@MenardsRacing
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Daytona 500 Picks And Predictions

Selectări și predicții pentru Daytona 500

Pentru a obține lucruri sub pentru2021 NASCAR sezon, ne îndreptăm spre Florida pentruDaytona 500 în acest weekend. Ca întotdeauna,Cote de pariuri NASCAR oferă o gamă largă de piețe și cote foarte competitive pentru toțifurnizorii de pariuri sportive de top.

Evenimentul atrage întotdeauna un public internațional. Acum suntem la cea de-a 63-a ediție anuală Daytona 500, cu 44 de mașini cu șansa de a câștiga cursa. EsteDenny Hamlin care începe ca favorit înCote la pariuri NASCAR.

În timp ce Hamlin arată în pole position în ochii cotelor, ca întotdeauna în acest sport, ar putea merge în orice fel. Hamlin este urmat de un număr de piloți de top, care cu siguranță își vor pune ochii pe un titlu de campionat în 2021.

Prin acest articol vom evalua șansele și vom face unelelibere. alegeri pentru câștigător - ca întotdeauna, echipa de aici se concentrează pe furnizarea unei game de cote și perspective de sport cu motor, chiar și pentru F1 șiMotoGP .

Chase Elliot va câștiga (10.00)

Chase Elliot a fost câștigătorul Campionatului NASCAR 2020 și conducea cu adevărată agresivitate sezonul trecut. Cu toate acestea, când vine vorba de Daytona, statisticile lui nu arată atât de grozav.

A terminat pe locul 30 sau cel mai rău în jumătatea celor 10 starturi ale lui Daytona. În ultimii ani, domnia Campionul NASCAR a terminat pe locurile 37, 14, 33, 17 și 17 cel mai recent.

Din toate punctele de vedere, nu este o prezentare deosebit de bună. Dacă aprofundezi istoria sportului, doar de cinci ori campionul în vigoare a venit la Daytona și a câștigat.

Chase Elliot Pentru a câștiga Daytona 500
10.00
Sports Interaction

 

Abia aștept#NASCAR sezonul start. Asigurați-vă că consultați#Daytona500 duminica aceasta, la 2:30 PM EST, în direct la@NASCARONFOX &# 129305;🏼pic.twitter.com/p5UueLosMd

— Chase Elliott (@chaseelliott)9 februarie 2021

Ryan Blaney va câștiga (12.00)

A câștigat două dintre ultimele trei curse la care a participat la Talladega. Blaney a arătat că va concura din nou pentru titlu, cu felul în care a condus.

El a fost pe locul al doilea în cursa de anul trecut, ratând doar de puţin timp în faţa lui Denny Hamlin, devenind a doua oară când este. a fost pe locul secund la un Daytona 500.

Blaney devine rapid unul dintre cei mai buni concurenți din NASCAR, poate că acesta va fi anul pentru a câștiga titlul Daytona 500.| ||796

Ryan Blaney Pentru a câștiga Daytona 500
12.00
888 Sport

 

I’ve been close to winning the #Daytona500 de două ori. Să sperăm că acesta este anul!

Conectează-te duminică la 14:30 ET pe FOX.#NASCAR | @MenardsRacing pic.twitter.com/rfhLwmZab9

— Ryan Blaney (@Blaney)9 februarie 2021|| |833

Brad Keselowski va câștiga (12.00)

În sfârșit, avemKeselowski, care este chiar în spatele celorlalți doi înCote de pariere NASCAR. Este unul dintre piloții de top din cursă, dar recordul său la Daytona lasă de dorit.

A terminat pe locul 27 sau mai rău în 5 din ultimele 6 la Daytona . Este un record șocant, dar există întotdeauna posibilitatea, el poate câștiga acesta, deoarece am văzut multe supărări de-a lungul anilor.

Brad Keselowski Pentru a câștiga Daytona 500|| |856
12.00
Intertops

Înapoi pe drumul cel bun și mă simt atât de bine! Acum, pentru rezultate mai bune înainte…@moneylionracing @Team_Penske pic.twitter.com/Ense2FfgIW

— Brad Keselowski (@ keselowski)10 februarie 2021

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:| ||888

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive