#CaneloYildirim
10 decembrie 2021
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Boxing Odds And Picks: Canelo Alvarez vs Avni Yildrim

Cote și alegeri la box: Canelo Alvarez vs Avni Yildrim

Canelo's Ultima luptă a fost împotriva britanicului Callum Smith în decembrie 2020. Lupta a mers la distanță, dar a fost un singur câștigător, cu o decizie unanimă mergând pe calea mexicanului.

Pe27 februarie, Alvarez va face un pas înapoi în ring, de data aceasta pentru a-și apăra titlurile la categoria supermijlocie împotriva concurentului nr. 1 sub forma WBC, Anvi Yildirim.

Alvarez are o serie de 13 lupte neînvins|| |647, including six knockouts, six decisions and a split draw. Yildirim a arătat că poate lupta și el, cu 21 de victorii în 23 de lupte. Cu toate acestea, el a pierdut în fața lui Anthony Dirrell în ultima sa luptă din 2019 și se luptă cu un animal foarte diferit sub forma lui Canelo.

Pugilul nostru experții au evaluatcotele de pariuri la box și au făcut câtevaalegeri gratuite pentru luptă și cum ar putea evolua lucrurile. noaptea. Cotele Canelo vs Yildirim au fost eliminate de la toțicei mai buni furnizori de pariuri sportive și am găsit cele mai competitive cote pentru această luptă Canelo.

Canelo to win by Knockout Yildirim (1.03)

Cu o probabilitate de câștig de peste 98%,Canelo pare destul de probabil să iasă învingător la sfârșitul lunii. Yildirim se va lupta cu adevărat să aibă orice fel de impact în această luptă, cu un sălbatic învingând rezultatul cel mai probabil.

Valoarea mai interesantă pentru pariorii care doresc să susțină campionul este să parieze pe prop. pariuri asociate cuCanelo lupte, cum ar fi mexicanapentru a câștiga prin KO/TKO.

While it doesn’t add too much more value, it does add some. Additional value could be found if the bettors are to wager on knockouts as round specific, for example, Canelo pentru a câștiga prin KO/TKO în a cincea.

Canelo Alvarez Pentru a o învinge pe Avni Yildrim prin KO
1,03
Betway

🆕 𝔽𝕖𝕒𝕥𝕦𝕣𝕖 𝕔𝕠𝕞𝕚𝕟𝕘 🔜@Canelo | #CaneloYildirim pic.twitter.com/FJHaEdQp3x

— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing)15 februarie 2021|| |784

Sut exterior: Avni Yildirim va câștiga (15.00)

Yildirim a făcut câteva îmbunătățiri uriașe jocului său de luptă în ultimul an, dar Canelo Alvarez devine din ce în ce mai bine, ceea ce se reflectă în pariurile de box în bloc plasate până acum.

Cote de pariuri Canelo vs Yildirim au început să crească de la furnizorii importanți, în timp ce pariorii caută să vadă dacă luptătorul turc va fi cel care reușește să pună capăt cursei mexicanului.

Yildirim se pregătește de ceva timp pentru următoarea luptă, în timp ce Alvarez este proaspăt ieşit din ring. Există un unghi aici, dar este o întindere.Ia-l pe Yildirim drept străinul care încalcă forma lui Saul.

Avni Yildrim Pentru a-l învinge pe Canelo Alvarez
15.00
Sports Interaction

De la Super Bowl 🏈 pentru starul P4P 👑

Două dintre cele mai mari evenimente din calendarul sportiv au lovit Florida în februarie!

🗓 7 februarie:#SBLV
🗓 27 februarie:#CaneloYildirim pic.twitter.com/ZpTvVcLXEl

— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing)7 februarie, 2021

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    View All Sports Betting Sites