500$
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Davis Cup 2021 Betting Preview

Previzualizare pariuri Cupa Davis 2021

Pregătește-te pentru întoarcereaDavis Cupa cu predicțiile noastre2021 la turneu!

Cupa Davis revine în 2021 cu multe dintre cele mai bune tenisuri jucători din lume reprezentând țara lor. Evenimentul începe pe 25 noiembrie – cu Spania, Italia și Austria împărțind sarcinile de gazdă. Pregătește-te pentru competiție cuPrevizualizarea pariurilor noastre pentru Cupa Davis 2021.

Detaliile turneului Cupa Davis 2021 și predicțiile de pariuri

The Cupa Davis revine în sfârșit – după ce tot ce s-a întâmplat în 2020 a făcut ca turneul internațional de tenis să anuleze finala Cupei 2020. Odată cu revenirea turneului – acei jucători din fiecare țară calificată într-un turneu în stil robin-round – vinecele mai bune cote la pariuri pe tenis din casele de pariuri sportive online din România.

Pentru a câștiga Cupa Davis 2021Sports InteractionBet99Betway
FranțaTBDTBDTBD
Spania| ||674TBDTBDTBD
RomâniaTBDTBDTBD
SUATBDTBDTBD
RusiaTBDTBDTBD
SerbiaTBDTBD TBD
BelgiaTBDTBDTBD

Mai multe țări sunt disponibile pentru pariuri la cel mai bun online case de pariuri sportive în România.

Mai jos suntdetaliile cheie ale turneului – înainte de a trece la pronosticurile noastre de pariuri la eveniment.

  • Data turneului: 25 noiembrie - 5 decembrie 2021
  • Țări implicate: 18 țări s-au calificat pentru finala Cupei Davis 2021, inclusiv România
  • Locație: Innsbruck (Aust ria), Madrid (Spania) și Torino (Italia)
  • Campioni în apărare: Spania
  • Cele mai multe victorii: Statele Unite (32)
  • Evenimentul final al Sezonul de tenis 2021

Cel mai bun pariu pentru a câștiga Cupa Davis – Rusia arată grozav cu doi jucători de top-10

Participând la Cupa Davis 2021,alegerea noastră pentru a câștiga competiția este Rusia (sau Federația Rusă de Tenis). Lista Rusiei de Cupa Davis este încărcată înaintea turneului.

Echipa RusieiEchipa are doi primii cinci jucători (pe baza clasamentului ATP de la sfârșitul anului) – Daniil Medvedev și Andrey Rublev. Cei doi au fost vedete în 2021 – cu Daniil Medvedev, uneori încălcându-l pe Novak Djokovic pentru titlul de cel mai bun jucător de tenis masculin din lume – chiar dacă în2021 ATP Tour Finals Previzualizare pariuri l-am ales pe Novak Djokovic să câștige.

Totuși, lista Rusiei nu este o echipă de top-grea – sunt profunde. Încă doi jucători clasați în top-30 sunt la echipa Rusiei – Aslan Karatsev (17) și Karen Khachanov (29). Rusia este singura țară din lume cu patru bărbați clasați în top-30 clasamentul de la sfârșitul anului ATP.

În timp ce la extragerea Rusiei figurează Spania – câștigătorii din 2019 –Spania este fără Rafael Nadal. Fără Nadal, Spania este încă bună, dar avantajul din grupă merge către Rusia. Ecuadorul completează grupul. Cu toate acestea, ei sunt singura țară din turneu fără un jucător clasat pe locul 125 din lume.

Un alt motiv pentru care ne place ca Rusia să câștige este Rublev, Khachanov și Karatsev, toți clasați în top-100 pentru dublu masculin în lume.Nici o altă țară nu are atât de multe clasate în top-100 atât la simplu cât și la dublu. Pariați pe Federația Rusă de Tenis pentru a câștiga Cupa Davis 2021.

Rusia Pentru a câștiga Cupa Davis 2021
TBD
Sports Interaction

Suedia este cel de care trebuie să fii atent la Cupa Davis 2021

În timp ce iubim România (deoarece suntem un site din România), cu Felix Auger-Aliassime și Denis Shapovalov se retrag din Cupa Davis ne așteptăm ca altcineva să câștige grupa lor. Asta ne duce în Suedia – a 14-a țară în clasamentul Națiunilor Cupei Davis.

Cealaltă țară din grupă – Kazahstanul – este un adversar de calitate și s-a clasat cu două locuri mai sus decât Suedia. Cu toate acestea, încă ne place cel al Suediei – deoarece credem că tandemul fratelui lor Mikael Ymer și Elias Ymer le poate câștiga jocuri – în special dublu.

Frații Ymer au avut ceva succes anterior la dublu.Dupul a câștigat Stockholm Open 2016 masculin de dublu – învingându-l pe Michael Venus și Mate Pavic (care face parte din echipa Croației din Cupa Davis 2021). Au ajuns în semifinale la Stockholm Open în 2021.

Mikael Ymer a avut succes în a ajuta Suedia să se califice la Cupa Davis. În cariera sareprezentând Suedia la Cupa Davis, Mikael Ymer are 9-2. Fratele său nu este la fel de reușit în calificările la Cupa Davis – dar are totuși 6-8 (oferându-i multă experiență).

Dacă reușesc să treacă prin grupa lor – ceea ce credem că poate, vor avea nevoie doar de unul dintre ei să joace suficient de bine pentru a-și câștiga meciul de simplu – pentru a forța un meci de cauciuc (care este dublu). Dacă pot face asta, ar putea obține suficiente supărări pentru a câștigă turneul.

Suedia Pentru a câștiga Cupa Davis 2021
TBD
Sports Interaction

Cele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe Cupa Davis 2021

Găsiți și comparațirecenzii ale celor mai bune case de pariuri sportive online din România și alegeți cel mai bun site pentru a paria pe Cupa Davis 2021. Alăturați-vă site-urilor de pariuri prin linkurile de mai jos pentru a primi unbonus exclusiv de bun venit, pe care îl puteți folosi pentru a paria pe meciuri și futures la Cupa Davis 2021.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive