Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Canelo Alvarez vs Billy Joe Saunders Fight Odds, Picks & Predictions

Canelo Alvarez vs Billy Joe Saunders Cote, alegeri și amp; Predictii

Saul “Canelo” Alvarez vine dintr-o victorie excelenta impotriva celui mai recent concurent, luptatoarea turca Avni Yildirim. Canelo a lucrat scurt pe Yildirim, arătându-și gama obișnuită de lovituri și punându-l pe Yildirim la culcare în doar trei runde.

Cel mai recent concurent al mexicanului este britaniculBilly Joe Saunders într-o luptă unificatoare a celor patru centuri majore de greutate super mijlocie. Billy Joe Saunders reprezintă cu siguranță cea mai mare amenințare dintre rivalii recenti, așa cum se reflectă încotele de pariuri la box.

Canelo vs Saunders sunt programate pentruWeekend Cinco de Mayo, pe 8 May și poate fivizionat pe DAZN's Matchroom Boxing promoția și diverse servicii de streaming online.

Ne îndreptăm către Stadionul AT&T din Arlington, Texas, în fața a 60.000 de fani, care va fi cea mai mare audiență care urmărește un eveniment major de box de peste un an. Am văzut la UFC 261 din Florida că lucrurile revin la normal.

Uitându-ne laCote de pariuri Canelo pentru meci, se pare că nu surpriză că Canelo este favoritul clar din start. În timp ce Billy Joe Saunders este câinele în această luptă pentru toți ceicei mai buni furnizori de pariuri sportive online, va fi totuși o luptă foarte interesantă. Să aruncăm o privire la cele mai bune alegeri pentru meciul următor.

Canelo va câștiga prin KO/TKO/DQ

Yildirim nu avea să-i pună niciodată multe probleme lui Saul pentru că a fost dispus să stea și să schimbe cu Alvarez, motiv pentru care nu a trecut de turul trei. Este puțin probabil să fie cazul lui Saunders.

Canelo se va confrunta cu lovitura lungă a lui Saunders și va căuta să intre acolo unde este posibil. Saunders nu are puterea de a cauza prea multe probleme lui Canelo, dar cu siguranță poate dura lupta și, dacă se ajunge la o decizie, ar putea triumfa.

Saunders contracăthe Mexican în multe feluri, pe care va încerca să le joace cât mai mult posibil. Cu toate acestea, am mai fost aici, organizarea de lupte teoretic sună întotdeauna bine - până când intră în ring cucel mai bun luptător liră pentru liră din jur.

Canelo va câștiga prin KO/TKO/DQ
2,00
888 Sport

🇲🇽 Hoy nos convertimos en leyenda. Somos 4 veces campeones mundiales.

🇺🇸 Astăzi am devenit legende. Suntem de 4 ori campioni mondiali. 🏆🏆🏆🏆#TeamCanelo pic.twitter.com/x0lAgckL6K

— Canelo Alvarez (@Canelo)3 noiembrie 2019|| |724

Saul Alvarez to win Round 7-9

Billy Joe este capabil să-i provoace probleme reale lui Saul, deoarece posedă o serie de instrumente care pot rezolva punctele slabe ale campionului. Dacă lupta merge departe, Billy Joe poate înscrie foarte mult.

Îi lipsește puterea de lovire în comparație cuAlvarez, care are37 KO finishes in 55 wins, ceea ce diferă foarte mult de la14 knockout-uri într-o carieră de 30 de victorii de la britanic.

Billy Joe va face bine să evite loviturile care vin de la Canelo. Totuși, așa cum am văzut de multe ori, pe măsură ce rundele trec, vom începe să vedem puterea lui Canelo și ce poate face adversarilor cu consistența și rezistența sa.

Saul Alvarez Pentru a câștiga în runda 7-9
4,50
Betway

Luptă pentru a trece sub 10,5 runde

Pe măsură ce noi discutat, Canelo are o mare putere și și-a doborât constant adversarii în ultimele lupte. Dacă intră înăuntru și aruncă lovituri asupra britanicului, îl va uza rapid.

Un lucru pe care Saunders trebuie să-l facă este să fie activ, dacă ezită să înscrie, va trebui să se bazeze pe calitățile sale defensive. Saul va exploata acest lucru, el este letal atunci când luptă în stilul său obișnuit de buldog și dacă lupta ajunge până în acest punct, nu va dura mult.

Există anumite lucruri care trebuie să se pună la loc pentru Saunders să iasă învingător din luptă. Parim că acest lucru este puțin probabil să se întâmple, cuCanelo dominând lupta după o rafală timpurie de la Billy Joe.

Lupta pentru a pleca Sub 10,5 runde
2,25
Sports Interaction

Totul este 𝗯𝗶𝗴𝗴& #120306;𝗿 în Texas 🏟#CaneloSaunders@ATTStadium ∙ 8 maipic .twitter.com/6AXXdt6aqu

— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing)19 martie 2021

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive de unde poți paria online și alege cel mai bun pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive