Bomb, # 5 Slipstream, #10 Portfolio Company, #14 Dubawi Legend