Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Free Picks & Predictions: Davis Cup Day 2, 19th November

Alegeri și predicții gratuite: Cupa Davis Ziua 2 , 19 noiembrie

Ieri am asistat la un tenis excelent, în specialRomânia’s victory over Belgium. Dar, cel mai important și șocant, am văzut câștigătorii de anii trecutiCroația fiind desființate de Rusia mereu solidă.

EsteDay 2 in Madrid și avem o serie de meciuri grozave pentru tine pe teren astăzi. O confruntare potențial esențială din grupa A întreJaponia și Franța.

Din perspectiva listei Franței, aceștia trebuie priviți ca favoriți. Campionii recenti ATPPierre-Hugues Herbertși Nicolas Mahut, probabil că vor fi prea mult pentru japonezi.|| |667

Will Japan cause an upset on day 2?

Diego Schwartzman ARG (1,50) vs Christian Garin CHI (2,45)

O luptă între cei doi jucători latino-americani,chileanul șiargentinian. Nu va fi prima dată când acești doi concurenți se întâlnesc, după ce au jucat de două ori în ultimii ani.

Ei sunt1-1 în heads-up. Christian Garin a câștigat ultimul meci pe care l-au jucat la München.

Garin se bucură chiar acum de cel mai bun sezon al carierei sale, evidențiat de o cursă excelentă la titlul la Houston. Are unforehand minunat și este capabil să-și deranjeze adversarii cu rotirea pe care o poate genera asupra mingii.

TheArgentine posedă un alt tip de abilitate, deoarece nu are cea mai puternică lovitură din competiție, elîși folosește abilitatea pentru a-și învinge adversarii. Elare cronometrare de nivel superior și poate acoperi extrem de bine terenul.

Cote de pariuri pe tenistennis betting odds sunt destul de egali, dar îl favorizează pe argentinian. Va fi un concurs interesant, pe care îl putem vedea mergând până la capăt. Așteptați-vă ca aceasta să fie o bătălie adevărată de la început până la sfârșit.

Ia-l pe Schwartzman să o câștige.

Diego Schwartzman Pentru a-l învinge pe Christian Garin
1,50
10Bet

Alexander Bublik RUS ( 1.30) vs Robin Haase HOL (3.25)

Aceasta este prima întâlnire dintre cei doi.Alexander Bublik va fi susținut de performanța țării sale în meciul de ieri împotriva câștigătorilor din sezonul trecut din Croația.

Acesta va fi un meci distractiv. - un joc excelent al neutrului.puterea brută a olandezului va fi greu de gestionat, chiar dacă Bublik este în mod clar favoritul și a jucat bine în ultima vreme.

Robin Haase are a avut un sezon dezastruos, ieșind din top 100 și având o cursă nereușită la ATP Challenger Tour. Dar acum este Cupa Davis și are ocazia să facă amendamente.

The Kazahul joacă un joc agresiv și îi place să caute lovituri riscante, care ar putea fi ocazia lui Haase de a încerca să pună un punctaj. Dar, deși joacă un joc neconvențional, tot probabil va ieși în frunte.

Ia-l pe Alexander Bublik să-l învingă pe olandez.

Alexander Bublik To beat Robin Haase
1,30
PowerPlay

Gael Monfils FRA (1.24) vs Yoshihito Nishioka JPN (3.65)

japonez superstarul tenisuluiNishikori lipsește din echipă din cauza la o accidentare a ridicat. Așadar, în pași, Nishioka, care va reprezenta Japonia ca sămânță principală.

The 24 de ani a avut un drum destul de lung pentru a obține până unde se află acum. În urmă cu doi ani, el a suferit o ruptură a ACL, care l-a împiedicat să urce în clasament.

Dar el sa recuperat foarte bine și a reușit săsă se impună ca un obișnuit în clasament. Tur ATP.

De fapt, s-a descurcat atât de bine, încât acum estebine în top 100, ocupând locul #73. El este mai mult decât capabil să-l învingă pe reprezentantul Franței, Gael Monfils, dacă își aduce jocul A.

Monfils, reprezentând Franța, care a fost în alegerile noastre gratuite pe viitor Davis pentru câștigătorii definitivi, a fost cunoscut. să fie inconsecvent și va trebui să pună lucrurile împreună, dacă vrea să ia punctele în aceasta.Monfils este un jucător de Cupa Davis, pare să apară mereu pentru Franța.

Puterea și viteza lui Monfils ar trebui să fie prea mult pentru ca reprezentantul japonez să se egaleze.

Ia-l pe Gael Monfils pentru a câștiga.

Gael Monfils Pentru a-l învinge pe Yoshihito Nishioka
1,24
888 Sport