300$
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Election Betting Futures and Predictions 2022

Viituri și predicții pentru pariuri electorale 2022

Cine va câștiga viitoarele alegeri pentru guvernatorul Virginiei și Noii Jersey? Este Manny Pacquaio cel mai bun pariu pentru a câștiga președinția din Filipine? Toate acestea și multe altele înpredicțiile noastre privind pariurile electorale.

Pentrupredicțiile noastre de pariuri în politică this week, we are focusing on some international elections – with one upcoming România election rounding out our betting picks.

Mici favoriți ai democraților pentru a câștiga alegerile guvernamentale din Virginia

Pentru a câștiga Virginia Alegeri GubrenatorialeBetway
TerryMcAuliffe1,36
Glenn Youngkin3,00

The alegerea tuturor din Statele Unite va urmări cel mai aproape în noiembrie este alegerile guvernamentale din statul Virginia. S-au discutat multe în conducerea acestor alegeri – deoarece rezultatele ar putea fi predictive pentru cursele mai mari pentru Casa și Senat în 2022.

Sondajele pentru guvernatorul Virginiei la sfârșitul lunii octombrie auDemocrat Terry McAuliffe about 1.5 points ahead of Republican Glenn Youngkin. Acest avantaj a scăzut de la 6,6 puncte la sfârșitul lunii august.cote politice de pe cele mai bune site-uriîncă le place ca democratul să câștige alegerile.

Rezultatele votului timpuriu sunt în favoarea lui McAuliffe. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că republicanii sunt în afara cursei. Probabil că vor veni în sprijin în ziua alegerilor – ceea ce va reduce liderul și va face din aceasta o cursă strânsă. Încă credem că democrații primesc suficient sprijin pentru a câștiga alegerile. Deși, orice lucru prea aproape va duce probabil la renumărări și acuzații de fraudă a alegătorilor.

Terry McAuliffe Următorul guvernator al Virginiei
1,36
Betway

Democrații se așteaptă la o mare victorie la alegerile guvernamentale din New Jersey

Pentru a câștiga alegerile pentru guvernatorul din New JerseyBetway
Phil Murphy1.05
Jack Ciattarelli8,50

Cursa pentru guvernator din New Jersey nu este nici pe departe la fel de apropiată sau de interesantă ca cursa din Virginia. Phil Murphy deține un avans de două cifre față de Jack Ciattarelli – deșiplumbul a scăzut de la 16 puncte la 11 puncte pentru democrații cu mai puțin de o săptămână de campanie.

Spre deosebire de alegerile prezidențiale – în care New Jersey a votat pentru un democrat de fiecare dată din 1992 – alegerea guvernatorului este mult mai mult înainte și înapoi. Cu toate acestea,nu pare să existe suficientă atracție sau impuls în spatele lui Ciattarelli pentru a avea vreo șansă de a reduce diferența.

Phil Murphy Următorul guvernator al New Jersey
1,05
Betway

Va câștiga Manny Pacquiao Președinția Filipinelor?

Pentru a câștiga 2022 Alegerile prezidențiale din FilipineBodog
Bongbong Marcos2,50
Manny Pacquiao3,50
Isko Moreno7,50
Sara Duterte7,50
Leni Robredo13,00
 

More candidates are available to bet at Bodog

The Filipinele sunt pregătite pentru alegeri prezidențiale în 2022 – și întrucât Filipine permite președinților să servească doar un mandat, în curând vor avea un nou președinte. Un potențial candidat pentru acest rol este legenda boxului Manny Pacquiao.

Pacquiao are experiență în politică. A fostmembru al Camerei Reprezentanților din Filipine din 2010 până în 2016. A urmat-o cu un loc în Senat, pe care îl deține în continuare (deși este remarcat pentru că a avut cea mai proastă prezență a oricărui membru).

Cel mai important lucru de luat în considerare pentru Manny Pacquiao și șansele sale de câștig suntdeteriorarea relației sale cu actualul președinte Roberto Duterte. Odată aliat, Pacquaio a fost un oponent vocal al lui Duterte și al manipulării sale asupra Chinei și a revendicărilor acesteia la Marea Chinei de Sud.

Duterte – în timp ce nu era eligibil pentru a candida din nou, areinteresul exprimat pentru Vicepreședinție. Deși este o figură controversată în întreaga lume, el rămâne popular în Filipine și oricine îl sprijină ar putea câștiga un avantaj semnificativ la viitoarele alegeri.

Mai rămânetimp pentru ei să-și repare. legături și dacă reușesc, nu există o pereche mai mare posibilă înainte de alegeri. Cotele de pariuri politice pe cursă sunt mari chiar acum pe Pacquaio – și probabil că se vor apropia în favoarea lui mai aproape de alegeri, așa că vă recomandăm să pariați pe Pacquaio în curând.

Manny Pacquiao Următorul președinte al Filipinelor
1,36
Bodog

Doug Ford și conservatorii progresiste dețin o mică conducere în alegerile din Ontario din 2022

Pentru Câștigă următoarele alegeri din OntarioBodog
Preogresiv ConservatorTBA
LiberalTBA
NDPTBA
VerdeTBA
AlteleTBA
 

The următoarele alegeri majore programate în România sunt alegerile provinciale din Ontario – programate pentru iunie 2022. Sondajele timpurii indică progresiste-conservatorii să câștige din nou alegerile, deși există o probabilitate rezonabilă , își pierd majoritatea.

Recăpătarea puterii PC depinde de modul în care opinia publicului despre Doug Ford se mișcă în următoarele câteva luni. Ford a avut unele schimbări mari în ratingul de aprobare –scăzând cu până la 26% și crescând până la 62%. Se confruntă cu două provocări dacă dorește să rămână la putere – | ||872the state of Ontario și Pandemia până în primăvara viitoare și cum se descurcă liberalii cu Steven Del Duca.

The Liberalii și-au postat cele mai proaste rezultate vreodată la ultimele alegeri – câștigând doar șapte locuri și eșuând să dețină conducerea sau opoziția pentru prima dată în 45 de ani. Oamenii erau supărați pe liberali din mai multe motive și doreau o schimbare.

Partidul a făcut o revizuire în ultimii câțiva ani – dar nu se simte că au destui în spate înainte de 2022.Cele mai multe câștiguri în popularitate provin din regiunile câștigate de NDP. Dacă ambele partide se luptă pentru aceleași locuri – în timp ce PC-ul deține un apel puternic în regiunile rurale (și câteva părți ale GTA), PC-ul va repeta ca lideri.

Progresiv Conservator Pentru a câștiga următoarele alegeri din Ontario
TBD
Bodog

Ce mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe politică

Găsițicele mai bune case de pariuri sportive onlinepentru a paria mai jos pe politică. Utilizatorii noi care se alătură prin linkurile de mai jos potprimiți un bonus de bun venit pe care îl puteți folosi pentru a paria pe politică, precum și pe sport, divertisment și alte piețe de pariuri.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive