Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Cricket Betting Picks: The T20 World Cup Returns!

Pariuri la cricket: se întoarce Cupa Mondială T20!

The Cupa Mondială T20 masculin ICC 2021 revine pe 17 octombrie după ce a fost amânată cu un an. Turneul se mută din India la două noi gazde: Emiratele Arabe Unite (EAU) și Oman, care se vor confrunta cu alte șase națiuni pentru patru locuri în faza grupelor Super 12. India conduce toate națiunile ca favorită la pariuri, în timp ce o mulțime de concurenți luptă pentru o șansă la titlul râvnit. Să aruncăm o privire lapredicțiile de pariuri.

Ce trebuie să știți despre Cupa Mondială T20 masculin ICC 2021

Prestigioasa cricket turneul internațional revine, cu un an întârziat de pandemia de COVID-19, dar aici totuși. Cea de-a șaptea ediție a turneului va avea loc acum înEmiratele Arabe Unite (UAE) și Oman din India, Australia găzduind turneul de anul viitor.

T20 din acest an va avea în continuare16 participanțidar cu 45 de meciuri în loc de 35 de la ultimul turneu. Spre deosebire de 2016,Super 12 va avea doar opt membri calificați automat, în scădere de la 10. Asta înseamnă că patru echipe vor ieși din faza grupelor preliminare.

Grupurilegrupurile preliminare sunt: 

  • Grupa A: Irlanda, Namibia, Olanda, Sri Lanka
  • Grupa B: Bangladesh, Oman, Papua Noua Guinee, Scoția

Primii doi din fiecare grupă se vor alătura celor opt deja dinfinale fazele grupelor

  • Grupa 1: Australia, Anglia, Africa de Sud, Indiile de Vest
  • Grupa 2 : Afganistan, India, Noua Zeelandă, Pakistan

Grupul 1 este „ Group of Death” pentru turneul cu greutăți grele Australia și Anglia plus campionii în apărare și singurul participant care a câștigat T20 de mai multe ori, Indiile de Vest. Nici Grupa 2 nu este rătăcită și prezintă favoriții conform cote de pariere, India, împreună cu un popular dezamăgit, Pakistan.

T20 World Cup Pariuri Favorite: Este timpul Indiei?

India va conduce o listă de participanți de top pentru turneul din acest an. Campionii inaugurali sunt aliniați la3,27 (cote prinSportsInteraction (SIA)) pentru a câștiga turneul sau 30,5% pe probabilitate implicită. Națiunea a avut o serie de curse dezamăgitoare până în 2014, când a terminat pe locul al doilea și apoi a ajuns în semifinale la ultimul turneu.

Dar recuperarea titlului nu va fi ușor, deoarece vor trebui să treacă prin mai mulți dintre acești alți concurenți: 

Anglia (4.37)

The2010 champions sunt pe locul doi după India când vine vorba de cote de pariuri. Anglia a terminat pe locul secund în 2016. Singurele lor două înfrângeri au venit în mâinile campioanelor, Indiile de Vest. Națiunea esteechipa de cricket cel mai bine clasată din lume și urmeazăcâștigând Cupa Mondială de cricket masculin ICC 2019 on their own soil.

Turneul de trofee al Cupei Mondiale T20 masculin ICC, condus de@Nissan, a ajuns în Anglia 🏴 ;󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Unul dintre favoriții turneului, poate echipa lui Eoin Morgan să adauge trofeul la coroana ODI 2019?

Jucătorul remarcat al Angliei la#T20WorldCup| ||726 will be _____ pic.twitter.com/ERLsnotUMu

— Cupa Mondială T20 (@T20WorldCup)26 august 2021| ||733

Australia (5.13)

Australienii sunt una dintre cele mai importante națiuni de cricket care auîncă nu a câștigat T20. Au venit aproape de mai multe ori terminând ca semifinalist în 2007 și 2012 și casubcampionii în 2010. Dar nu au mai trecut de faza grupelor de atunci. Ei vor trebui să învingă unul dintre Anglia sau Indiile de Vest pentru a reveni la KO.

Alți concurenți de urmărit

Dincolo de primele trei favorite la pariuri, oricare dintre următoarele echipe poate deveni campioană:

Pakistan (7,88)

The Campionii din 2009 se găsesc în aceeași barcă cu australienii, ca națiune prolifică, care încă nu a revenit la KO din 2012. Ei se regăsesc în „mai ușor” dintre cele două grupuri, doar India fiind o amenințare considerabilă. Dar nu își pot permite să fie supărați de orice altă echipă.

Noua Zeelandă (10.00)

În ciuda lipsei de succes în T20, Kiwii au fost pe un val și suntparticipantul pe locul trei| ||755 in this tournament. They will need to beat out Pakistan or India to clinch a spot in the semi-finals, something they have only done twice in the T20. This team is India's kryptonite in these internationals and they have nu au pierdut în fața lor din 2003. 

Indele de Vest (10.00)

The two-time champions nu au reușit să treacă de faza grupelor decât de două ori în istoria turneului. Cu toate acestea, ei nu au fost la fel de fierbinți ca celelalte echipe din fața lor în cotele de pariuri și au coborât pe locul opt în clasamentul ICC. Totuși, la cote de 10-1, această ținută poate fi un pariu profitabildefavorabil.

Programul Cupei Mondiale T20

Cupa Mondială T20 începe pe17 octombrie la ora 3:00 ET. Națiunea gazdă Oman va deschide turneul împotriva Papua Noua Guinee ca parte a fazei preliminare a grupelor. Această etapă va avea loc în perioada17 - 22 octombrie. 

The || |776Super 12 Group Stage va avea loc începând cu23 octombrie la ora 3:00 ET. Australia va înfrunta Africa de Sud . Această etapă se va desfășura din23 octombrie până pe 8 noiembrie.

Și, în sfârșit, semifinalele sau fazele eliminatorii va avea loc între primele două echipe ale fiecărei grupe. Jocurile încep pe10 noiembrie, ora 9:00 ET.

The finala Cupei Mondiale T20 masculin ICC 2021 va avea loc pe14 noiembrie, ora 9:00 ET|| |791 at the Dubai International Cricket Stadium.

Parierea pe Cupa Mondială T20 și alte meciuri de cricket

SIA este doar unulPariuri sportive de top care oferă cote la pariuri la cricket. Puteți găsi mai multe dintre aceste cărți din tabelul partenerilor noștri de mai jos. Nu uitați săvizitați cât mai multe cărți, deoarece toate oferă linii, piețe diferite și vor avea propriile promoții. Acesta include unbonus de depunere pentru jucătorii începători!

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive