Bonus
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Best Bets to Win the 2021 ATP Paris Masters

Cele mai bune pariuri pentru a câștiga ATP Paris Masters 2021

Cei mai buni jucători masculini din lume călătorie în Franța pentru ATP Paris Masters 2021. Servimpredicții de pariuri privind câștigătorul al turneului ATP 1000 aici!

Mulți dintre cei mai buni jucători din lume sunt gata să concureze la Paris – pentru ultimul turneu semnificativ dinainte de Finalele Turului ATP din 2021. Cu cel mai bun grup de jucători de la US Open din 2021 – există câtevacele mai bune pariuri pentru a câștiga ATP Paris Masters 2021, pe care le acoperim în previzualizarea pariurilor.|| |655

To Win 2021 ATP Paris MastersSports Interaction
Novak DjokovicTBD
Daniil MedvedevTBD
Stefanos TsitsipasTBD
Alexander ZverevTBD
Andrey RublevTBD
Matteo BerrettiniTBD
Casper RuudTBD
Felix Auger-AliassimeTBD| ||677

Odds will be available from the cele mai bune site-uri de pariuri pe tenis după încheierea calificărilor duminică după-amiază.  

Novak Djokovic merge pentru al șaselea titlu la Masters de la Paris

Nu am văzut prea multe despre Novak Djokovic în ultimele luni – deoarece de 20 de ori campion de Grand Slam a jucat doar în două evenimente de la sfarsitul lui iunie. Cu toate acestea, se pare căse odihnește suficient după pierderea lui în fața lui Daniil Medvedev la2021 US Open și este gata să concureze.

Niciun jucător din istoria ATP Paris Masters nu este mai bun la eveniment decât Novak Djokovic.Djokovic deține aproape toate recordurile imaginabile la turneu – inclusiv titluri (cinci), apariții în finale (șase), finale consecutive (2013 până în 2015), titluri consecutive (2013 până la 2015), victorii (45) și victorii consecutive (17).

Djokovic’s dominance at the tournament is evident. It also feels he is datorită câștigării unui eveniment. Djokovic a câștigat patru din șapte evenimente din februarie până în iunie – cu cele trei înfrângeri toate pe zgură. De la Wimbledon, el nu a câștigat în două turnee. Mergeți cu un Djokovic înfometat pentru a câștiga evenimentul, care l-ar câștiga și pe locul numărului în clasamentul ATP pentru 2021.

Novak Djokovic Pentru a câștiga ATP Paris Masters 2021|| |733
TBD
Sports Interaction

România Felix Auger-Aliassime pleacă pentru titlul de simplu după ce a câștigat la dublu în 2020

În timp ce rezultatele Felix Auger-Aliassime la turneul de simplu anul trecut – au fost un dezastru (a pierdut în primul tur) – tânăra România a reușit să salveze ceva la față. Auger-Aliassime cu partenerul Hubert Hurkacz a continuat să obținăvictoria la turneul de dublu masculin din 2020.

De la turneu, Auger-Aliassime s-a îmbunătățit. Area urcat în clasamentul de la nr. 21 la nr. 12 în lume și a ajuns în finala la Stuttgart – unde a pierdut în fața aceluiași tip care l-a eliminat de la Paris Master Marin Cilic 2020.

A sacea mai bună performanță din acest an a venit pe terenul greu – când a avansat la finala US Open 2021. El l-a jucat greu pe Daniil Medvedev, căzând în fața campionului evenimentului cu 6-4, 7-5, 6-2. Nu știm încă remiza – dar se pare că dacă îl poate evita pe Marin Cilic, Felix Auger-Aliassime are o șansă grozavă de a câștiga la Paris.

Felix Auger-Aliassime Pentru Câștigă ATP Paris Masters 2021
TBD
Sports Interaction

Karen Khachanov este cea mai bună underdog pentru a paria pentru a câștiga Paris Masters 2021

If you are căuți un underdog pentru a paria la Paris Masters 2021 – Karen Khachanov este cel mai bun pariu. Lumea nr. 29 are o istorie interesantă în patru apariții la Paris Masters. În trei apariții la Paris – Khachanov a pierdut în primul tur. Cu toate acestea, cealaltă apariție a fost destul de spectaculoasă.

Karen Khachanova câștigat turneul Masters de la Paris 2018. Pentru a obține victoria, a trebuit să treacă printr-o mănușă de jucători de tenis talentați și de rang înalt. Pentru a ajunge în finală, Khachanov a învins numărul opt mondial John Isner, numărul patru mondial Alexander Zverev și numărul șase mondial Dominic Thiem.

În finală,Khachanov a obținut cea mai mare victorie al carierei sale – învingând numărul doi mondial pe Novak Djokovic cu 7-5, 6-4. Nu suntem siguri care vor fi cele mai bune cote de pariuri sportive la tenis din România pentru Khachanov care se îndreaptă spre turneu. Simțim totuși că va fi unul dintre cei mai defavorizați – și credem că acesta este momentul în care reaprinde o parte din magia care l-a făcut campion în 2018.

Karen Khachanov Pentru a câștiga ATP Paris Masters 2021
TBD
Sports Interaction

2021 ATP Detalii turneul Paris Masters

  • Data de începere: 1 noiembrie 2021 (calificări 30-31 octombrie)
  • Data de încheiere: 7 noiembrie 2021
  • Locație: AccorHotels Arena la Paris, Franța
  • Camp total: 56 de jucători în turneu (28 de jucători care concurează în calificări)
  • Punt total: De stabilit (6,08 milioane USD în 2019)
  • Puncte pentru câștigător: 1000

Cele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria la ATP Paris Masters

Găsițicele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria la ATP Paris Masters 2021 de mai jos. Utilizatorii noi care se alătură prin linkurile de mai jos sunt eligibili pentru unbonus exclusiv de bun venit – pe care îl puteți folosi pentru a paria pe futures, meciuri și recuzită la Masters ATP Paris 2021.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive