Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Canelo Alvarez vs Caleb Plant  Fight Odds, Picks & Predictions

Canelo Alvarez vs Caleb Plant Fight Cote, alegeri și amp; Predicții

După un început fals la începutul acestui an, se pare că monstrulpotrivire super mijlocie întreSaul "Canelo „ Alvarez șiCaleb Plant va avea loc. Ambii bărbați au convenit pesâmbătă, 6 noiembrie ca dată de luptă, care va fi prezentată de PBC și Canelo Promotions. Lupta are loc laMGM Grand din Las Vegas.

Să aruncăm o privire la pariurileCanelo Alvarez vs. Caleb Plant. și actualelecote de box.

Aflați mai multeCote la pariuri Canelo Alvarez chiar aici.| ||683

1st FighterBet99Bet99Bet992nd Fighter
Canelo Alvarez1,1019,996,50Caleb Plant

Canelo Alvarez (1.10) vs Caleb Plant (6.50)

Alvarez, cine esteNu. Luptător de 1 liră la liră conform „The Ring”, își pune la bătaie curelele sale WBA, WBC și WBO la categoria super-medii, în timp cePlantă, cine esteNu. 2 clasați super-mijlocii conform „The Ring” vor aveatitlul IBF pe linie.

Cele 31- în vârstă de aniAlvarez are un record în carieră de 56-1-2. Singura pierdere din CV-ul său este un recul de decizie cu 2-13 în fața lui Floyd Mayweather. Cele două remize din palmaresul lui Alvarez sunt o remiză împărțită în 2006 cu Jorge Juarez și o remiză împărțită în 2017 cu Gennady Golovkin.Alvarez l-a învins pe Golovkin în revanșa din 2018 prin decizie majoritară. El se află într-osârgă de victorii de șapte lupte, cea mai recentă victorie a sa fiind o victorie de retragere în runda a opta în fața lui Billy Joe Saunders în mai.

Plant, care are 29 de ani, are unrecord perfect de 21-0. El a apărat cu succes titlul IBF de trei ori de când a câștigat centura de la Jose Uzcategui în ianuarie 2019. Două dintre aceste victorii au fost victorii TKO. Plant vine de la o victorie de decizie asupra lui Caleb Truax în ianuarie.

Canelo Alvarez Pentru a-l învinge pe Caleb Plant
1,09
10Bet

Dacă cineva vrea să argumenteze că Alvarez este nu este cel mai bun luptător liră pentru liră din lume în acest moment, ar trebui să fii suspicios față de acea persoană.De la egalul cu Golovkin, Alvarez a avut patru victorii la oprire, o decizie unanimă și o decizie divizată. Singura opoziție cu care sa luptat în timpul acelei runde a fost Golovkin în revanșa lor. Nu văd că el are o problemă să-l învingă pe Plant decât dacă Alvarez cedează presiunii de a fi campion incontestabil la categoria super mijlocie. Nu cred că se va întâmpla.

Plant este un luptător bun, dar nu este la nivelul lui Alvarez. Luptătorul mexican va părăsi Vegas cu o altă centură pe numele său.

În ciuda faptului că este un nenorocit masiv,Plant este încrezător că poate provoca o supărare.

 | ||758

Canelo Alvarez Pentru a-l învinge pe Caleb Plant
1,10
Bodog

„Aceasta este o oportunitate pe care am Am vrut și am cerut, dar a reușit să treacă și sunt fericit pentru asta”, a spus Plant. „Sunt total blocat și concentrat și sunt gata să devin de necontestat.

 

Veți vedea în curând, vă promitpic. twitter.com/pMsACfNn9P

— CalebPlant (@SweetHandsPlant)20 august 2021

 

În ceea ce priveșteAlvarez, el esteîncrezător că va fi campion incontestabil la categoria super mijlocie după 6 noiembrie. 
 
"Sunt foarte încântat să am această luptă înaintea mea. Sunt fericit pentru că voi face istorie, iar în cariera mea asta este exact ceea ce vreau să fac -- să-mi las amprenta în box", a spus Alvarez.
 
Alvarez a fost o mașină de distrugere în ultima vreme. A devenit mult mai bun cu mișcarea capului și folosirea loviturilor corporale a devenit sublim. Șansele de a câștiga Alvarez nu sunt foarte favorabile, dar un pariu de prop pe un finish și runda va fi o valoare mai bună pentru Alvarez.

Cred că Alvarez va înmuia corpul lui Plant și va primi un knockout/ TKO în a doua jumătate a luptei.

Canelo Alvarez Pentru a-l învinge pe Caleb Plant
1,09
Betway
 

Plant nu are puterea de a înscrie o victorie prin knockout și probabil că va lupta în spatele unui jab în acest meci. Cu stilul său și cât de bine a arătat Alvarez în ultimul timp, cred că este un risc să dai bani pe Plant pentru supărare la cotele actuale.

Plant ar trebui să poată fi conectat cu jab-uri, dar dacă sunt lenți, Alvarez îl va sfâșie cu contra-uri puternice. Plant face cea mai bună treabă atunci când adversarul său nu îl contravine. Alvarez nu este un luptător care să se întindă și să-l lase pe Plant să-l atingă fără un răspuns. Nu văd niciun loc în această confruntare în care Alvarez să nu aibă avantaj.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive, cum ar fi SportsInteraction (SIA) unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive